Wpisy 2 819 836 – 2 819 935
14 lutego 2017 00:00 → 14 lutego 2017 05:45, 100 wpisów
My chcemy bardzo dobrze dla takich ja ty Mietku jeden i innych. Aby praca była, gospodarka, obronność, A nawet pomysł dałem takiemu panu co prowadzi biuro senatorsko -poselskie aby gminy prowadziły zakłady pracy. W każdej gminie zakład pracy. Program Praca+ to by było pięknie. A tak: darmowe leki dla seniorów, 500+, wyższa pensja, godzinowa wyższa 13 zł, bezrobocie niższe, wiek emerytalny niższy i co tam jeszcze ?
U mnie w miarę dobrze.
Szkołę mam teraz 4-5 marca dopiero.
Dla tego gramy z tatą w zakłady i oglądamy mecze na meczykach i TV.
Ale uważajcie mnie za równego gościa a nie jakieś śmiechy. Ja taki w stosunku do was nie jestem. No co czasem się wygłupiam wiem ale jestem spoko gościem raczej.
A no tak ale długo go już nie widziałem.
Praca musi być w Polsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I będzie praca i bezrobocie w graniach 4% dopilnuję tego.
No 5% może. Bo musi być lekkie bezrobocie jak nas uczyli.
A jak było za PRL na który tak ludzie narzekali z pracą ? Przypominacie sobie ? Było pracy wtedy prawda ? A jak miałeś średnie i maturę to mama mówiła, a to biurko by się dostawiło i już jakieś stanowisko. A teraz ? A przez te lata tym bardziej PO-PSL ile zakładów poszło !!! A no widzicie tu boli no. Aha ten potencjał tak samo w motoryzacji nie wykorzystany. I Niemcom sprzedane stocznie i co tam jeszcze, wstyd.
A co nie ma być pracy ? A potem lenie będą chodzić, nic z tego.
Dlaczego Ty Krzysztof-C chcesz się zajmować polityką??
Z boksu już wyrosles?
Z boksu już wyrosles?
Nowe zakłady pracy, powtarzam to dość często ale to ważne. U nas to gumiaki, stolarnie, kartony z tego co wiem i by było na tyle. A jak chciałem do gumiaków kolega ten był u mnie co wam opowiadałem co pracuje tam, to tata się go pytał to teraz nie potrzebują nowych, czy co siedzą to siedzą. A wcześniej były roszady jak ktoś podła. A jego brat pracował w blacharni a potem jednak tak. A mi nie mógł załatwić czemu ?
A jak piwka, relacje sportowe, pograć u mnie to dobry jestem !!!
855. żeby jeszcze chodzili
będą siedzieć na necie i mieć programy polit.-wyborcze
będą siedzieć na necie i mieć programy polit.-wyborcze
Jak mam to rozumieć ? A znamy się kupę lat. Około 18.
Muszą ludzie pracować zrozum to w końcu. A u was jakie są zakłady ?
Ale KrzysztofC z Pisu, w Boga wierzący za pracę się nie bierze tylko na koszt biednego Państwa żyje
Tylko nie mów,że Arbeit macht Frej-To już było i jakoś się nie sprawdziło
Nieee, Biblię cytuję, Nowy Testament
kto nie pracuje niech nie je
kto nie pracuje niech nie je
Ile masz lat kobieto ?
Studiujesz ?
A gdzie tam pracujecie ?
Nowe zakłady pracy, powtarzam to dość często ale to ważne. U nas to gumiaki, stolarnie, kartony z tego co wiem i by było na tyle. A jak chciałem do gumiaków kolega ten był u mnie co wam opowiadałem co pracuje tam, to tata się go pytał to teraz nie potrzebują nowych, czy co siedzą to siedzą. A wcześniej były roszady jak ktoś podła. A jego brat pracował w blacharni a potem jednak tak. A mi nie mógł załatwić czemu ?
No odpowiedzcie.
No dobra przepraszam nie pyta się o wiek.
aż dziw, że Kobiecino nie napisał
Mam więcej niż Ty!
i kiedyś się studiowało
a owszem
Mam więcej niż Ty!
i kiedyś się studiowało
a owszem
A gdzie pracujesz ?
A ja szukam i szukam.
Przeczytaj powyższe wpisy.
