Wpisy 2 802 095 – 2 802 194
26 stycznia 2017 19:23 → 26 stycznia 2017 20:09, 100 wpisów
sebol
pedziu ja jestem CZYSTY NIKOMU NIE WADZĘ-POLICJA TO MOI PRZYJACXIELE,SAM KIEDYS NIM BYLEM-JESTEM CZYSTY
ja tylko tak pytam bo mnie kiedyś ten jedna osoba tak wyzywała jak ty andreasa i potem doszło najpierw do wezwania potem oficjalnego przesłuchania potem sprawa,,,dlatego pytam
i ja podziwiam ludzi którzy wyzywają w necie bo potem jest wstyd przed sądem.
Kw67-widac ze jestes prosty jak twój zyciorys,widac że masz tylko 2 półkule mózgowe które odpowiadają za jedzenie i sranie,napisałem ci wyluzuj a ty nierozumiesz bo masz zryty łeb ,POJAWIASZ sie tu pod róznymi nickami i konczysz kariere -widac twoja psychike po wpisach-masz poprostu zryty łeb ---taki twó UROK...
Krasnal-ale obrazać ludz do okoła to cos nie tak
skąd taka nienawiść u ludzi..Zamiast się szanować,grać,typować po to jest ta strona to tylko nienawiść
No to wiesz masz swoją godnosc,zwrócisz komus uwage to obraza majestatu
pedziu nikogo sam nie wyzywam,jestem grzeczny i nikomu nie ubliżam -ALE JAK JAKIŚ C*** MNIE ZACZEPI TO WTEDY RIPOSTA,TYM BARDZIEJ GNÓJ ŚMIERDZĄCY,KTÓREMU COŚ SIĘ ROI NIECH ANDREAS SOBIE ZWALI KONIA-JUTRO JAK BĘDE MIAŁ WOLNE TO Z KALI(PO PLSKU) LINUXA ZAJEBIE CIEBIE-KOCHANY ADMIN-PASKO JAK CHCESZ TO PROSZĘ O AUT -POZDRAWIAM ADMINA
Wszyscy starzy wujadacze na MP-mysla o-nowi pod ktoryms tam nickiem chca zaistniec,a tym samym odreagowac na przypadłosc losu.
Wejdz na mój profil i zobacz jak mnie wyzywają a jednak staram się być grzeczny
2 802 112<<<< pedzio to padaj tutej jakieś pewniaki
ja daje 2
13,18,26,56,64,80,
PASKO-Reaktywował sie klon zadymiarza poraz kolejny który nie rozumie Słowa wyluzuj i nabij tube ,obraza niechce jechac z nim bo mam troche wiecej w glowie od prymitywa
plus się dawno nie powtórzył, anie nie padł obok - więc 9-10-11 bardzo pasuje
3,27,47 też możliwe
kw67-ty nie jestes z lublina tylko z Lublinca z zakładu psychiatrycznego-duzo zdrowia psychicznego pozdrawiam
w lotto to nie wiem
BĘDĘ CIEBIE GŁUPI GNOJU ANREAS OBRAŻAl ciebie-z małej litery aż PASKO mnie wyjebie-głupi gnoju na kaczych nogach sam tego C***u ***ny chciałeś
27
ale w lotto też 14tka czeka i 22-23 choć w 20tkach może być głębszy dół bo dosc regularnie padały
szef MON-u po kolizji
-uciekł z miejsca kolizji
-nie zainteresował się stanem poszkodowanych
ważniejsza dla niego była obecność na podrzędnej imprezie szmatławca W SIECI
przy wyborze prezesa na człowieka wolności 2016 r
-uciekł z miejsca kolizji
-nie zainteresował się stanem poszkodowanych
ważniejsza dla niego była obecność na podrzędnej imprezie szmatławca W SIECI
przy wyborze prezesa na człowieka wolności 2016 r
ke67-Chłopie udowadniasz poraz kolejny ze masz z***ny łeb koło 24 lat, i masz jakąś dużą traume odgrywasz się na ludziach za swoje ułomności -wiesz o czym mówie chory POJ.Bie.
emeryt dej sobie spokój
Kw67-mozesz mnie cmoknac w pedz.l---ty chory Poj..ie
ja ***ę co za banda troli na tym forum, gorzej niż w komentarzach onetu czy na czacie wp. jak nie macie ochoty rozmawiać o typowaniu to s***lajcie kręcić swoje gównoburze gdzie indziej
nikogo to interesuje
nikt was nie lubi
paszoł!
nikogo to interesuje
nikt was nie lubi
paszoł!
emeryt za 2 tysiaki dasz rade wyżyć
Dobre oburzenie tylko dlaczego nikt nie reaguje jak TROLL obraza wszystkich do okola ja sie wstawiłem i walcze z porabancem
2 802 147<<< marnie to wygląda ale!!!!
Kuony wyslane-obocymy o 21:40
Witam,
Naszła mnie pewna dygresja,gdy przeglądając typy 10-tek w multi zauważyłem,że średnio co 57-my typujący obstawia kolejno liczby 1 do 10 i jeśli przyjąć, że w rzeczywistości również co ok 57 tak typuje, to gdyby tak sypnęło to byłby rekord wygranych. To prawdopodobnie się tyczy też dużego lotto gdyby padły liczby 1 2 3 4 5 6 byłby rekord trafionych szóstek i mizerne wygrane. W brew pozorom ludzie skreślają takie zakłady sugerując się zasadą- "jeśli mam wygrać to takimi też wygram"
Naszła mnie pewna dygresja,gdy przeglądając typy 10-tek w multi zauważyłem,że średnio co 57-my typujący obstawia kolejno liczby 1 do 10 i jeśli przyjąć, że w rzeczywistości również co ok 57 tak typuje, to gdyby tak sypnęło to byłby rekord wygranych. To prawdopodobnie się tyczy też dużego lotto gdyby padły liczby 1 2 3 4 5 6 byłby rekord trafionych szóstek i mizerne wygrane. W brew pozorom ludzie skreślają takie zakłady sugerując się zasadą- "jeśli mam wygrać to takimi też wygram"
ewa witaj chciałas powiedziec daj wam Boże i wygrajcie bo ja teżczekam w kolejce
Gosia-ale domnie sie chłop przypioł,zaczoł ublizac i niezna słowa wyluzuj!!!!
Przeciez na tewj stronie chodzi o komunkatywnosc i o oskubanie TS
ewa oby się to spełniło bo mam na kilka losowań jestem cierpliwa
Chamstwa niema co pobłazc bo potem agresja
kiedyś każdy z nas trafi jak TS trafi w nasze zestawy na kuponikach
Szofer -ja juz mam spokój z autobusami teraz 3 kursy w nocy do Biedronek i luzik
2 802 178<<< ...hi..hi..