Wpisy 2 801 416 – 2 801 515
26 stycznia 2017 00:08 → 26 stycznia 2017 08:39, 100 wpisów
Gonzaga dzięki....przyda się bo forma słabsza w typowaniach ostatnio...
typnelem sie zestawiki wyslalem sobie na poczte jutro do poludnia skresle i sie puszcze
na fejsie od 2 dni zona szukala meza i nie stety czlowiek jechal do pracy pewnie stracil panowanie nad autem i wpadl do rzeki i tyle bylo jego eh szkoda 2 malych dzieci eh takie zycje
to sie podzielilem taka smutna informacja i mykam choc moze ku przestrodze..........
grajta tak by bylo na wszystko myslac przy tym by zamiast chleba czase nie kupic kuponu hazard gubi oj gubi ostatnich latach 2 kolesi sie przez hazard tylko nie lotto ale automaty karty powiesilo
Gryx-Trzeba było wziąć kawałek sznura-Ponoć to przynosi szczęście
Gonzaga jutro trafisz oby nie na sucho
Lece
Mała ciekawostka
o 14:00 wlazła 1x5/5 ze starych zestawów
o 21:40 wlazły 3x5/5 ze starych... ( oba zestawy mają pewną wspólną cechę po której
mogę zorientować się na jakie stare zestawy można teraz zapolować)
KG
o 14:00 wlazła 1x5/5 ze starych zestawów
o 21:40 wlazły 3x5/5 ze starych... ( oba zestawy mają pewną wspólną cechę po której
mogę zorientować się na jakie stare zestawy można teraz zapolować)
KG
Majpanzrobiłem wpis w Twojej księdze pare dni temu-czytałeś?-ale jak tam napisałem nie musisz odpowiadać
Patrząc na stare zestawy i to co z nimi dzieje się od czasu do czasu
doszedłem do wniosku że Toś jest bardzo "LOSOWY"
Hi hi hi
doszedłem do wniosku że Toś jest bardzo "LOSOWY"
Hi hi hi
odnośnie tych wszystkich typowań,jeśli Ktoś miałby pewny system na wybór liczb,to w rankingu-lidze typujących każdego miesiąca oscylował by w pierwszej 3,napisać system i wyliczyć minimalną gwarancje to nie problem-bez programu na kompa-Dobrać liczby do systemu to sztuka lub fart
Białystok zamarzł i Krasnalka nie ma,a tu czeka na niego gorąca i 1.....80 na dzisiejszą
sam się zastanawiam,na tej starej maszynie z zabierakiem miałem lepsze efekty,ale z drugiej strony ludzie wygrywają-chyba ze Toś ma możliwość sterowania wylosowanymi kulami w opcji Najmniej Wygranych
To że jest możliwe od strony technicznej aby losowania były ustawione
i padły akurat te kulki które dadzą jak najmniejszą stratę sianka dla Tosia
to nie mam żadnych wątpliwości
i padły akurat te kulki które dadzą jak najmniejszą stratę sianka dla Tosia
to nie mam żadnych wątpliwości
kiedyś też nagrywałem losowania-część kul była na górze w trakcie mieszania,robiłem stop klatka i z górnych kul system,to było ok 2000-2004r i też właziły,wtedy ts zmieniał kule raz na miesiąc,teraz słyszałem że maszyny też zmienia-dla kasy wszystko jest możliwe-brat zabije brata
Majpan-nie mam możliwości oglądania losowań o 14,łączę się z netem przez nokia c3 jako modem-25KB-szybkość,ono jest takie same jak o 21*40,czy takie jak Keno-elektroniczne?
to jeśli zamykają przyjmowanie zakładów przed 14,to TS ma mało czasu na ustawienia,tylko na 14 ile minut przed losowaniem można puścić?
Nie przywitała się ( tak jak ...467 )
pisze Panie Majpan
widać że zna nie od dziś
pisze Panie Majpan
widać że zna nie od dziś
Napiszę tak, ze zanim napisałam tutaj to popatrzalam jak się wutacie na tym blogu
jakiś incognito z Niej mało danych na profilu-może dawne KGB nas inwigiluje i potem TS ma wyniki typowań i losowania ustawia na swoją korzyść-Uważajmy z typowaniami,piszmy bzdury a wysyłajmy inne zestawy-Hurrem
Krasnalku gdzie jesteś TY nie widzę ja Ciebie,ni pod strzechą ni na niebie,a -wystygła,-zjadłem,został tylko i
No nie hihi...kw67 jesteś detektywem ze tak od razu zrobiles rentgen mojego profilu???
O nieeeeeeee to jaaaaaaa i jestem po waszej stronie chce walczyć z TS ii rozbić kumulacja lub trafić 5/6 hahahah
wyślij mi to zdjęcie na e-mail lub profil podam hasło,oczywiście póżniej zmienie na mm-esa nie będę naciągał?
Jeżeli umiesz tak pogrywać jak z Sulejmanem to Toś biedny będzie
Hurrem to jesteś Bratnia Dusza,jak z Lublina to zapraszam na -na stare miasto
Kw 67 jak masz taki rentgen w oczach to sam sprawdzisz jakie mam haslo zrób przeswietlenie i będziesz wszystko widzial
https://www.google.pl/maps/place/Radomsko/@51.0748491,19.4154113,3a,75y,240.56h,73.77t/data=!3m7!1e1!3m5!1srJpp_q7VMVNjTXypXiZ0cA!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DrJpp_q7VMVNjTXypXiZ0cA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dsearch.TACTILE.gps%26thumb%3D2%26w%3D234%26h%3D106%26yaw%3D91.50001%26pitch%3D-3%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x4719ffe1c11c9e49:0xc2e6b8f69ed7ebb2!8m2!3d51.0668544!4d19.4449387!6m1!1e1
Radomsko Ul. Mikołaja Kopernika
Radomsko Ul. Mikołaja Kopernika
Czyli jest duża szansa na blask mojej aureoli- Majpan długi ten adres
czekałem na Ciebie z gorąco i oraz gdzieś od 6,został tylko,właściwie dno suche butelki