Wpisy 2 646 246 – 2 646 345
11 maja 2016 17:34 → 11 maja 2016 21:39, 100 wpisów
i jeszcze 4/5 z chybika ale jak mam to zeskanowac ide zjesc i jak dam skan to dam info ale na chybil to takie numery 1 obok i by bylo 5/505 18 32 59 63
TS dzisiaj,dał:4/5 z plusem i 4/8 z plusem,za mało liczb w linii na 1kach
Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi liniami jak np. ww Brian. Często pisze ktoś o liniach.
Ma ktos kosiarkę odsprzedać jakas tania spalinowa
to był dobry dzień
KONDI NIE MOGE SIE WPISAC Z ODPOWIEDZIA DO CIEBIE A BRZMI ONA TAK OCZYWISCIE ZE SIE PUSCILEM Z 8/10 SKANY DAM ZA PARE MINUTEK..DZIEKI ZA GRATKI
Witajcie. Hej !!!
Kto nie lubi upałów, to mam dobrą wiadomość.
Z północy do Polski płynie zimne ... arktyczne powietrze.
Ma być ... zimna Zośka.
Z północy do Polski płynie zimne ... arktyczne powietrze.
Ma być ... zimna Zośka.
Bolek.
Gra liniami:
Wynalazek Brjana. A o co dokładnie tam chodzi nie sposób się dowiedzieć.
Wynalazek Brjana. A o co dokładnie tam chodzi nie sposób się dowiedzieć.
gdybym wiedzial bym zagral nieraz mi sie zdarza trafic plusa tylko ze prawie jak nie wogule gram bez plusa a szkoda w tym przypadku ale jak mawiaja gdyby czlowiek wiedzial ze upadnie by usiadl
Nic się nie dzieje, to przerwa do jutra.
dzieki za brawa bolek teraz cos na wieczorek trzeba wudymac ale spokojnie tak by cos jeszcze przytulic
kosz sie tez trafil ale trudno co sie trafilo to moje a moglo byc 4/8 tylko czemu nie dalem 42 pewnej liczby a dalem 41 dobra ide dumac jak by co wygranych takich jak dzis moje
podam wg mnie pewna 5/5 a jak bedzie to po losowaniu sie okaze do tej 5 dodam 3 liczby by bylo 8/8 wysle ta 8 oraz typowana 10/10 i nic wiecej jak ktos bedzie ciekaw to jak zwykle mozna pozyczyc liczby na wieczne odanie
gryks, pieroński farciaszu
jak wiesz 4,5 lub 5,6 podawałe niedawno
jak wiesz 4,5 lub 5,6 podawałe niedawno
podobnie jak 17,18 lub 18,19....48,49 lub 49,50...nastek nie ma wyspu wiec przerzuciłems ie na 40ki dzisiaj
kondi i chyba 05 10 15 jak i 60 i 70 oj tam oj tam dzieki za brawa
Gryks gdzie pracujesz ja na nockach robiłem w hucie szkla niewolnik
w tak zwanej strefie legnickiej......... zatypowalem sie co ma byc to bedzie obralem troszke inna koncepcje co do 5 wysle jednak 3 zaklady ta 5 wczesniejsza podana 5 i jakies 3 liczby oraz typowana 10 i wsio
spadam sie jeszcze zdrzemnac przed nocka tak na h wiec powodzenia wieczorem.... choc moment bo mnie korci nie bede sie wypowiadal niech kazdy sobie sam odpowie niech sam pomysli nie chce buntowac czy cos w tym stylu bez zadnych insynuacji czy podteksto poprostu az mnie cos trafia jak przypomne sobie jak sie nie ktorzy w polsce oburzali na pewien spektakl na plakat odnosnie jego jak pani miala raczke w majteczkach a tu prosze moze na tym poprzestane jak cos sorrki ale nie rece ale reki mi opadly postaram sie nie wypowiadac w przyszlosci na ten hm wrazliwy temat tylko liczby i przyjemne tematy by milo spedzic czas aa i zeby byl spokoj bez zadnych komentarzy niech kazdy zostawi to dla siebie dzieki
http://fakty.lca.pl/legnica,news,59128,Ukradli_antyaborcyjn_wystaw_z_ko_cielnego_p_otu.html
http://fakty.lca.pl/legnica,news,59128,Ukradli_antyaborcyjn_wystaw_z_ko_cielnego_p_otu.html
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
16
25,26
25,26,27
31,32,33
55,56,57,58
51 , 38 , 14 , 12 , 23 , 43 , 65 , 16 , 48 , 73
ep 3
4 , 3, 18 , 17,25
16
25,26
25,26,27
31,32,33
55,56,57,58
51 , 38 , 14 , 12 , 23 , 43 , 65 , 16 , 48 , 73
ep 3
4 , 3, 18 , 17,25
gryks dziś trafił pięknie, gratki gryks!
dzieki dreamer mam cos hm smiesznego odnsnie nowego kuponu ......
