Wpisy 25 187 – 25 286
26 lipca 2008 16:13 → 27 lipca 2008 12:05, 100 wpisów
a jeśli nikt nie trafi? szał ogarnie Polaków, a TS zarobi...
jednak z drugiej strony...
jednak z drugiej strony...
Dzis w DL oczko (21) pewnie bedzie 21-6ek
Jedna prosze do Polski D-Białystok.
Masz racje ''malaiwona4'' - jedna szostka do Bialegostoku - KONIECZNIE!!!
to juz dwie ja sie nie dziele brazowy pozdrawiam ziomala i zycze 6 w dl
i juz debeta co bedzie i gdzie bedzie jak bedzie i ile bedzie jakie będa a jakie nie beda.
tak wiem po to jest forum
dzis bedzie:1,2,3,4,5,6;)
tak wiem po to jest forum
dzis bedzie:1,2,3,4,5,6;)
spit - podejrzewam, że jakby wylosowali 1,2,3,4,5,6, czy teraz czy przy jakiejkolwiek innej kumulacji [nawet niziutkiej] to padłoby kilkadziesiąt szóstek, o ile nie kilkaset. Wbrew pozorom to najbardziej rozchwytywany zakład w Polsce, każdy "jajcarz" go wysyła ;)
zastanawia mnie też mina człowieka, któremu dostał się zakład 1,2,3,4,5,6 na chybił trafił, a przecież do takich sytuacji dochodzi, i to zapewne kilku miesięcznie ;)
no tak troche a moze wiecej niz troche masz racje.moze jeszcze 41 42 43 44 45 46;)
mnie ciekawi ile osób.jak jedna ufff.chciałbym zeby to sie jednak poedzieliło np.na 5 osób
mnie ciekawi ile osób.jak jedna ufff.chciałbym zeby to sie jednak poedzieliło np.na 5 osób
Teoretycznie jest możliwa sytuacja kiedy to np. przyśni mi się 6 liczb, podaję je na stronie multipasko i 1000 osób ją puszcza równocześnie ze mną. W takim przypadku za piątkę byłaby większa wygrana niż za 6-kę i jest to możliwe :D
Oczywiście musiałoby nie być kumulacji... bo przy takiej kumulacji to faktycznie jest to już niemożliwe ;)
...CZYTALIŚMY znostromikiem w gwiazdach o 19:05 brakowało 160 tys. do 20mln.kolektury maxymalnie do 21:50 a więc jest nadzieja ze pula osiągnie około 21mln.powodzonka ,Pozdrowionka z psycholka
te numerki dzisiaj wygrywaja. 5,11,15,26,44,48 2,16,23,29,32,46 6,11,24,31,33,45 2,14,19,27,36,42, 8,16,24,30,41,49
czesc wszystkim normalnie 3 w DL to bedzie jakis zet do przodu bo dycha za DL i piatal za EL. to sie nazywa wygrana nie ;( a u was?
wlasnei, ze piekne liczby, tylko dlaczego ich nie skreslilem ;)
czesc :) nie wiecie ile placa za 4 w DL z dzisiejszego losowania oraz czy wpadla jakas 6 ?:>
haik22 nikt nie wie:) ale pewnie bedzie pomiedzy 100zl a 200zl :) jutro sprawdz:)
Wiktor gdzie kumulacja pisze? bo na stronie lotto pisza ze zliczaja
Jakie cyfry padły dzisiaj w dużym lotku czy ktoś mógłby mi podac serdeczne dzięki :)
Myślę, że trzeba będzie poczekać jeszcze z godzinkę na informację o wygranych. Na pewno tutaj na multipasko pojawią się wygrane natychmiastowo po ich upublicznieniu.
Czizys...ludzie czytajcie stronę..wyniki są w prawym górnym rogu....aż się płakać chce
Orlęta: w prawym górnym rogu strony są zawsze widoczne najnowsze wyniki. Dodatkowo masz dział "Wyniki" po lewej stronie w menu. pozdrawiam
Czy jest pewność , że kumulacja?
Serwer lotto jeszcze nie działa.
Serwer lotto jeszcze nie działa.
Witam! mi niestety nie udalo sie nic trafic :-( szkoda, a rowniez jestem za tym ze bedzie kumulacja. juz nie dlugo sie okaze :-)
A ja wam mówie, że szóstka padła i to nie jedna:)
Pozdro dla graczy!!!
Pozdro dla graczy!!!
Najnowsze doniesienia ze stajni LOTTO! Jest kumulacja!!
Szczegóły w dziale Wygrane tutaj na multipasko!
Szczegóły w dziale Wygrane tutaj na multipasko!
I stopień 0 0.00
II stopień 442 5095.60
III stopień 25197 183.10
IV stopień 471765 16.00
II stopień 442 5095.60
III stopień 25197 183.10
IV stopień 471765 16.00
czy wiadomosc jest pewna?
Ale jajca!Ludzie sie rzuca jak nie wiem co!! Wagon pieniędzy do wygrania będzie!!!!!!
jedynka telegazeta 651 niema 6
tego jeszcze nie byłio w histori a do wtorku daleko dużo bedzie czasu na odanie
a swoja droga gratulacje pasko,byłes szybszy od strony lotto..tam ciagle nie ma danych..czyli do kolektur od jutra...baay
nono masakra :) ale tym razem to padnie z 10 szostek :) i tu juz niema co wysylac za 10pln tylko trzeba za kilkaset zeby podbic pule :)
ostatnio czesto pada 10/10 pasko ile było dzisiaj zawartych zakładów w duzego ogólnie i ile wedłu ciebie mozze byc kumulacja
Tak więc dla tych którzy właśnie tu weszli.. mamy kumulację. Wyniesie 30-35 milionów!
