Wpisy 2 801 995 – 2 802 094
26 stycznia 2017 18:06 → 26 stycznia 2017 19:23, 100 wpisów
Mieszkałem 25 lat-w bloku było zajebiście,paliłem??-jedynie papierosy-to by Bonusa niebyło
Trafił10/10 wirtualnieBonus ocalał czeka na mnie
U mnie w kolektorze było coś powyżej 2280,,bo wysyłali do katowic
Kiedyś faje były dobre,tyton był zajebisty,niebieskie Caro,klubowe,mocne,Malboro-teraz to wszystko na jedno kopyto
ep
11,3,25,4,26,15,10,20,21,8,22,1,19,5,6,7,14,13,9
sprawdzamy podane liczby w testerze ep
wykluczamy
Pokaż wyłącznie losowania w których padła dodatkowa liczba
wyjdzie 10 x 5/19 liczb losowanych wyników 5/5 ep
bierzemy je pod uwage,sa to liczby prawdopodobne
do wypadnięcia
nie gramy wszystkimi
11,3,25,4,26,15,10,20,21,8,22,1,19,5,6,7,14,13,9
sprawdzamy podane liczby w testerze ep
wykluczamy
Pokaż wyłącznie losowania w których padła dodatkowa liczba
wyjdzie 10 x 5/19 liczb losowanych wyników 5/5 ep
bierzemy je pod uwage,sa to liczby prawdopodobne
do wypadnięcia
nie gramy wszystkimi
szofer=to autobusem jeżdzisz po Katowicach???
Paliłem zefiry,metolowe,extra mocne -niepale ponad 15 lat rzuciłem bo wszystko było za słabe chmury co 10 minut,a oszwyczaiłem się CARMENAMI-to były faje czuć było papierosa w całym bloku
JADŁEM MANDARYNKI I NIMI SRAŁEM-sorki za wulgarność-napisze z własnego doświadczenia-JEŻELI NIE MASZ ZNAJOMOŚCI NA SAKSACH TO NIE JEDZ W POLSCE 9 ZŁ NA GODZ JEST WIĘCEJ JAK TAM -TO TYLKO MOJA OPINIA I DOŚWIADCZENIE
Znowu sie wykluł jakis pomazaniec ze zrytym łebem alkocholicznym
I CH ...UJ że w Valencia było ciepło,grudzień jest tam najzimniejszy ok 0 st i c*** z tym
a mi tu się podoba a szczególnie 3km za białymstokiem jest takie miejsce na mały drewniany domek tylko kasy brak taki mały szczegół
andreas3864 nie obrażaj ch...uju ludzi,qrwo pisałem do ciebie-gnoju je.....bany
kw67-jesteś ped.le przykry jak kupa nikt z takimi cwe.ami jak ty tu nie gada-pisze jak wolisz chcesz pojeb.ńcu zaistnieć i wszystkich tu w***.asz.
kw67-masz zryty łeb to do psychiatry nikt tu twojego chorego pier.lenia niechce słuchac poj.bie
Co jakiś czas trafi sie tu nowa perła-Krasnalek trzeba zareagowac bo chłop przegina z bzdurami
To jest lużna gadka --3 dni o tym samym pieprzyc to gruba przesada
Dla wszystkich normalnych
JESTEŚ CH ,,,UJ JUTRO SIĘ GNOJU POLICZYMY,ALE JAK ? POMYŚL PTASI MÓZGU-3XP-PROSTY,PUSTY,PRYMITYWNY-CH,,,,UJ,JEŚLI MASZ WINDOWSA TO UŁATWIŁES MI ZADANIE-PRYMITYW PRZEZ DUŻE P I CH ,,,UJ-andreas,nawet twojego nicku nie napisze z duzej lITERY TY WIELKI CH...UJU NA KACZYCH NOGACH
JUTRO CIE ZNAJDE I CIE C***U ZPINGUJE AZ ZDECHNIESZ TY I TWOJ WINDOWS,JESLI PASKO MNIE WYJEBIE TO SZACUN DLA NIEGO A TY ANDSREEAS TRO C*** GLUPI
kw67-jesteś marnym nędznym robakiem nie jesteś wart żeby cię opluć ani dać kopa w d.pe,Idż do PSYCHIATRY na mój koszt -może jeszcze nie wszystko stracone-życze zdrowia psychicznego.Pasko nie z takimi jak ty miał tu do czynienia,kw67- to już twój którys nick i zawsze robisz bydło.
KRASNALEK MNIE NIE ZALEŻY NA TYM PORTALU, JAK ADMIN PASKO MNIE ZABLOKUJE-TO JEST MOJ 1 NICK ,POMYLIŁEŚ SIĘ-PASKO-TO ROZJEMCA
kw67-które to twoje wcielenie na Multipasko---10te,-myśle że byłes tu już ze ponad 20 razy pod róznymi nickami żałosny człowieku
ANDREAS,JAK SĄDZE PO NICKU TO JESTEŚ MŁODY I GŁUPI-WYPAŁUJ SIĘ W TWOIM WIEKU TO ANTYSTRES TYLKO SIĘ SPUŚĆ W MIEJSCE INTYMNE,ABY MAMA NIE ZAUWAŻYŁĄ
Zwsze jakas perła Mozambiku wypłynie
Pogadajmy o liczbach bo po to ta strona jest idzie i o ,,dupie marynie,, pogadac ale z umiarem
Szofer-ja po Tychach jeżdziłem jest 80 tras i musisz je znac bo cie rzucają ciagle na nową przerąbane,chociaż kreci kółkiem 31 kobiet i se radzą.Teraz woze towar w nocy po Biedronkach stabilizacja,a przegubowym solarisem przerabane dość że gabaryty to jeszcze z ludżmi,
2 802 046. szofer218 2017-01-26 (19:00)
Krasnalku zdrówko najważniejsze,resztę się znajdzie
Szofer na tytanicku wszyscy byli zdrowi tylko szczęścia im zabrakło!
Krasnalku zdrówko najważniejsze,resztę się znajdzie
Szofer na tytanicku wszyscy byli zdrowi tylko szczęścia im zabrakło!
iwa ja nie zacząłem -jeśli w***....lałem sie czy wulgarnie-nigdy-głupi chu....j andreas
szofer-poznałem 20 tras i miałem dosc.
witam
kw67-wyluzuj chłopie ,chyba że twój mózg odpowiada tylko za jedzenie i sranie
1,4,7,27,73,74
andreas masz okazje to pisz jutro może modlitwa tobie pomoże głupi c***u
witam tych miłychgrających krasnalek sebol andromeda andreas
krzysioi pozostali
krzysioi pozostali
szofer-solaris autobus urbino18-horror 18 metrów po Katowicach do Tych żeby były stałe trasy ,a nie co 2gi dzień nowośc.Myslałem o trolejbusach na prąd 6 tras po Tychach ale to dodatkowe koszty
Ty dostałeś kiedyś wezwanie z prokuratury lub policji w sprawie zniesławiania w necie??
Tak tylko pytam? z ciekawości ..
Tak tylko pytam? z ciekawości ..
krasnalek gosia