Wpisy 2 494 673 – 2 494 772
15 listopada 2015 00:44 → 15 listopada 2015 09:31, 100 wpisów
Księga gości użytkownika: jocia
Treść wpisu:
No, cóż pogratulować pełnego zrozumienia i wsparcia z lelkiem (nick - lelek).
Rozumiem, że ludzie sobie podobni rozumieją się nawzajem i okazują sobie wsparcie. Nie będę pisać TO ani TEGO, co już mi się kojarzy od jakiegoś czasu w związku z Tobą/panią, może kiedyś na ogólnym... kto wie.
Rozumiem również, że doczytalas wczoraj kolegę do końca (oczywiście z pełnym poparciem).
Pominę już te Twoje bezczelne insynuacje i pomówienia dot. posiadania przeze mnie iluś tam kont/nicków i podawania się.za ileś tam osób. Mam nadzieję, że wiesz jak jesteś niesprawiedliwa.
Pozostaje Ci życzyć spotkania os. charakterem i poziomem wrednosci podobnej do siebie (Ciebie/Pani), co niniejszym najszczerzej czynię.
Łączę pozdrowienia... oczywiście również dla lelka i alinymaliny vel jeszcze nie wiadomo co.
Ps. Cóż słyszałam , że jesteś/jest Pani kobietą dojrzałą i mającą o sobie dość db. mniemanie (jak widać pierwsze nie znaczy nic, drugie bezzasadne, ale ludzie często tak mają...)
Z uwagi na wiek - często przemilczalam na chacie bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy ALE, jak widać nie było to słuszne.
Pozdrawiam! E.
Autor wpisu: EstyMy
Data wpisu: 2015-11-14 22:24:13
Gratuluję EstyMy, czytania ze zrozumieniem , Sama pozdrów lelka ,myślę,ze nie potrzebujesz pośrednika .
CZy Ciebie przypadkiem to nie dotyczy >>> " bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy <<
Nie zaśmiecaj mi KG...proszę uprzejmie
J.
Treść wpisu:
No, cóż pogratulować pełnego zrozumienia i wsparcia z lelkiem (nick - lelek).
Rozumiem, że ludzie sobie podobni rozumieją się nawzajem i okazują sobie wsparcie. Nie będę pisać TO ani TEGO, co już mi się kojarzy od jakiegoś czasu w związku z Tobą/panią, może kiedyś na ogólnym... kto wie.
Rozumiem również, że doczytalas wczoraj kolegę do końca (oczywiście z pełnym poparciem).
Pominę już te Twoje bezczelne insynuacje i pomówienia dot. posiadania przeze mnie iluś tam kont/nicków i podawania się.za ileś tam osób. Mam nadzieję, że wiesz jak jesteś niesprawiedliwa.
Pozostaje Ci życzyć spotkania os. charakterem i poziomem wrednosci podobnej do siebie (Ciebie/Pani), co niniejszym najszczerzej czynię.
Łączę pozdrowienia... oczywiście również dla lelka i alinymaliny vel jeszcze nie wiadomo co.
Ps. Cóż słyszałam , że jesteś/jest Pani kobietą dojrzałą i mającą o sobie dość db. mniemanie (jak widać pierwsze nie znaczy nic, drugie bezzasadne, ale ludzie często tak mają...)
Z uwagi na wiek - często przemilczalam na chacie bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy ALE, jak widać nie było to słuszne.
Pozdrawiam! E.
Autor wpisu: EstyMy
Data wpisu: 2015-11-14 22:24:13
Gratuluję EstyMy, czytania ze zrozumieniem , Sama pozdrów lelka ,myślę,ze nie potrzebujesz pośrednika .
CZy Ciebie przypadkiem to nie dotyczy >>> " bezczelne Twoje/Pani wtręty, insynuacje, głupie komentarze i wtrącanie się w nie.swoje sprawy <<
Nie zaśmiecaj mi KG...proszę uprzejmie
J.
Jola? Tutaj Ola. Jesteś jeszcze? Przesyłam pozdrowienia dla Wszystkich.
jocia .. jak o mnie chodzi ja nikomu złego nic nie zrobiłem a jak wejdę do was co pół roku to nikomu krzywdę nie robię nawet nikogo nie obrażam
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/10419401_803721016352781_6266634122236452258_n.jpg?oh=cc4dbb634fb7d35d264a0d790a997a4f&oe=56AC28C7
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=780294985362051&set=a.772038612854355.1073741826.100001446697124&type=3&theater
Faral40 jabłko z rana to nie bardzo , małe pomyłki w pisaniu to żaden problem
Wczoraj TS się nie popisała mam nadzieję że dziś pokaże Klasę i sypnie kasą
2 494 677.
