Wpisy 2 765 209 – 2 765 308
7 grudnia 2016 19:25 → 7 grudnia 2016 20:39, 100 wpisów
W pewnym mieście grasował straszny smok. Mieszczanie nie mogli wytrzymać, więc udali się po pomoc do jednego z trzech rycerzy. Wielki Rycerzu - mówią - pomóż nam, smok gwałci dziewice, zabija mężczyzn, pożera dzieci i kobiety. Wielki rycerz na to - Dajcie mi miesiąc na ułożenie planu. Mieszczanie na to - Co ty człowieku, za miesiąc to smoka nas tu wszystkich wytłucze. I poszli do drugiego rycerza. Średni Rycerzu - pomóż etc. Ten chciał się znowu zastanawiać dwa miesiące więc poszli do trzeciego rycerza. Mały Rycerzu - pomóż etc. Na to Mały Rycerz łap za miecz, zakłada zbroję, objucza konia i już jest gotowy do drogi. Pytają więc mieszczanie. Jak to czcigodny Mały Rycerzu, Wielki Rycerz chciał się zastanawiać miesiąc, Średni Rycerz dwa miesiące, a Ty tak od razu?! Na to Mały Rycerz
- Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spier.....!
- Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spier.....!
ulala faral
Mam werandę nie ogrzewana zawsze ten kompot tam sie chłodzi bo lodówka zajęta jest
ulala , a masz wolne miejsce przy stole dla nieproszonego gościa
Faral rozumiem Ciebie
bo moja psia od lat są grządki i roślinki
po pracy to był mój odpoczynek
bo moja psia od lat są grządki i roślinki
po pracy to był mój odpoczynek
Faral...dobrze Ci z duszy patrzy...jestem spokojna...umiem wyczuwać ludzi
to super jak głównie zajmuje polowem karpia i amura faota i do wody typowy karpiarz
{{czapka} No no zabrakło jednej liczby do 5/5 i jest 4/5 ale dobre i to
takie mam przemyślenia.
Wystarczy do tego dodać dobre 2 liczby i 5/5
Wystarczy do tego dodać dobre 2 liczby i 5/5
No ładnie ale ile razy w roku trafisz tymi liczbami powiedzmy 7/10?
Ewa.
Astrolog.
Astrolog wymyślisz na jutro jakieś fajne liczby do mini,bo dziś do 23 30 za kółkiem
Liczby może trochę przeterminowane bo były na godz.14, ale te na NIE mogą się ...przydać.
<< 52 - 25 >>
Na NIE. W południe było 1/11.
<<< 3, 7, 15, 21, 26, 30, 34, 36, 38, 41, 47 >>
<< 52 - 25 >>
Na NIE. W południe było 1/11.
<<< 3, 7, 15, 21, 26, 30, 34, 36, 38, 41, 47 >>
Szofer mogę Ci podać liczby ale po losowaniu bo przed nie ma chyba sensu.
Sebool.
Hej wszystkim .
Mam małą prośbę. Pomóżcie z wypełnieniem krótkiej ale ciekawej ankiety na temat zabawek.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKJ4EjY436sxizF2ohNHoB2clB8nlF3gT3ey9j-xwSsVkCcA/viewform
Niniejsza ankieta posłuży do zaliczenia przedmiotu na studiach. Można się zrelaksować zarówno przed meczem jaki i przed losowaniem. Spróbujcie sami. Miłej zabawy !
Mam małą prośbę. Pomóżcie z wypełnieniem krótkiej ale ciekawej ankiety na temat zabawek.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKJ4EjY436sxizF2ohNHoB2clB8nlF3gT3ey9j-xwSsVkCcA/viewform
Niniejsza ankieta posłuży do zaliczenia przedmiotu na studiach. Można się zrelaksować zarówno przed meczem jaki i przed losowaniem. Spróbujcie sami. Miłej zabawy !