Wpisy 2 801 895 – 2 801 994
26 stycznia 2017 16:32 → 26 stycznia 2017 18:05, 100 wpisów
kw67-problemy alkocholowe to nie na tej stronie,za chwile strona zmieni nazwe na AA-Pasko-ludzie bądżcie normalni,każdy ma jakieś problemy i słabości
kw co masz dziś dla krasnalki
Wierszyk.piosenke
Seb
ULALA OK TWOJE ZDROWIE TO TYLKO CHAT ALE CZASAMI ZGODNY Z RZECZYWISTOŚCIĄ-TO JAKIM JESTES TO TWOJ SPOSÓB MYŚLENIA ŚWIADCZY O TOBIE-BUDDA I INNI WIELCY
Wszystkim Wysokich na 21:40
Seb wczoraj wyczailam 7 a dziś 5..
Andre
mi
ISLA DZISIAJ MAM DOŁA,tyle moich zaczepek a Krasna -OLEWAM OLEWAM STARYCH CH...UJI
Krasnalek daj buzi kw
Sen w kuli widzę 50,40,6-ki,7-ki...i na ripley 53,58,34,19,54,46...
Seb.
CZY KTOŚ ZNA JOY DIVISION Z PŁYTY po polsku ZAMKNIĘTY ROZDZIAŁ-utwór SERCE I DUSZA?
Oj kw idź się prześpij
54...nie 34...
isla-to nic prostrzego tylko przelej wizje na kupon i dżółtej Budy
Seb idz na forum na poczekalnie może coś ci ..przypasii...
Andre za daleko już byłam...
Idę poczytać bywajcie
Masz jeszcze szanse do monopolowego i powtórzyć senne wizje
Nie....
To czekaj na farta
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego TS wycofuje zdrapki w których zostało jeszcze kilka głównych wygranych? mam na myśli krzyżówki 'z sercem' po 3 ziko. to jest zwykłe chamstwo kończyć sprzedaż kiedy zostało 10-20% i aż dwie główne nagrody (z 9 możliwych)
TYPUJECIE I CO ?,NIE MA TYPÓW NA 100 PROCENT,ŚWIADCZY O TYM LIGA TYPUJĄCYCH-GDYBY KTOŚ MIAŁ SPOSÓB NA LICZBY TO BY BYŁ KAŻDEGO MIESIĄCA W PIERWSZEJ 3 TYPUJĄCYCH-KAŻDEGO MIESIĄCA JEST INNY LIDEREM-CZYLI TYP TO FART itp
witaj ulala
kw oj nie ma moje są zawsze na 99% do losowania a po losowaniu porażka
cięzko byłoby być ciągle w topie typujących głównie ze względu na to, ze można podać po jednym typie. podejrzewam, że ci co grają 'na poważnie' i wygrywają (mi się zdarza, ale rzadziej niż bym chciał) skreślają po kilka zakładów. jeśli puszczam np kilka 10ek i trafiam, to i tak w pasko wpisana jest tylko jedna z nich - byc moze akurat ta 'pusta'. ot cały sekret
ciekawe co isladorce weszło?
mi też nic nie weszło
jeśli w pasko wpisujesz jeden typ, a grasz kilka kuponów, to nawet jak wygrywasz regularnie, w lidze typujących możesz być dupa bo akurat te 10 które 'wklikałeś' nie wygrywa.
kw67 nic nie mam wspólnego z diabłem
I nie mam sprawy
I nie mam sprawy
KRASNALKU PIOSENKE CI NAPISAŁEM-miałaś rację nigdy tak nie bylo dobreze jak teraz,piję nic właściwie mi do szczęscia nie trzeba,jestem bóg wie kim albo nikim bez żadnego wyrazu......mam dalej pisać?
kw
https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=martyniuk+zenon+piosenki
https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=martyniuk+zenon+piosenki
Nie jestem z tego świata i nigdy nie bylem,bo samotna jest dusza moja szampan to mój przyjaciel-JESTEM INNY MAMO ,TATO,NOS MAM JAKIŚ NAPUCHNIĘTY CHYBA JESTEM ***NIĘTY
PASKO MI USUNĄŁ KWINTESENCJE TEJ MYŚLI-JEŚLI WATPLIWOŚCI ZAPRASZAM NA PODAŁEM E-MAIL I FONA-BRAK ODWAGI?
budnicka-jestem nikim dla ciebie-ale SZACUN ZA ODWAGĘ -ZAMUROWAŁO MNIE W ŚCIANIE
PODZIWIAM CIEBIE ZA CAŁOKSZTAŁT I ODWAGĘ JESTEŚ 1 I JAK NA RAZIE JEDYNA-SPRAWDZAM
SORKI MÓJ BŁĄD,ALE MI SIĘ WYDAJE ZE NIKT TEGO NIE SKOJARZYŁ-JESTEM CI WDZIĘCZNY ZA ALUZJE
KRASNALKU NA NA PRAWDE TO PIJE RZADKO NIE PIŁEM OD 14.12.2016,DZISIAJ JEST WYJĄTEK,ZA 15 MINUT COŚ WYŚLĘ NA @ -odczytaj ......kiedyś tam
szofer chyba byś lepiej na tym wyszedł jak zamiast kuponów węgla byś kupił i do smogu się dołożył
Krasnalek----ja pale śniegiem ekologia w 100%