Witam 16,38,73
posłaliście ekstra pensję ?
mialem isc spac ale sie nie udalo musialem jechac do sklepu przy okazji sie puszczalem na starych kuponach 3 dawalem zaden nie wlazl to ze pancja nie miala jak 520 wyplacic to nic ja do niej zartem ze moze te nowe maja byc a ta ze nowych jeszcze nie powino byc ze jak ja widzialem ze gdzies ktos dawal popelnil blad ...... pasko jakie masz info odnosnie nowych kuponow ...... jak jest u was moze kobieta sie mylila
nie gram w pensje stawiam na 3 a reszta hm 12 35 26 33 29 22 19 15 23 25 spadam papu i do pracy
Ja widziałem nowe lotto z opcją ekstra szansa.
Zauważyliście, że na kuponach na górze nie ma już tego napisu: Przewidywana pula I stopnia na losowanie LOTTO..... Pewnie oszczędzają na papierze a od 7 czerwca na górze kuponu może będzie ten wspaniały numer super szansy. Na tyle duży aby każdy go widział i albo skusił się tym jak to zobaczy i zainteresuje co to jest albo, żeby dobrze widział w momencie gdy nie aktywuje numeru a zostanie on wylosowany.
2 646 292. zgrywus 2016-05-11 (19:56)
z cały szacunkiem, ale co to jest 12 zeta
Z jeszcze większym szacunkiem daj namiary na więcej
Tylko żebym nie musiał za te trochę więcej skikać jak debil na spędzie KOD-u
z cały szacunkiem, ale co to jest 12 zeta
Z jeszcze większym szacunkiem daj namiary na więcej
Tylko żebym nie musiał za te trochę więcej skikać jak debil na spędzie KOD-u
to ile jeszcze losowań ma nie być liczba Twoja 16 aby mieć na 90% 5/5
MultiMulti: 02,09,19,21,30,39,46,59,66,80
EkstraPensja: 02,13,26,33,35 / 01
Powodzenia dla Wszystkich Grających
EkstraPensja: 02,13,26,33,35 / 01
Powodzenia dla Wszystkich Grających
później po miesiącu się cofasz do zestawu w którym coś się skapło
Zgrywus równa się tysiące tych emotek na metr kwadratowy
>>>>>
i tyle
>>>>>
i tyle
Nawet jednego pewniaka nie widziałem u Towarzysza Zgrywusa
a krytykuje kogoś za ewentualne 6/10
a krytykuje kogoś za ewentualne 6/10
zakładam,że 16
Majpan -do kogo to pytanko ?
2 645 981. wizard 2016-05-10 (22:06) Władca Kulweczek
bonusik 25 sie dodawalo i wyszedl mateusz 7
a bonusik 55 sie dzieli i pewniakiem jest 1
bonusik 25 sie dodawalo i wyszedl mateusz 7
a bonusik 55 sie dzieli i pewniakiem jest 1
Babcia w ogródku piele warzywka, dziadek w polu orze. Nagle słychać głos dziadka:
- Babkaaaa!!! Kurde, babka!
Babcia nie wie o co chodzi, patrzy na dziadka. Ten podbiega, kopa w dupsko i mówi:
- Dostałem wzwodu po 20 latach, a ty zamiast zdjąć majty i się wypiąć, nic nie zrobiłaś. Wszystko spieprzyłaś.
Na drugi dzień ta sama scenka. Babcia w ogrodzie, dziadek w polu. Nagle znowu dziadek biegnie i coś krzyczy. Babcia nauczona dniem poprzednim, zdjęła gacie, wypięła się. Podbiega dziadek, kopa w dupsko i krzyczy:
- Ty byś się tylko ruchała, a nam ciągnik ukradli...
- Babkaaaa!!! Kurde, babka!
Babcia nie wie o co chodzi, patrzy na dziadka. Ten podbiega, kopa w dupsko i mówi:
- Dostałem wzwodu po 20 latach, a ty zamiast zdjąć majty i się wypiąć, nic nie zrobiłaś. Wszystko spieprzyłaś.
Na drugi dzień ta sama scenka. Babcia w ogrodzie, dziadek w polu. Nagle znowu dziadek biegnie i coś krzyczy. Babcia nauczona dniem poprzednim, zdjęła gacie, wypięła się. Podbiega dziadek, kopa w dupsko i krzyczy:
- Ty byś się tylko ruchała, a nam ciągnik ukradli...
teraz moda nadeszla na abonamenty na liczby no coz ...zycie....