Wpisy użytkownika dreamer1897
Łącznie 1 536 wpisów w archiwum, pokazane od nr 200 920. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Szczęśliwego Nowego Roku i wysokich wygranych bo z niskimi z takim vatem nie przetrwamy.
Życzy wszystkim użytkownikom
Dreamer1897
Życzy wszystkim użytkownikom
Dreamer1897
0/10 i 1/10 słaby ze mnie typer...
Jakaś pewna parka na 14? Macie propozycje?
Wczoraj 5/5 w MM ale w zeszycie niestety...nie zdążyłem wysłać przed pociągiem
6/10 nie wysłane...trudno
Wysłałem wczoraj Lotto z plusem: 17,23,25,34,42,47 a wyniki w plusie były: 17,25,34,37,41,46. Czy nie można się wkurzyć? Miał już tak ktoś albo wygrał 3500zł?
Ja kupowałem za 10zł pięć jednakowych. Porzuciłem w momencie gdy strata/ zysk wyszło 40zł/20zł.
No jasne, że trzeba się liczyć ze stratą. Na szczęście nie mam jak niektórzy, że się odegram. Widziałem gościa kupił 5 GIGA CASH- nic nie miał, potem 2xpo 5 zdrapek i też nic, wybierał sam. Wyszedł zdenerwowany na maksa.
Miałem wczoraj fuks, pierwszy raz typowałem w pewniakach i 2 celne liczby.
Witam. Jak to jest w pewniakach? Weszła mi dziś parka o 14 a nie mogę wytypować nowej bo niby jeszcze nie padła. Statystyki z tego roku w pewniakach dla mojego konta nieaktualne? A u Was?
Lepiej system, od razu 8 zakładów czy każdego dnia po jednym okienku w mini lotto?
A liczby dawać obok siebie czy totalna rozrzutka?
A system na 6 jaką daje większą szansę na wygraną niż 8 zakładów po 5 liczb?
Jakaś pewna 6 na jutro w LOTTO? Daję 90% wygranej w prezencie.
Jaki ten patent? Nie grać czy dużo grać?
Hej wszystkim!
Jak lepiej grać w mini? Jeden inny zakład każdego dnia czy jeden na 10 losowań?
Jak lepiej grać w mini? Jeden inny zakład każdego dnia czy jeden na 10 losowań?
Widziałem dwa zakłady za 125zł puściłeś na chybił tak skoro na jednym kuponie?
Sorry miało być dwa kupony na 10 zakładów, błąd logiczny.
Robercie jakieś szczegóły?
Jak poszły wczoraj zakłady? Dużo wygranych ?
To i tak dobrze ja w lutym nic na 30zł w mini lotto...
Jak myślicie te podawanie przez TS informacji o tym, że ktoś wygrał główną wygraną za pomocą syetemu to prawda czy zachęta do grania systemem? Kiedyś podawali ile ktoś skreślił sam/wysłał na CT a teraz jak chcą podają tylko, że sam skreślił albo CT bez podania ilości zakładów.
Wczoraj wysłałem na 2 liczby multi: 3,54 a na kartce przed wyjściem z pracy zapisałem 3 i 57. Nie widzieć czemu przy skreślaniu blankietu zaznaczyłem 54. Też tak macie?
Pewniaki na dziś: 7,22,19,54,59,67,75
Wszystkim na dziś:
Laurcia
Dusia
laurcia Dziękuje
Podsumowując móje 2 pierwsze razy grę z MM:
wtorek 1/2 i wczoraj 2/10 i kiklka oboków.
wtorek 1/2 i wczoraj 2/10 i kiklka oboków.
Może dziwne pytanie ale jestem ciekawy:
Jakie kwoty przeznaczacie na grę i z czego wydajecie na grę?
Ja wydaję do 20-30zł w lutym tyle mi wyszło poprzednio nie przekraczałem 15zł/mc, pieniądze głównie za sprzedaż rzeczy na OLX a jak nic nie szło a jest natchnienie na grę z wypłaty ale też w granicah góra 10-15zł/mc.
Jakie kwoty przeznaczacie na grę i z czego wydajecie na grę?
Ja wydaję do 20-30zł w lutym tyle mi wyszło poprzednio nie przekraczałem 15zł/mc, pieniądze głównie za sprzedaż rzeczy na OLX a jak nic nie szło a jest natchnienie na grę z wypłaty ale też w granicah góra 10-15zł/mc.
Gryks76 Mój model będzie podobny nic za wszelką cenę. Ja z tym nastawieniem co Ty wygrać coś na następną grę a jak wpadną miliony to też dobrze
Majpan nie jestem ankieterem. Chciałem porównać z innymi, gdzie leży granica uzależnienia, rozrywki albo desperacji. Chciałem się odnieść czy za dużo nie wydaję na płatne marzenia
Majpan nie jestem ankieterem. Chciałem porównać z innymi, gdzie leży granica uzależnienia, rozrywki albo desperacji. Chciałem się odnieść czy za dużo nie wydaję na płatne marzenia
Hej jakaś pewna 3 na mini?
monia37
Z głowy czy analiza własna?
