Wpisy 2 494 605 – 2 494 704
14 listopada 2015 23:19 → 15 listopada 2015 05:38, 100 wpisów
wizard ,,,miałeś stracić twój rozumu zeby ty tu nie nie moze powiedzieć
ja na radnce to blyszcze,
znam np calo zaloge rudego
ile bylo odcinkow pancernych
znam np calo zaloge rudego
ile bylo odcinkow pancernych
wszystkie 13 posterunki zaliczone, zmiennicy tez, teraz tolek,
alternatywy, obejrzalem wszystkie odcinki na wspolnej od pierwszego do 2172
alternatywy, obejrzalem wszystkie odcinki na wspolnej od pierwszego do 2172
julia ..poczekaj ..foto profil ..nie tak włosy ..obróc sie tylko twarz
nic nie pisze do mnie no trudno ..dobra cczas dobranoc i dziidaa.
mi jak wylaczyli niedawno prad na calo sobote
to az przywiezli wielki generator tymczasowo i kilka dni wioske zasilal
to az przywiezli wielki generator tymczasowo i kilka dni wioske zasilal
Skoro dj to kup sobie playery albo ves taxy ,po dwa a pioneer to już górna półka
pociagnalem tyle filmow ze nie moge nadazyc obejrzec
dzis man from uncle
dzis man from uncle
jo pionner lubie
nexus komplet za 20 kafli jak wygram bonusa biore
nexus komplet za 20 kafli jak wygram bonusa biore
dam na fejsa pokaze ex jak zyje, jaki ze mnie janko muzykant
zrobie focie krotki filmik i moge oddac do sklepu
zrobie focie krotki filmik i moge oddac do sklepu
ja mam podziemny garaz to mi zima nie grozna
biedni ludzie co musza odsniezac ale sniegu to teraz nie ma
biedni ludzie co musza odsniezac ale sniegu to teraz nie ma
Księga gości użytkownika: jocia
Treść wpisu:
No, cóż pogratulować pełnego zrozumienia i wsparcia z lelkiem (nick - lelek).
Rozumiem, że ludzie sobie podobni rozumieją się nawzajem i okazują sobie wsparcie. Nie będę pisać TO ani TEGO, co już mi się kojarzy od jakiegoś czasu w związku z Tobą/panią, może kiedyś na ogólnym... kto wie.
Rozumiem również, że doczytalas wczoraj kolegę do końca (oczywiście z pełnym poparciem).
Pominę już te Twoje bezczelne insynuacje i pomówienia dot. posiadania przeze mnie iluś tam kont/nicków i podawania się.za ileś tam osób. Mam nadzieję, że wiesz jak jesteś niesprawiedliwa.
Pozostaje Ci życzyć spotkania os. charakterem i poziomem wrednosci podobnej do siebie (Ciebie/Pani), co niniejszym najszczerzej czynię.
Łączę pozdrowienia... oczywiście również dla lelka i alinymaliny vel jeszcze nie wiadomo co.
Ps. Cóż słyszałam , że jesteś/jest Pani kobietą dojrzałą i mającą o sobie dość db. mniemanie (jak widać pierwsze nie znaczy nic, drugie bezzasadne, ale ludzie często tak mają...)
Z uwagi na wiek - często przemilczalam na chacie bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy ALE, jak widać nie było to słuszne.
Pozdrawiam! E.
Autor wpisu: EstyMy
Data wpisu: 2015-11-14 22:24:13
Gratuluję EstyMy, czytania ze zrozumieniem , Sama pozdrów lelka ,myślę,ze nie potrzebujesz pośrednika .
CZy Ciebie przypadkiem to nie dotyczy >>> " bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy <<
Nie zaśmiecaj mi KG...proszę uprzejmie
J.
Treść wpisu:
No, cóż pogratulować pełnego zrozumienia i wsparcia z lelkiem (nick - lelek).
Rozumiem, że ludzie sobie podobni rozumieją się nawzajem i okazują sobie wsparcie. Nie będę pisać TO ani TEGO, co już mi się kojarzy od jakiegoś czasu w związku z Tobą/panią, może kiedyś na ogólnym... kto wie.
Rozumiem również, że doczytalas wczoraj kolegę do końca (oczywiście z pełnym poparciem).
Pominę już te Twoje bezczelne insynuacje i pomówienia dot. posiadania przeze mnie iluś tam kont/nicków i podawania się.za ileś tam osób. Mam nadzieję, że wiesz jak jesteś niesprawiedliwa.
Pozostaje Ci życzyć spotkania os. charakterem i poziomem wrednosci podobnej do siebie (Ciebie/Pani), co niniejszym najszczerzej czynię.
Łączę pozdrowienia... oczywiście również dla lelka i alinymaliny vel jeszcze nie wiadomo co.
Ps. Cóż słyszałam , że jesteś/jest Pani kobietą dojrzałą i mającą o sobie dość db. mniemanie (jak widać pierwsze nie znaczy nic, drugie bezzasadne, ale ludzie często tak mają...)
Z uwagi na wiek - często przemilczalam na chacie bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy ALE, jak widać nie było to słuszne.
Pozdrawiam! E.
Autor wpisu: EstyMy
Data wpisu: 2015-11-14 22:24:13
Gratuluję EstyMy, czytania ze zrozumieniem , Sama pozdrów lelka ,myślę,ze nie potrzebujesz pośrednika .
CZy Ciebie przypadkiem to nie dotyczy >>> " bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy <<
Nie zaśmiecaj mi KG...proszę uprzejmie
J.
Jola? Tutaj Ola. Jesteś jeszcze? Przesyłam pozdrowienia dla Wszystkich.
jocia .. jak o mnie chodzi ja nikomu złego nic nie zrobiłem a jak wejdę do was co pół roku to nikomu krzywdę nie robię nawet nikogo nie obrażam
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/10419401_803721016352781_6266634122236452258_n.jpg?oh=cc4dbb634fb7d35d264a0d790a997a4f&oe=56AC28C7
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=780294985362051&set=a.772038612854355.1073741826.100001446697124&type=3&theater
Faral40 jabłko z rana to nie bardzo , małe pomyłki w pisaniu to żaden problem