Kobiecino
To załatw mi pracę, będę ci wdzięczny.
yhm
jakoś.mi.się.wydawało, że to.jest.zawsze.dobry tekst jak ktoś nie.chce pracować - 888
jakoś.mi.się.wydawało, że to.jest.zawsze.dobry tekst jak ktoś nie.chce pracować - 888
Każdy mądry a nie pomoże, a tylko gadać i mlaskać ozorem na lewo i na prawo.
Co ja ci weź już przestań, dałem CV sporo !!! A to doświadczenie jak chciałem na do biura jakiegoś specjalistę do spraw sprzeda chyba tak to się nazywa do stolarni i do innych. Lipa wychodziła. Nawet do głupich kartonów ciężko widzisz.
891. z tą
Kobieciną to ostro pojechałeś
nie mam.AŻ Tylu lat a Ty nie masz TYLKO/ZALEDWIE
Więc uważaj sobie
Kobieciną to ostro pojechałeś
nie mam.AŻ Tylu lat a Ty nie masz TYLKO/ZALEDWIE
Więc uważaj sobie
896. no to.się nie.dziwię
bo niby specjalistą od czego chciałeś być/jesteś
bo niby specjalistą od czego chciałeś być/jesteś
Co ty chcesz ? A po za tym wujek coś niby chciał na staż ten od przedszkola znowu, byłby uniwersalny: pomóc bo ma transport drzewa jeździł z nim, przedszkole, gospodarstwo i co tam jeszcze, nawet są teraz programy, to jak spytałem zobaczymy !!! A kasę mi brak na szkołę jak zasiłku już nie odstaję, a jeszcze wydałem 1628 na PS4 z Wiedźminem 3 Dziki Gon, ruter, przed świętami postanowiłem sobie zrobić prezent. I mama mi ostatnio dała na szkołę a tam ze swoich brałem.
Kobietko nie chciałem urazić przepraszam.
Na zgodę wypijemy lampkę wina ?
A wiesz poszedłem na studia poszerzyć swoją widzę i zdobyć wykształcenie.
A praca wiem że jest ważna.
Masakra
PS4 to jest dla Ciebie rzecz pierwszej potrzeby, to gratuluję!
PS4 to jest dla Ciebie rzecz pierwszej potrzeby, to gratuluję!
i
Bóg niech Cię broni, żebyś Ty za politykę się brał,
przynajmniej póki ja w tym Kraju jeszcze mieszkam
Bóg niech Cię broni, żebyś Ty za politykę się brał,
przynajmniej póki ja w tym Kraju jeszcze mieszkam
Lubię sport bardzo: tenis ziemny, siatkówka, F1, piłkę nożną, lekkoatletykę, skoki narciarskie, biegi narciarskie, piłkę ręczną, golfa, tenisa ziemnego i wiele innych. Uwielbiam grać w: piłkę nożną, siatkówkę, tenisa ziemnego, golfa, piłkę nożną, grać: PS4, PS3, PC, warcaby, kurnik, pomagać potrzebującym np. chorym dzieciom jak są zbiórki, jeździć: rowerem, samochodem, skuterem, słuchać muzyki.
A co uraziłem cie ?
Przeprosiłem co jeszcze ?
A jesteś z kimś ?
estymina a ze mna sie napijesz hey hey no to moze wirtualny brudzik
A co do tej blondynki może czytałaś ? No co zobaczyłem w glaerii. Jak mam do niej zgadać ? A pamiętam jak ją trochę patrzyłem gdzie idzie, a w pewnym momencie mi znikła a ona pracuje tam. A dziadek miał udar około 7 miesięcy temu, odwiedzam go i pomagam oczywiście. Bardzo go kocham i chcę aby wyzdrowiał. A jak był w szpitalu dostałem takie święta karteczki od poznaje na dworcu co sprzedawała w sklepiku dziewczyny innym chorym.
eh i co tutaj typnac wyslac zgubili kulki od 60 do 80 pewnie co nie ktore dadza bo raczej nie dadza tylko te ktoryc nie bylo
I co jak napisałem ?
A chyba czasem dobrze piszę ?
Toć wiem że tak, a czasem głupotki też.
To miłego dnia wam życzę, wysokich wygranych, wygranym dobranoc.
Moje na NIE
5,6,10,11,14,15,20,24,29,30,35,36,40,41,52,53,58,62,68,71
na NIE
5,6,10,11,14,15,20,24,29,30,35,36,40,41,52,53,58,62,68,71
na NIE