Z głowy czy analiza własna?
Ja bym dał 7,21,57.
3,22 nie było...ja p*** TS mnie już wk***
Nowa loteria multi multi rusza kto wytłumaczy o co chodzi w niej?
http://tiny.pl/g7t1c
Kto zrozumiał o co tu chodzi?
Kto zrozumiał o co tu chodzi?
O co tu kaman?
O co tu kaman?
Ktoś rozumie o co chodzi z tą loterią multi? Przeczytałem ale nie kaput...
dostałem w Mila jak wysyłałem Multi ale wg podpisu na dole "do użytku wewnętrznego TS"
Wczoraj 4 zakłady mini na chybił: 1x1 liczba i 2 liczby. Kicha totalna...
Mi też się wydaje, że nie ma sensu na kilka losowań jednego zestawu. Grałem tak przez pewien czas 1/2 zakłady mini lotto na 10 losowań. I nawet jednej trójki, ledwo po 2 liczby trafiałem a ile razy zero liczb...
Jak ktoś chce wdepnąć zapraszam do moich byłych okolic, tam nikt nie sprząta. Kupa na kupie i trzeba mieć pecha, żeby nie wdepnąć.
Już tam nie mieszkam a jak mieszkałem to nie miałem 18 lat żeby grać. Jedyna moja wygrana do 2x3 w mini 40zł razem bo miałem skreślone po 1 zakładzie na 2 kuponach i przez przypadek wysłałem ten sam kupon dwa razy.
Z tym nie kupować tych na F to jakieś brednie, fakt miałem fabię 1.4tdi a teraz Jettę 2005 1.9 tdi z silnikiem BKC (wydatków na razie nie ma) ale mam znajomych i na silniki Forda(tdci), Fiata (multijet), czy Peugeota (HDI) złego słowa nie dadzą powiedzieć.
Ja kupiłem sprowadzony dla mnie z Holandii, autentycznie gość na stacji kontroli pojazdów robiąc pierwszy przegląd stwierdził, że nie widział jeszcze tak zadbanego sprowadzonego Passata (później doczytał w dowodzie, że to Jetta).
Ja obstawiam, że jakaś z 40-50 będzie plusem.
Wszystkiego najpiękniejszego dla naszych Pań. Samych dużych wygranych i szczęścia w miłości.
3/3 w typowaniu trójek, szkoda, że nie zdążyłem wysłać mojej parki i trójki.
Jakieś 5/5 na dziś w mini lotto
3,8,19,22,33
lub 4,16,19,23,36
Mam pytanie dla ludzi grających w keno:
Dużo idzie utopić przy jednej wizycie?
Jak jest powtarzalność liczb w losowaniach, jest szansa na szybsze wygrane niż w MM?
Dużo idzie utopić przy jednej wizycie?
Jak jest powtarzalność liczb w losowaniach, jest szansa na szybsze wygrane niż w MM?
Czyli takie typowania na ogół tylko dla rozrywki skoro lotto to gra losowa i mogą paść numery nawet z wczoraj
Jakiś pomysł na keno?
gryks 10tys. podobno wyrwał...zazdroszczę
gryks wyrwałeś ze szponów TS! Jakiś patent masz czy tylko wszedłeś i skreśliłeś?
tytoniasz:
Co masz na myśli?
Co masz na myśli?
Rano wygrałeś? Czy po 14?
67 nie ma w wynikach na pasko? Czy na TS mam patrzeć?
O co w tym biega, że progresja jest do kitu?
drogi emerycie jak oceniasz szanse, że takie typy wejdą...waży się stawka jaką dać na ten mecz
tratwa, wygrała te ponad 2 miliony co były ostatnio.
Można żyć z lotto czy nie? Czy idzie wyciągać stałą kasę np. w keno?
emeryt, trochę się obawiałem i postawiłem na remis/zwycięstwo psg i wpadło 60zł za 45zł.
oczywiście ze zwycięstwem benfici
od dawna nic nie wygrałem u buka, łącznie wpłaciłem może 100zł (gram głównie za zyski z OLX) a odzyskałem może nieco ponad 70zł. Fakt, że stawiam tylko na 1x2 lub liczbę goli over/under bo inaczej nie umiem grać. Ciężko mi zrozumieć resztę jak kombinowane zakłady, czy handicapy
Jakieś doświadczenia z Keno?
Wysłałem 8/8 i trafiłem 4 gdzie pozostałe 4 z moich były o jeden od wylosowanych.
Zagrałem ponownie i to samo, za trzecim razem już 2/8 i -2zł. Nie rozumiem
Wysłałem 8/8 i trafiłem 4 gdzie pozostałe 4 z moich były o jeden od wylosowanych.
Zagrałem ponownie i to samo, za trzecim razem już 2/8 i -2zł. Nie rozumiem
Jakbyście wygrali główną wygraną w mini lub lotto/plus pochwalilibyście się np. tutaj?
