Wpisy użytkownika Paul093
Łącznie 95 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 422 018. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
siema jestem tu nowy.. zarejestrowałem się niedawno..Przypuscmy obstawiam swoje typy i trafiłem cokolwiek..? czy jest tu możliwosć wypłaty? Na jakiej zasadzie sie tu obstawia ?
wyjaśnij mi ktos na czym polega gra na tej stronie ? bede wdzieczny
aha czyli to jest na zasadzie po prostu typowania i proby przewidzenia liczb ?
wasyl czy ty wygrales 14 tys złoty przed chwila ? czy to żart ??
wasyl analogicznie ciag liczb traktujesz podobnie jak w grze tetris układasz w jedna calosc mowisz ??
wasyl.. im lepszy wynik osiagam w tetrisa tym wieksza kwote trafiam hahah
chyba nie ; ) zaczalem wogole analize na podstawie aspektów planetarnych.. wasyl podaj date urodzenia tak z ciekawosci.. : ) moze to nie przypadek ze wczoraj trafiles
ciekawie aspektowane planety powinienes miec szczescie w grach losowych
wasyl w urodziny sprobuj powinienes trafic wieksza kwote a nawet jestem tego pewny
poki co narazie nie ma ciekawszych dni i wskazan na wygrana aczkolwiek progresje masz bardzo ciekawe jowisz z uranem w koniunkcji : )
haha nie kazdy ma tak dobrze .. na jutro na 14 masz jakis pomysl ? na podstawie tetrisa if you know what i mean
wasyl ja to dzis na sucho typowałem nawet nie patrzylem jak mi poszlo
mi to brak słow..zal dupy po prostu .. 140 zł przeszlo mi kolo nosa a tak na 70ki sie czaiłem
no ale ja grałem cały czas 70kami w real.. od paru dni
odpuscilem dzisiaj bo 14 dobijala i szybko puscilem losa i tyle
odpuscilem dzisiaj bo 14 dobijala i szybko puscilem losa i tyle
wasyl mozemy pokombinowac cos.. masz propozycje ? ty wgl patrzysz jutro na 14 kombinacje z 14ej czy tak ogolnie ??
Wasyl i co tam wymysliles moj 6zmysł dzis nie funkcjonuje.. opowiadaj co tetris mowi ; )
halo halo jakie typowanie na 14 na jutro ? pomyslodawcy sa ?
Wasyl jestes ?
Wasyl jestes ?
wasyl hahaha poleje ci az herbaty z pradem za szczerosc twoja : D !!!
no stary wogole jak mozna od liczby 15 zaczac losowanie
Rozumiem jakby to byl 1 kwietnia czy cos!
Rozumiem jakby to byl 1 kwietnia czy cos!
nie no oficjalnie stwierdzam że jestesmy traktowanie jak kogel mogel
robią sobie jaja z nas !
robią sobie jaja z nas !
hmmm... a cos konkretniej ?? pisz w priv mordo.. moze razem cos wykminimy
Witam. mam pytanie. Macie jakieś konkretne metody do grania w Keno ? techniki ? spostrzeżenia ?
Witam. Chciałem zapytać jak widzicie Multi na 14.. Nadal ten przedział 1-10 może wpasc ?
Czy bardziej 70 ki teraz? Ostatnio duży wysyp 70ek był. Niestety bez konkretów
« PoprzednieKolejne »