Wpisy 2 494 705 – 2 494 804
15 listopada 2015 05:43 → 15 listopada 2015 09:57, 100 wpisów
Wczoraj TS się nie popisała mam nadzieję że dziś pokaże Klasę i sypnie kasą
2 494 677.
To się jocia naprodukowalas, bo zablokowana jesteś w Mojej KG -> cóż spodziewałam się czegoś durnego i proszę można na.Ciebie liczyć w tej kwestii.
Przewiń sobie chat, jak pamięć nie ta, kto tam nakręcił lelka i sponsorował (w.cudzysłowiu) jego odpowiadające Ci najwidoczniej zachowania.
ALE.widzę HUMOR nie opuszcza
Więcej się.do mnie.w.żaden.sposób nie.zwracaj...swoje.durne komentarze ( jak trzeba będzie to.zacytuję, bo widzę masz poważne kłopoty z pamięcią) zachowaj.dla siebie.
btw. co do.siebie to chyba mylisz to.co.Ci.się wydaje inteligencją z prostą wrednoscia.
Najważniejsze, że humor dopisuje. Niektórzy tak mają.
To się jocia naprodukowalas, bo zablokowana jesteś w Mojej KG -> cóż spodziewałam się czegoś durnego i proszę można na.Ciebie liczyć w tej kwestii.
Przewiń sobie chat, jak pamięć nie ta, kto tam nakręcił lelka i sponsorował (w.cudzysłowiu) jego odpowiadające Ci najwidoczniej zachowania.
ALE.widzę HUMOR nie opuszcza
Więcej się.do mnie.w.żaden.sposób nie.zwracaj...swoje.durne komentarze ( jak trzeba będzie to.zacytuję, bo widzę masz poważne kłopoty z pamięcią) zachowaj.dla siebie.
btw. co do.siebie to chyba mylisz to.co.Ci.się wydaje inteligencją z prostą wrednoscia.
Najważniejsze, że humor dopisuje. Niektórzy tak mają.
I Żegnam...chyba nie ma tu po co.wchodzić, ale trzeba było COŚ wyjaśnić...
Dobrego dnia.życzę i Powodzenia!
Wszystkim - oprócz tym którzy na to nie zasługują
Wszystkim - oprócz tym którzy na to nie zasługują
http://kartki24.eu/kartki/309/3/d/3593.jpg
Krasnalka.Wszystkiego najlepszego.
Krasnalka.Wszystkiego najlepszego.
Niekturzy tu piszą
"Dobrego dnia...........wszystkim"
"oprócz tym....." i coś tam o zasługach.
Wszystkim to wszystkim a "oprócz" wyklucza "wszystkim."
Brak logiki (słabe "douczenie"
"Dobrego dnia...........wszystkim"
"oprócz tym....." i coś tam o zasługach.
Wszystkim to wszystkim a "oprócz" wyklucza "wszystkim."
Brak logiki (słabe "douczenie"
Dobrego dnia wszystkim życzę >>>>>>> co oznacza że białym rękawiczkom też.
Sławek
Nie przejmuj się
To było dla takich jak ty.
coby mogli się wykazać.
Nie przejmuj się
To było dla takich jak ty.
coby mogli się wykazać.
przede mną też- puściłem wczoraj 10/10 na 5kantowań z chybika i na razie lipa
ula. dusia
tatko nie dałeś kieszonkowego
sławek na razie kupiłem 3szt- wszystkie pełne- ale zwroty
ula. dusia
tatko nie dałeś kieszonkowego
sławek na razie kupiłem 3szt- wszystkie pełne- ale zwroty
dziś 35-42-70; gdyby wczoraj wieczór weszło 70 drapek by 2x5/6 miał
ulsa ..jAK TAM TS ..co wygrałaś a powiedz tu ,,jak przegrałaś ..prawdziwe płakać ty mamuska ..twoja córcia tak śmieje
Ja wczoraj 40 dychy ale juz raczej się nie skusze na 15 losów 5 pelnych
a tak mnie wczora naszło dam ci liczby:17-29-33-48-49-51-55-60-77-79 ważny jeszcze 3los
majpanie ..ty nie masz szczescie ,,nie masz czym chwali wygraC TS ..nie masz wyjcie gdzie chcesz przyjechaC >>L na imprezka na zboczku ..widzie tak siedzisz w domku sam
Dusia
Sławek
Drapek
Sławek
Drapek
2 494 757. slawek 2015-11-15 (09:26)
Sławek co to "40 dychy" ?????????
Sławek co to "40 dychy" ?????????
ulsa ..nie wiem ..nie pewnie ma on barbi ..czemu on tak szuka ..nowa barbi >>L
majpanie ..trzeba spotkać >>L .. na wesoło..nie jest zle i okeY ..a nie sam robiom zboczku w domu bez dziewczyn
majpanie ..a ty myslisz ze >>L młoda dipka ..nie stara ..nie uzywane inne chłoopaka ,,czemu ty chcesz wziąć
2 494 786. krzysio 2015-11-15 (09:36)
majpanie ..trzeba spotkać >>L .. na wesoło..nie jest zle i okeY ..a nie sam robiom zboczku w domu bez dziewczyn
Podaj adres przyjadę do Ciebie z kilkoma barbi bo widzę męczysz się chłopie
aż żal
i będzie to za friko.
Podaj adres przyjadę do Ciebie z kilkoma barbi bo widzę męczysz się chłopie
aż żal
i będzie to za friko.
majpanie ...jeden nasz tu znajomy ..pierwszy miał racja ..wie wiecej niz ty myslisz ..np jak ozeni i co dalej było ..czy bedzie szczescie na przyszłosc czasu ,,czy problem
Krzysiu...życie to nie tylko same radości...lecz są też i gorsze dni...ale to tak każdy ma...nie możesz myśleć tymi kategoriami..To sa tylko doświadczenia..które zabieramy tam do góry.
Krzysio
A skąd ja mogę wiedzieć? jak bym takie rzeczy wiedział to jakim prorokiem bym był!
A jakie traf. bym wtedy miał.
A skąd ja mogę wiedzieć? jak bym takie rzeczy wiedział to jakim prorokiem bym był!
A jakie traf. bym wtedy miał.