Wpisy 2 819 799 – 2 819 898
13 lutego 2017 23:29 → 14 lutego 2017 00:33, 100 wpisów
Żabojady mają już wiosnę.
Najwyższa znaleziona temperatura:
<< +15 >>
Białystok:: -10.
Najwyższa znaleziona temperatura:
<< +15 >>
Białystok:: -10.
Przerwa na herbatę.
A w czwartek kibicujmy Legii dumie Polski co nas godnie reprezentuje na arenie międzynarodowej zrozumiałem ? Oni dojdą do nawet finału zobaczycie no dobra półfinału. Możecie się śmiać ale przejdą Ajax czuję. Choć jestem fanem Realu Madryt i ITS Jeziorka Iława, gdzie się urodziłem. Nawet byłem spytać czy mógłbym bronić u takiego gościa chyba z zarządu u niech. A pytał czy gdzieś grałem ? No wiek. A ja że tak raczej mało, na orliku się grał i takie. Czy jakieś kluby nie. A i na bramce bym chciał. Oni grają w A klasie ale przejdą do Okręgówki. Kilka lat temu grali w 2 lidze nawet a potem problemy były finansowe i spadli do B klasy. Mówił że w tym wieku ciężko to widzi ale można spróbować i na trening ale nie pojechałem. Potem zostałem na meczu i taka bardzo ładna 16 latka chyba była, blondynka, podkolanówki białe, 155 cm około, 45 kg około. Ale za młoda jednak.
No to by było Cisek w Lotto Ekstraklasie, bo kolega mówił że może bym miał angaż w Słonikach ?
Zna tego trenera, a on u nas kiedyś działał, był trenerem małego klubu u nas.
Ossa Biskupiec
A ktoś z was kojarzy Iławę ?
Potrafiłem nawet mocny strzał na okienku obronić na orliku, to była para. Choć tenis też kusi aby grać.
Gdzie tu karierę robić.No bo pracy szukam. Jestem już bez niej ponad rok.
Gdzie tu karierę robić ? No bo pracy szukam. Jestem już bez niej ponad rok. A wcześniej przedszkole u wujka rok, potem zasiłek, na szkołę było. No i wstąpiłem do PiS aby innym pomagać ale też pracy nie ma jakieś.
Jaka ?
Krzysztof c-Wymień 3 najważniejsze kodeksy w dziejach Ludzkości
EstyMy.
Bóg
Honor
Ojczyzna
Masz !!! PiS rządzi !!!
My chcemy bardzo dobrze dla takich ja ty Mietku jeden i innych. Aby praca była, gospodarka, obronność, A nawet pomysł dałem takiemu panu co prowadzi biuro senatorsko -poselskie aby gminy prowadziły zakłady pracy. W każdej gminie zakład pracy. Program Praca+ to by było pięknie. A tak: darmowe leki dla seniorów, 500+, wyższa pensja, godzinowa wyższa 13 zł, bezrobocie niższe, wiek emerytalny niższy i co tam jeszcze ?
U mnie w miarę dobrze.
Szkołę mam teraz 4-5 marca dopiero.
Dla tego gramy z tatą w zakłady i oglądamy mecze na meczykach i TV.
Ale uważajcie mnie za równego gościa a nie jakieś śmiechy. Ja taki w stosunku do was nie jestem. No co czasem się wygłupiam wiem ale jestem spoko gościem raczej.
A no tak ale długo go już nie widziałem.
Praca musi być w Polsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I będzie praca i bezrobocie w graniach 4% dopilnuję tego.
No 5% może. Bo musi być lekkie bezrobocie jak nas uczyli.
A jak było za PRL na który tak ludzie narzekali z pracą ? Przypominacie sobie ? Było pracy wtedy prawda ? A jak miałeś średnie i maturę to mama mówiła, a to biurko by się dostawiło i już jakieś stanowisko. A teraz ? A przez te lata tym bardziej PO-PSL ile zakładów poszło !!! A no widzicie tu boli no. Aha ten potencjał tak samo w motoryzacji nie wykorzystany. I Niemcom sprzedane stocznie i co tam jeszcze, wstyd.
A co nie ma być pracy ? A potem lenie będą chodzić, nic z tego.
Dlaczego Ty Krzysztof-C chcesz się zajmować polityką??
Z boksu już wyrosles?
Z boksu już wyrosles?
Nowe zakłady pracy, powtarzam to dość często ale to ważne. U nas to gumiaki, stolarnie, kartony z tego co wiem i by było na tyle. A jak chciałem do gumiaków kolega ten był u mnie co wam opowiadałem co pracuje tam, to tata się go pytał to teraz nie potrzebują nowych, czy co siedzą to siedzą. A wcześniej były roszady jak ktoś podła. A jego brat pracował w blacharni a potem jednak tak. A mi nie mógł załatwić czemu ?
A jak piwka, relacje sportowe, pograć u mnie to dobry jestem !!!
855. żeby jeszcze chodzili
będą siedzieć na necie i mieć programy polit.-wyborcze
będą siedzieć na necie i mieć programy polit.-wyborcze
Jak mam to rozumieć ? A znamy się kupę lat. Około 18.
Muszą ludzie pracować zrozum to w końcu. A u was jakie są zakłady ?
Ale KrzysztofC z Pisu, w Boga wierzący za pracę się nie bierze tylko na koszt biednego Państwa żyje
Tylko nie mów,że Arbeit macht Frej-To już było i jakoś się nie sprawdziło
Nieee, Biblię cytuję, Nowy Testament
kto nie pracuje niech nie je
kto nie pracuje niech nie je
Ile masz lat kobieto ?
Studiujesz ?
A gdzie tam pracujecie ?
Nowe zakłady pracy, powtarzam to dość często ale to ważne. U nas to gumiaki, stolarnie, kartony z tego co wiem i by było na tyle. A jak chciałem do gumiaków kolega ten był u mnie co wam opowiadałem co pracuje tam, to tata się go pytał to teraz nie potrzebują nowych, czy co siedzą to siedzą. A wcześniej były roszady jak ktoś podła. A jego brat pracował w blacharni a potem jednak tak. A mi nie mógł załatwić czemu ?
No odpowiedzcie.
No dobra przepraszam nie pyta się o wiek.
aż dziw, że Kobiecino nie napisał
Mam więcej niż Ty!
i kiedyś się studiowało
a owszem
Mam więcej niż Ty!
i kiedyś się studiowało
a owszem
A gdzie pracujesz ?
A ja szukam i szukam.
Przeczytaj powyższe wpisy.
Kobiecino
To załatw mi pracę, będę ci wdzięczny.
yhm
jakoś.mi.się.wydawało, że to.jest.zawsze.dobry tekst jak ktoś nie.chce pracować - 888
jakoś.mi.się.wydawało, że to.jest.zawsze.dobry tekst jak ktoś nie.chce pracować - 888
Każdy mądry a nie pomoże, a tylko gadać i mlaskać ozorem na lewo i na prawo.
Co ja ci weź już przestań, dałem CV sporo !!! A to doświadczenie jak chciałem na do biura jakiegoś specjalistę do spraw sprzeda chyba tak to się nazywa do stolarni i do innych. Lipa wychodziła. Nawet do głupich kartonów ciężko widzisz.