Wpisy 2 488 177 – 2 488 276
8 listopada 2015 16:58 → 8 listopada 2015 17:59, 100 wpisów
ojejku kazdy ma jakis fetysz ty masz taki ja mam inny badz soba czas na zmiane panno lub pani magdo mozna poszukac sobie przyjaciol pogadac na reszte miec wy***ne bo po tym co widze mozna napisac ze ten typ tak ma....... ale mozna tez jako pierwszy skonczyc
szczerze mowiac to o wartosciach sie nie rozmawia bo zawsze to powoduje konfikty
Pasco czy ty w ogóle
czytasz co tu się dzieje zero rozmowy o liczbach jeden madry o miliardach pisze i autach druga jakieś żale psychopatyczne..porażka...żegnam i życze powodzenia w lotto.
czytasz co tu się dzieje zero rozmowy o liczbach jeden madry o miliardach pisze i autach druga jakieś żale psychopatyczne..porażka...żegnam i życze powodzenia w lotto.
to moze pora jak sie nie ma oczym gadac bez opluwania to moze czas isc lub pogadac o tym co teraz a nie o tym co bylo
to tylko swiadczy o pani pani magdo kazdy kto czyta nie wie co bylo widzi pania taka jaka pani jest teraz i wyrabia sobie zdanie wiec niech pani sie nie dziwi zlej ocenie pani osoby
pani magdo staram sie ale widze co pani pisze tak jak inni i ciezko z ocena reszta nalerzy do pani czy cos zmienic bo opluwanie nie ma sesu nie lepiej posmiac sie pozartowac jak wg pani wina po pani nie lezy to niech pani tutaj to udowodni
bo z tego co widze to zachowanie plus charakter nie sa do zmiany czy sie myle milego wieczoru pani magdo jak i innym nie ma taka chrumkanko na mile szczesliwe zycje mraul
kasa koleżanko kasa żebym mogła sie pozbierać po Waszej zabawie
czekam na ile wyceniacie swoje zachowanie względem mnie i skutkach tego
Hej wlasnie wysłałem Keno na 8 liczb na 30 losowań
przyszle losowanie jest juz dokonane, trzeba tylko trafic w liczby
Z maszyny za 60 zł. Wczoraj miałem na 9 liczb i 34 zł w 30 losowaniach. Wyniki podam wieczorem. Pozdrawiam
no 4 lata non toper depechy dwie próby samobójcze rozjepane życie zdrowie to skutki a jeszcze poniżanie,wyśmiewanie,wciskanie chorób psychicznych
Czas jak deszcz, szybko ucieka ,
Czas człowieka płynie jak rzeka ... x2
Czas człowieka płynie jak rzeka ... x2
Cd:
Tak to dzisiaj było:
1. Gryks. wpis. 582.
' Liczby możesz zezłomować ' Podałem 2/9. Jest 2/9.
2. Islandorka. wpis 597. Podalem 2/4. Jest 0/4.
Ale są to liczby senne, prawdopodobnie nie można ich sprawdzać.
3. Vasil. wpis 688. Podałem 3/10. Jest 4/10.
4. Tomecki. wpis 659. Podałem 3/10. Jest 2/10.
5/6. Aga podałem bezbłędnie 3/7. Andrew 4/10 też bezbłędnie.
Może być.
Tak to dzisiaj było:
1. Gryks. wpis. 582.
' Liczby możesz zezłomować ' Podałem 2/9. Jest 2/9.
2. Islandorka. wpis 597. Podalem 2/4. Jest 0/4.
Ale są to liczby senne, prawdopodobnie nie można ich sprawdzać.
3. Vasil. wpis 688. Podałem 3/10. Jest 4/10.
4. Tomecki. wpis 659. Podałem 3/10. Jest 2/10.
5/6. Aga podałem bezbłędnie 3/7. Andrew 4/10 też bezbłędnie.
Może być.
Paskudnie wieje.
Jokowic wygrał z Mareiem 6-2 6-4 jest tenis to jest to
Przerwa do losowania.
Witam. Widzę, że znowu jakieś dziwne dyskusje na czacie.
Niestety nie mam wykształcenia psychologicznego i nie wiem jak racjonalnie postępować w takich sytuacjach. Moje dotychczasowe próby reagowania nie były najlepsze, z pewnością popełniam błędy w swoich decyzjach, no ale jak mówię nie mam wiedzy jak postępować w takich sytuacjach, więc robię to według subiektywnych odczuć, metodą prób i błędów.
