Wpisy 2 488 077 – 2 488 176
8 listopada 2015 15:51 → 8 listopada 2015 16:57, 100 wpisów
tyle,że ja nie wylewam frustracji na przypadkowych osobach w necie bo coś mi się uroiło
miałem kiedyś kolege nie miał z kim wypic pil do lustra przynajmniej kogos widzial bo tak pisać a nikt nie odpowiada to musi być nie ciekawie
no dobra mam chwile czasu co ja niby tobie osobiście zrobiłem takajaa czy m77 czy inne cos co ma problemy z osobowoscia
Gram jednym zakladem, bo nie ma co popadac w koszty a jak ma sie trafic to tym jednym tez mozna.
gryks76 doprawdy myślisz,że chce mi się bezpośrednio zwracać do konia
musiala bys nie patrzeć w lustro ale to tak na marginesie wiec co masz do mnie????
Bardzo mozliwe choc w moim zestawie mam 4 nieparzyste ale ostatnio nic sie chyba nie da przewidziec
widze ze tobie już nic nie pomoze widze ze jest jak pisałem tak masz od urodzenia nie wiem jakas bomba w kolysce czy cos szukanie wszędzie winny winnych ale nie u siebie szkoda czasu ........ tak sobie mysle ze nie którzy sa jak pustaki
lucyna ta typiara inaczej nie potrafi lubi zaczepiać judzic cos jak pijawa w skrocie można napisac nie karmic trolla lub tez nie ruszac ryby albo g jeden diabel
jaka ja bidna co mi zrobiono ojoj wchodzi i się zywi tym co pisze bo gdyby miała zryte gary bardzo by tu nie wlazila dobra nie mam czasu na cos ......... miłego popołudnia lucyna ide z szynszylem się pobawić jednak zwierzęta sa mądrzejsze od ludzi
i jeszcze szukajaca problemu we mnie,ze mam w doła a nie w sobie
Gryks nie jestem tu od wczoraj wiem o co się rozchodzi, to bardzo trudny i szeroki temat. nie do wyjaśnienia obawiam się, bo dziewczyna nie chce zwrócić się do sądu i woli na własną rękę sądzić- to nigdy się nie skończy.
ja sadze to ja zostałam osadzona skrytykowana itp.
ale ja o tym wiem Lucyna dlatego nie zostawiliście mi wyjścia
ale ja o tym wiem Lucyna dlatego nie zostawiliście mi wyjścia
mnie nie dopisuj tego " zostawiliście" bo mnie przy tym nigdy nie było
no i właśnie mam w*** bo przez bladź i jej towarzystwo straciłam ochotę na cokolwiek
Magda.>> pomyśl inaczej.Spróbuj przynajmniej.
Jesteś tu już kilka ładnych lat i nickami które można liczyć już w dziesiątkach.
Przewinęło się mnóstwo osób. Możesz wymienić trzy które były tu jakiś czas a Ty nie weszłaś z nimi w konflikt?
Ile osób przez ciebie odeszło tej strony?
Ty sądami straszysz?
Bo Tobie krzywdę zrobiono? Ty wiecej jej uczynionej innym masz na sumieniu.
Groziłem Tobie ja czymkolwiek i kiedykolwiek?
Ty mnie ( i nie tylko mnie) nie raz i tutaj publicznie i na priv
I były to grożby pod paragraf.
Ty prowokowałaś wszystkie dziwne sytuacje.
Żyć bez tego nie umiesz.
Nie szukaj winnych swojego stanu. Tylko go próbuj zmienić.
Takaja - nie rozumiem Twojego żalu do osób na czacie bo jeżeli tu Ciebie opluwają to po co tu wchodzisz i szukasz zaczepki - widocznie masochistką jesteś i sprawia Ci to przyjemność. Problem jest przede wszystkim w Tobie a nie w innych - zastanów się nad tym zanim zaczniesz znów pisać.
Monet
sprawdzaliście mnie w realnym świecie i to wszystko o czym tu piszesz nie znalazło potwierdzenia
sprawdzaliście mnie w realnym świecie i to wszystko o czym tu piszesz nie znalazło potwierdzenia
przepraszam najmocniej, ze się wtrącę ale nurtuję mnie o jakiej krzywdzie pisze Magda?
co ją takiego spotkało?
Monet
idę na spacer pozdrawiam wszystkich
co ją takiego spotkało?
Monet
idę na spacer pozdrawiam wszystkich
własnie dlatego nie zmieniłam numeru nie będzie mi jakiś doopek udowadniał choroby psychicznej
pewnie podaje sie nr tel na portalu potem problem ze ktos dzwoni trzeba robic pewne zeczy zrozwaga
Dzień dobry
niedzielnym popołudniem
(nie będę wchodzić w poważne tutejsze kwestie, bo jestem w niepowaznym nastroju )
Chciałam tylko powiedzieć, że mi się.śniły 3 liczby w kolumience (tylko trzy!)
1
2
24
i właśnie były...
niedzielnym popołudniem
(nie będę wchodzić w poważne tutejsze kwestie, bo jestem w niepowaznym nastroju )
Chciałam tylko powiedzieć, że mi się.śniły 3 liczby w kolumience (tylko trzy!)
1
2
24
i właśnie były...
tak to jest jak sie komus próbuje wciskać choroby psychiczne Monet i reszta
nikt nic Ci nie chce udowadniać w kwestii Twojej choroby psychicznej. Wystarczy Twoja auto prezentacja raz w czas na tym czacie.
no tak widze ze troll dalej jest karmiony..... takaja po co tutaj wlasciwie wchodzisz lubisz jak sie ktos nad toba uzala lubisz sie karmic ????????????
kto sie przypinał o zaburzenie tożsamości płciowej schizofrenię itp korzystając z anonimowości - ja?
dobra to ja sobie ciebie tez pokarmie haha jesli ktos cos tobie tutaj zrobil ok to po co tutaj wlazisz nie lepiej cos zmienic??????
widze ze satysfakcja twoje podniecenie z godziny na godzine rosnie mrauł... no widzisz lubisz to nikt nie jest winny z tego czatu lubisz gnoic lubisz byc gnojona od co bo gdyby tak nie bylo nie wlazila bys tutaj nie czerpala podniety fetyszyzmu starala bys cos zmienic pokazac ze jestes inna tutaj gdzie inndziej
patrzcie sobie i gooowno mnie interesuje czy się Wam to podoba.
nie czerpala podniety fetyszyzmu ooo samo sedno problemu LILUCHNY
nie czerpala podniety fetyszyzmu ooo samo sedno problemu LILUCHNY
lubisz te zabawy co pejcze baty wyzwiska obustrone napisz cos jeszcze prosze no to ssobie ide ale mam fajny humorek mozesz teraz sie pouzalac po tym jak komus dowalisz ktos ciebie zgnoi a potem napiszesz jaka ci krzywde zrobiono