To się jocia naprodukowalas, bo zablokowana jesteś w Mojej KG -> cóż spodziewałam się czegoś durnego i proszę można na.Ciebie liczyć w tej kwestii.
Przewiń sobie chat, jak pamięć nie ta, kto tam nakręcił lelka i sponsorował (w.cudzysłowiu) jego odpowiadające Ci najwidoczniej zachowania.
ALE.widzę HUMOR nie opuszcza
Więcej się.do mnie.w.żaden.sposób nie.zwracaj...swoje.durne komentarze ( jak trzeba będzie to.zacytuję, bo widzę masz poważne kłopoty z pamięcią) zachowaj.dla siebie.
btw. co do.siebie to chyba mylisz to.co.Ci.się wydaje inteligencją z prostą wrednoscia.
Najważniejsze, że humor dopisuje. Niektórzy tak mają.
To się jocia naprodukowalas, bo zablokowana jesteś w Mojej KG -> cóż spodziewałam się czegoś durnego i proszę można na.Ciebie liczyć w tej kwestii.
Przewiń sobie chat, jak pamięć nie ta, kto tam nakręcił lelka i sponsorował (w.cudzysłowiu) jego odpowiadające Ci najwidoczniej zachowania.
ALE.widzę HUMOR nie opuszcza
Więcej się.do mnie.w.żaden.sposób nie.zwracaj...swoje.durne komentarze ( jak trzeba będzie to.zacytuję, bo widzę masz poważne kłopoty z pamięcią) zachowaj.dla siebie.
btw. co do.siebie to chyba mylisz to.co.Ci.się wydaje inteligencją z prostą wrednoscia.
Najważniejsze, że humor dopisuje. Niektórzy tak mają.
I Żegnam...chyba nie ma tu po co.wchodzić, ale trzeba było COŚ wyjaśnić...
Dobrego dnia.życzę i Powodzenia!
Wszystkim - oprócz tym którzy na to nie zasługują
Wszystkim - oprócz tym którzy na to nie zasługują
http://kartki24.eu/kartki/309/3/d/3593.jpg
Krasnalka.Wszystkiego najlepszego.
Krasnalka.Wszystkiego najlepszego.
Niekturzy tu piszą
"Dobrego dnia...........wszystkim"
"oprócz tym....." i coś tam o zasługach.
Wszystkim to wszystkim a "oprócz" wyklucza "wszystkim."
Brak logiki (słabe "douczenie"
"Dobrego dnia...........wszystkim"
"oprócz tym....." i coś tam o zasługach.
Wszystkim to wszystkim a "oprócz" wyklucza "wszystkim."
Brak logiki (słabe "douczenie"
Dobrego dnia wszystkim życzę >>>>>>> co oznacza że białym rękawiczkom też.
Sławek
Nie przejmuj się
To było dla takich jak ty.
coby mogli się wykazać.
Nie przejmuj się
To było dla takich jak ty.
coby mogli się wykazać.
przede mną też- puściłem wczoraj 10/10 na 5kantowań z chybika i na razie lipa
ula. dusia
tatko nie dałeś kieszonkowego
sławek na razie kupiłem 3szt- wszystkie pełne- ale zwroty
ula. dusia
tatko nie dałeś kieszonkowego
sławek na razie kupiłem 3szt- wszystkie pełne- ale zwroty
dziś 35-42-70; gdyby wczoraj wieczór weszło 70 drapek by 2x5/6 miał
ulsa ..jAK TAM TS ..co wygrałaś a powiedz tu ,,jak przegrałaś ..prawdziwe płakać ty mamuska ..twoja córcia tak śmieje
Ja wczoraj 40 dychy ale juz raczej się nie skusze na 15 losów 5 pelnych
a tak mnie wczora naszło dam ci liczby:17-29-33-48-49-51-55-60-77-79 ważny jeszcze 3los
majpanie ..ty nie masz szczescie ,,nie masz czym chwali wygraC TS ..nie masz wyjcie gdzie chcesz przyjechaC >>L na imprezka na zboczku ..widzie tak siedzisz w domku sam
Dusia
Sławek
Drapek
Sławek
Drapek