Niestety nie mam wykształcenia psychologicznego i nie wiem jak racjonalnie postępować w takich sytuacjach. Moje dotychczasowe próby reagowania nie były najlepsze, z pewnością popełniam błędy w swoich decyzjach, no ale jak mówię nie mam wiedzy jak postępować w takich sytuacjach, więc robię to według subiektywnych odczuć, metodą prób i błędów.
jocia: "gdzie nasz kochany admin..." ? akurat był w kościele ... gdybym wiedział, to bym się pomodlił też za pewne osoby
swoją drogą ostatnio byłem na pogrzebie 27-letniej koleżanki, a jutro lub we wtorek pogrzeb 32-letniego kolegi. Koleżanka się przewróciła (naczyniak mózgu, wylew krwi) osierociła 6-miesięczne dziecko. Kolega tydzień temu złapał anginę, zmarł w czwartek wieczorem.
raczej bym nie dyskryminowal niewierzacych jak to jest w tym panstwie
takajaa: nie mam żadnych kontaktów z Lilą ... dużo więcej miałem z Tobą kontaktu niż z nią... a to że jestem szczery facet musisz po prostu wierzyć, nie mam powodu wymyślać, mówię jak jest.
wielkim błędem było moim, że kiedyś doprowadzałem Wasze sprzeczki do granic możliwości (trochę z braku czasu i braku mechanizmów na stronie do automatycznego zapobiegania takich sytuacji) ... a potem to już po prostu nie wiedziałem o co w tym biega, bo naprawdę mam masę innych spraw niż wchodzenie pomiędzy osobiste porachunki dwóch obcych kobiet.
Pasko to juz nikt nie będzie chcial być twoim kolega kolexanka
O kurde.. to co to za angina???
Ja anginę to miałem kilka razy ale ani razu taką żeby życiu zagrażała?
Może serce miał chore,albo co?
Ja anginę to miałem kilka razy ale ani razu taką żeby życiu zagrażała?
Może serce miał chore,albo co?
Monet: cholera wie... generalnie po kilku dniach zaczął wymiotować, szpital, badania pokazały że wątroba już wysiada, leciał helikopterem do Warszawy
mądry chłopak, magister informatyki, programista ... podobnie jak ja, bo ze mną studiował.
wiem tylko, że niby zaczęło się od anginy ... czy to powikłania? narazie nie wiadomo
Ostatnio kobiety mnie podrywają dzis w kościele co chwile jakas się gapila
i nie zależny mi juz na nikim ani niczym tka to choroba ani na tym co sie stanie
takajaa: ludzie różne bzdury piszą... chyba sama wiesz najlepiej. Słowo "przyjaciel" dla mnie jest dość mocne ... ale niektórzy "psiapsiułką" nazywają koleżankę po 2 dniach znajomości. Nie ma jasnej definicji co to znaczy "przyjaciel", każdy ma swoje myślenie. Ja nie znam się blisko z żadną osobą z czatu.
Jestem sex maszyna
takajaa: jak masz depresję to warto poszukać pomocy mimo wszystko.
Janusz piszesz jak po Harwardzie atu sami chlopstwo
2 488 255. takajaa 2015-11-08 (17:53)
Pasko i ze było jej z Tobą dobrze
Przeginasz M77
Pasko >> nie daj się wkręcać.
Pasko i ze było jej z Tobą dobrze
Przeginasz M77
Pasko >> nie daj się wkręcać.
Robert: no co mam pisać. Widzę, że ludzie mają problemy, świat nie jest taki piękny jakby się chciało
Swiat jest brutalny
Chyba suberujesz że powinniśmy Ci odszkodowanie dać finansowe za Twoje figle na czacie .??
Dobrze czaję?
Dobrze czaję?
a wkleję Wam pewną definicję ze strony: http://www.alchemiakobiecosci.com/wampiry-emocjonalne/
Wampir Ofiara:
Można nazwać go lustrzanym odbiciem Narcyza. Również skupiony na sobie i domagający się uwagi. Jednak wampir Ofiara będzie nieustannie użalał się nad sobą i opowiadał o swoich nieszczęściach. Stale przechodzi jakiś kryzys, a jego życie to pasmo problemów. Oczywiście nic nigdy nie jest jego winą. Chętnie snuje teorie spiskowe o tym, jak to wszyscy uwzięli się na niego. Odgrywa rolę ofiary i odmawia wzięcia jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoją sytuację.
Ten rodzaj wampira będzie oczekiwał Twojego współczucia i potwierdzenia swojej wyjątkowo smutnej doli. Jeżeli zaproponujesz mu jakiekolwiek wyjście z sytuacji, zawsze będzie miał jakieś
Wampir Ofiara:
Można nazwać go lustrzanym odbiciem Narcyza. Również skupiony na sobie i domagający się uwagi. Jednak wampir Ofiara będzie nieustannie użalał się nad sobą i opowiadał o swoich nieszczęściach. Stale przechodzi jakiś kryzys, a jego życie to pasmo problemów. Oczywiście nic nigdy nie jest jego winą. Chętnie snuje teorie spiskowe o tym, jak to wszyscy uwzięli się na niego. Odgrywa rolę ofiary i odmawia wzięcia jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoją sytuację.
Ten rodzaj wampira będzie oczekiwał Twojego współczucia i potwierdzenia swojej wyjątkowo smutnej doli. Jeżeli zaproponujesz mu jakiekolwiek wyjście z sytuacji, zawsze będzie miał jakieś