Ja dzisiaj grałem za około 180 zeta i jeszcze nie sprawdziłem bo mam to rozdzielone na pojedyncze zakłady (dla loteriady). Jutro będę sprawdzał bo dzisiaj już nie mam sił. Na pewno będzie kumulacja około 35 mln
Jak podano w dziale Wygrane. Zawarto 27 600 000 zakładów. Z każdego zakładu 80 groszy idzie do puli, z której z kolei 36% idzie na poczet kumulacji. Reasumując pula zwiększyła się o 8 milionów i wynosi obecnie około 21 milionów. Teraz wszystko zależy od ilości zawartych zakładów, a będzie ich na pewno spoooroo. 35 milionów jest realną sumą kumulacji na wtorkowy wieczór!
Czyli bedzie szał , ludzie nie traćcie głowy ,puszczajcie ale z umiarem!!!
Nie zniese... Pewnie ludzie z zagranicy teraz będą do nas zjeżdżać żeby zagrać.
jak to we wtorek jeden wygra to masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To teraz się opłaca puścić wszystkie 14 milionów kombinacji, no może bez tych co były, bo i tak się zwróci, przynajmniej teoretycznie :)
no czy to fart czy to pech?
to moj 4 zaklad z rzędu w DL, jeden z nich 0/6, a trzy pozostałe 2/6 ...
zgodnie z obietnicą sobie daną, nie zagram dopóki mi się nie przyśnią liczby :P (poważnie)
to moj 4 zaklad z rzędu w DL, jeden z nich 0/6, a trzy pozostałe 2/6 ...
zgodnie z obietnicą sobie daną, nie zagram dopóki mi się nie przyśnią liczby :P (poważnie)
Przy niedzieli lużne myśli:przed wprowadzeniem keno wygrane za 5/5 w Ex przekraczały 200000 zł.Potem już tej kwoty nie przekraczały.Wczoraj w związku z kumulacją w DL główna wygrana w Ex nie przekroczyła 190000 zł.Ponieważ wygrane w tej grze zależą od ilości zawartych zakładów,szacuję spadek obrotów o 8-10%.Ciekawe jak kształtują się tendencje obrotów na keno.Może historia tej gry w Polsce jest zbyt króka dla wyciągania miarodajnych wniosków,tym bardziej,że wciąż przybywa ogólnie dostępnych punktów do zawierania zakładów.Pytałem panią obsługującą kolekturę w jednym z dużych centrów handlowych o wysokość wypłacanych wygranych w keno i powiedziała,że nie wypłaciła jeszcze więcej jak 160 zł. jednorazowej wygranej.Mówiąc językiem dzisiejszej młodzieży to
"masakra".Osobiście nie puściłem jeszcze ani jednego zakładu w keno i na razie nie zamierzam.
Jakie są Wasze wnioski dotyczące tej gry?
"masakra".Osobiście nie puściłem jeszcze ani jednego zakładu w keno i na razie nie zamierzam.
Jakie są Wasze wnioski dotyczące tej gry?
Jest szansa na jeszcze większą kumulację.Wystarczy,że Wielebę wpuszczą do studia podczas losowania.
Ten gość nie tylko mnie wku....a.Kulki też fiksują na jego widok.
To nie prezenter,to Omen.
Tajna broń Totalizatora,człowiek do specjalnych zadań.
Ja to wiem.
;-)
Ten gość nie tylko mnie wku....a.Kulki też fiksują na jego widok.
To nie prezenter,to Omen.
Tajna broń Totalizatora,człowiek do specjalnych zadań.
Ja to wiem.
;-)
jedna osoba trafi taka jest prawda :( gdyz chca by zostal pobity rekord czyli ktos wygra 35mln z kawalkiem w Warszawie :)
TS pokazał nam co potarfi! pnad 27 mln wyslanych zakladow to jest szok i nie ma 6?? Z TSem nie wygramy niestety :(
ale jazda!!!!!!!!!!! nawet nie chce mi sie wierzyc, ze jest taka kumulacja!!!!!!!!! dolaczam sie do poprzednikow, mam nadzieje, ze jezeli padnie szostka to nie jedna, minimum 3, bo jezeli wygra jedna osoba to taka kase, ze nawet nie sposob sobie jej wyobrazic, bynajmniej ja nie moge :( jak kazdy z grajacych chcialbym trafic ta szostke i tego zycze sobie i wam :-) ale bedzie jezda jak nikt nie trafi i bedzie znow kumulacja na czwartke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok!!!!!!!!!!!!! okaze sie w czwartek, teraz ludzie rzuca sie na kolektury i beda zdawac kupny masowo, bo taka kasa piechota nie chodzi po ulicy!!!! i tak sadze, ze jezeli juz padnie to w okolicy warszawy, rzeszowa lub gdanska, gdzies w tych oddzialach. jakos mam takie dziwne wrazenie :-) pozdrawiam i zycze wygranej sobie i wam :-) a dokladniej szosteczki :-D
mly blad, okaze sie we wtorek czy padnie szostaka i czy nie bedzie kumulacji , a nie w czwartek :-) pozdro
a jeśli i teraz nie padnie 6 to jaka kumulacja jest następna ?
Dziś wybieram sie do wróżki i wieczorem dziewczyna układa tarota. a w poniedziałek szukam tych liczb szczęśliwych na mieśćie :-)
Dziś wybieram sie do wróżki i wieczorem dziewczyna układa tarota. a w poniedziałek szukam tych liczb szczęśliwych na mieśćie :-)
Co się tak podniecacie tą kumulacją przecież w każdym losowaniu jest dużo do wygrania.
red007 a u mnie w kolekturze padło wczoraj 275zł oraz 1000zł w keno(tydzien wczesniej 325zł),wiec jednak da sie wygrac "wieksza" kwote:)