Kocha czy lubi? Jakie wasze doświadczenia ze zdrapką, idzie coś ugrać?
doktor2p czyli zarobiłeś, nie kupowałem zdrapek za 1zł bo sądzę, że są nierentowne a tu proszę.
Żeby chociaż z 1/2 zakładów wpadała trójka na następne losowania...marzenie
Próbował ktoś losowania domowego:
42(mini), 49(lotto) piłeczek od ping ponga, ponumerowanych i losowanych z dużej miski
42(mini), 49(lotto) piłeczek od ping ponga, ponumerowanych i losowanych z dużej miski
Chciałem wysłać na 6 liczb mini lotto. Lepiej samemu coś ulepić czy zaufać maszynie TS?
dzisiaj 6x kocha czy lubi i nic Wczoraj mini lotto 4 zakłady i nic...
Na dziś 2x lotto z plusem i 4 mini lotto, może chociaż jedna trójka ?
Na dziś 2x lotto z plusem i 4 mini lotto, może chociaż jedna trójka ?
7,24 na teraz
Daję 3/4 wygranej z 7 milionów za poprawne liczby, odbieram i dzielę się 1:4 Kto wchodzi?
Rady na wygrywające liczby nikt nie da ale jak grać? Puszczaj raz na chybił a raz skreślaj, granie za 1,25zł lub 2,50zł nawet każdego dnia nie ma sensu.
4xmini na chybił do kosza
1,2,7,11,22,31,33,48,54,63
1,2,7,12,25,33,49,55,69,72
1,7,10,20,35,42,53,62,75,77
2,5,9,14,22,27,30,43,55,78
Parki: 1,7/2,22/1,31/1,63/2,72
1,2,7,12,25,33,49,55,69,72
1,7,10,20,35,42,53,62,75,77
2,5,9,14,22,27,30,43,55,78
Parki: 1,7/2,22/1,31/1,63/2,72
Jak Wam idzie w grze na multimulti.pl ? Dużo macie tam kasy?
W końcu Pasko przybył na ratunek
Nikt nie zagrał jeszcze za kupon z kolektury?
Ktoś kapuje o co chodzi z tą loterią na multimulti.pl?
Jak skreślę 1 liczbę i ją trafię to co mam z tego?
Jak skreślę 1 liczbę i ją trafię to co mam z tego?
Czyli jak trafię te 1/1 (blender) biorę wtedy udział w jego losowaniu w kwietniu?
Jak się kupuje lotka to dają loterię jaki problem wprowadzić, chętnie przyjmę kody a za sprzedane nagrody dzielę się z ofiarodawcą kodu
EstMy nie mam miejsca na gromadzenie AGD dlatego jeżeli wygram sprzedaję bez żalu, jedynie Superba zostawię (tablet, pc, xperię z2 mam) resztę mogę sprzedać.
EstMy nie napisałem, że Ty to zasugerowałeś to jest moja propozycja co zrobię "gdybym miał coś od nich wygrać" a odmachnąłem na powitanie moim powitaniem.
Czekamy na więcej parek...
pt-sob-niedziela razem 12 zakładów mini do kosza, dzisiaj jedno keno na chybił 8\8 kosz...
Kocha czy lubi wg opinii z czatu opłaca się grać ja na 5 zdrapek wygrałem 1zł.
Nie jestem fanatykiem zdrapek i nie kupuję całych paczek, czasami jak widzę przelotem przechodząc po centrum handlowym toto kupię coś co się rzuca w oczy.
lorey dzięki ale bardziej liczę na przypadek, że kupując od czasu do czasu może jakiś fart.
Pomoże ktoś w mulipairs wybieram 2 analizę (wystąpienie par) wybierając zakres od 1 marca mam tylko do 4 marca liczbę losowań do analizy.
Skoro lotek to gra losowa to jaki jest sens typować opierając się na statystykach wylosowanych już liczb skoro mogą wypaść takie same jak wczoraj (małe prawdopodobieństwo ale może tak być). Ja skreślam na czuja nie biorąc pod uwagę liczb z poprzedniego losowania (mini, lotto, ekstra pensja).
Majpan, a porównywałeś u siebie relację trafień skreślenia na czuja/ analiza statystyk albo własny typ/ chybił trafił? Ciekawi mnie jak to wygląda u osób, które grają za znacznie większą kasę niż ja, jak to wygląda finansowo w danym sposobie?
Na czuja- Po prostu jesteś na zakupach albo w innym mieście i widzisz kolekturę, wchodzisz i skreślasz bez dywagacji.
Grając regularnie w tym roku (2-4) kupony na tydzień, wydałem ponad 50-70zł i tylko raz zgarnąłem 10zł w lotto plus. Mój bilans jest jasny duży minus.
Po 20-kilku losowaniach oczekiwania w końcu wpadła parka w pewniakach... i do tego pierwsze 7/10 w życiu, może częściej brać pod uwagę typy, które skreślam w swoim zeszyciku o 6 rano w drodze do pracy.
« PoprzednieKolejne 100 »