Wpisy 2 819 736 – 2 819 835
13 lutego 2017 22:08 → 13 lutego 2017 23:59, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 190 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
dusia
" Przez sport do kalectwa".
ciekawe jest patrzeć jak się cieszycie że dobrze wytypowaliście,ale jestem ciekawa czy w realu tak dużo gracie?
Ja teraz bardziej kombinuje z mini,,,MM symbolicznie albo wcale..
lorey mi coś z mini nie pasi tylko mm,może jakbym potrenowała to kto wie
fakt faktem że mini jest tańsze
fakt faktem że mini jest tańsze
dusia trening nic nie da w mini aby trafic ta najnizsza wygrana (3/5) to juz trzeba miec troche szczescia bo to jest 1 do 128 czyli w mm latwiej trafic jest np 6/10 niz ta 3 w mini
moje typy czasami wchodzą z opóżnieniem i wracam do kuponów z poprzednich losowań robie weryfikacje
w MM to lepiej grac 7/7 .8/8..a 10/10 to jak więcej pasuje...
i właśnie dobrze wracac do strych, dobrych typowan...
Dusia
i właśnie dobrze wracac do strych, dobrych typowan...
Dusia
Albin syn w sobotę z głupot wziął mini system 9 i dzisiaj odebrał 517 zł a trafiłtylko 3 i z chybikanie popieram tego bo to drogo ale on z głupot tak puścił
kiedyś jak pracował we WRZEŚNI TO JEGO KOLEGA PUSZCZAŁ TYLKO 1 ZAKŁAD z + stawka 4 .i trafiał kupę kasy
Ciekawe czy Gryks da skana na ponad 10tys.
Ja wole grać w mini niż Dl... tutaj to dopiero nie łatwo ....kiedyś dużo grałam przed podwyżką ...stare dzieje..
Jednak mniej będzie z włoskiej ligi dla taty około 12 zł a mogło być około 109. Miał Lazio ale ostatecznie z Milanem 1-1. choć Lazio prowadziło 1-0.
Czyli ogólnie jest około 300 na plusie.
Bo miałem polskie mecze i pewniakami porozpisywane na 16 kuponach po 7 meczów i 3 pewne tak po 3 zł z jednym błędem. To tam wyszło na jednym kuponie około 350 zł. A ja za 6/7 z polskiej 38.47 wygrałem. A wy jak gracie, jakie ligi ?
Krzysztof c.
Zamiast pisać o durnych meczach, przygotuj na jutro naręcze kwiatów, ładny pierścionek z diamentem i wyrusz na podbój serca upatrzonej dziewczyny.
Taki dzień się zdarza raz w roku.
Zamiast pisać o durnych meczach, przygotuj na jutro naręcze kwiatów, ładny pierścionek z diamentem i wyrusz na podbój serca upatrzonej dziewczyny.
Taki dzień się zdarza raz w roku.
Aha do tej z galerii co pisałem kiedyś blondynki. Widziałem ją co sprzedaje w butiku jeansy. Albo taka piękna blondynka jak byłem w sklepie i puściłem ją co rodzice u nas na dole dzierżawią na sklep. A i mówię proszę przede niech ona i podziękowała. A potem kupiłem ocet i za nią sru. A zagadałem jak ma na imię, skąd jest i takie. A się okazało że ona jak byłem na stażu z UE w gimnazjum była wtedy 16 lat a wtedy z 17 raczej. Ale piękna długowłosa, zaprosiłem nawet do siebie miała przyjść, bo mówiła że do koleżanki ale jednak nie. I dała numer ale nie do siebie niestety, chyba że pomyliłem ?
Junak.
A mam pozaliczane wszystko w szkole jednak. Ten warunek i co miałem poprawę z tego semestru na trójki reszta lepsze oceny. Aha i jak poprawialiśmy kupiłem dla pani i innym pomogło ciastka i takiego słonika ale jego nie wzięła. A to miało innym pomóc też ale chyba nie jadła czemu ? Bo tak to złożyliśmy się do starosty po 15 i ona zakupiła dla wykładowców po długopisie z grawerem lepsze to niż wcześniej alkohol prawda i kwiaty chyba ?
A co tam robicie ?
W gimnazjum co z woźnym byłem. A ona na młode jak patrzył przy szaflach i ja też. Eh to były czasy. Podobno do teraz tak ma.
Krzysztof c"
Co robimy??? Śledzimy uważnie Twój życiorys.
Co robimy??? Śledzimy uważnie Twój życiorys.
Ewa.
Gonzaga.
Nie skoda Tobie czasu na czytanie durnot Krzysztofa c???
Nie skoda Tobie czasu na czytanie durnot Krzysztofa c???
Ewa.
Ja nie grałem. może zagram ... trzydziestego lutego.
Ja nie grałem. może zagram ... trzydziestego lutego.
Gonzaga.
Ewa:
Sposób na wygranie jest bardzo prosty:
Wystarczy zajrzeć w PRZYSZŁOŚĆ.
Sposób na wygranie jest bardzo prosty:
Wystarczy zajrzeć w PRZYSZŁOŚĆ.
Nie gram w wynalazki TS.
Żabojady mają już wiosnę.
Najwyższa znaleziona temperatura:
<< +15 >>
Białystok:: -10.
Najwyższa znaleziona temperatura:
<< +15 >>
Białystok:: -10.
Przerwa na herbatę.
A w czwartek kibicujmy Legii dumie Polski co nas godnie reprezentuje na arenie międzynarodowej zrozumiałem ? Oni dojdą do nawet finału zobaczycie no dobra półfinału. Możecie się śmiać ale przejdą Ajax czuję. Choć jestem fanem Realu Madryt i ITS Jeziorka Iława, gdzie się urodziłem. Nawet byłem spytać czy mógłbym bronić u takiego gościa chyba z zarządu u niech. A pytał czy gdzieś grałem ? No wiek. A ja że tak raczej mało, na orliku się grał i takie. Czy jakieś kluby nie. A i na bramce bym chciał. Oni grają w A klasie ale przejdą do Okręgówki. Kilka lat temu grali w 2 lidze nawet a potem problemy były finansowe i spadli do B klasy. Mówił że w tym wieku ciężko to widzi ale można spróbować i na trening ale nie pojechałem. Potem zostałem na meczu i taka bardzo ładna 16 latka chyba była, blondynka, podkolanówki białe, 155 cm około, 45 kg około. Ale za młoda jednak.
No to by było Cisek w Lotto Ekstraklasie, bo kolega mówił że może bym miał angaż w Słonikach ?
Zna tego trenera, a on u nas kiedyś działał, był trenerem małego klubu u nas.
Ossa Biskupiec
A ktoś z was kojarzy Iławę ?
Potrafiłem nawet mocny strzał na okienku obronić na orliku, to była para. Choć tenis też kusi aby grać.
Gdzie tu karierę robić.No bo pracy szukam. Jestem już bez niej ponad rok.
Gdzie tu karierę robić ? No bo pracy szukam. Jestem już bez niej ponad rok. A wcześniej przedszkole u wujka rok, potem zasiłek, na szkołę było. No i wstąpiłem do PiS aby innym pomagać ale też pracy nie ma jakieś.
Jaka ?
Krzysztof c-Wymień 3 najważniejsze kodeksy w dziejach Ludzkości
EstyMy.
Bóg
Honor
Ojczyzna
Masz !!! PiS rządzi !!!