Wpisy 2 488 277 – 2 488 376
8 listopada 2015 18:00 → 8 listopada 2015 18:56, 100 wpisów
wampir Ofiara
Można nazwać go lustrzanym odbiciem Narcyza. Również skupiony na sobie i domagający się uwagi. Jednak wampir Ofiara będzie nieustannie użalał się nad sobą i opowiadał o swoich nieszczęściach. Stale przechodzi jakiś kryzys, a jego życie to pasmo problemów. Oczywiście nic nigdy nie jest jego winą. Chętnie snuje teorie spiskowe o tym, jak to wszyscy uwzięli się na niego. Odgrywa rolę ofiary i odmawia wzięcia jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoją sytuację.
Ten rodzaj wampira będzie oczekiwał Twojego współczucia i potwierdzenia swojej wyjątkowo smutnej doli. Jeżeli zaproponujesz mu jakiekolwiek wyjście z sytuacji, zawsze będzie miał jakieś "ale" i powód dla którego tego nie zrobi. Jeżeli zbagatelizujesz jego problemy, poczuje się dotkliwie zraniony i utwierdzi w przekonaniu, że nikt go nie słucha i nie rozumie.
Jeżeli nie zareagujesz, pozostaje Ci cierpliwie słuchać i modlić się, aby ktoś w końcu wyłączył ten nieznośny hałas
Można nazwać go lustrzanym odbiciem Narcyza. Również skupiony na sobie i domagający się uwagi. Jednak wampir Ofiara będzie nieustannie użalał się nad sobą i opowiadał o swoich nieszczęściach. Stale przechodzi jakiś kryzys, a jego życie to pasmo problemów. Oczywiście nic nigdy nie jest jego winą. Chętnie snuje teorie spiskowe o tym, jak to wszyscy uwzięli się na niego. Odgrywa rolę ofiary i odmawia wzięcia jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoją sytuację.
Ten rodzaj wampira będzie oczekiwał Twojego współczucia i potwierdzenia swojej wyjątkowo smutnej doli. Jeżeli zaproponujesz mu jakiekolwiek wyjście z sytuacji, zawsze będzie miał jakieś "ale" i powód dla którego tego nie zrobi. Jeżeli zbagatelizujesz jego problemy, poczuje się dotkliwie zraniony i utwierdzi w przekonaniu, że nikt go nie słucha i nie rozumie.
Jeżeli nie zareagujesz, pozostaje Ci cierpliwie słuchać i modlić się, aby ktoś w końcu wyłączył ten nieznośny hałas
Janusz oczym ty piszesz piles cos wampiry
Robert: no są takie "wampiry emocjonalne" ... tak się ich nazywa. Więcej rodzajów w linku we wpisie 2 488 275
jesteśmy na stronie o tematyce Lotto i szkoda nie dzieli na tak mocne tematy.
Kogo to obchodzi liczy się kasa kasa kasa
ktoś musi być mądżejszy, bo zło rodzi złó i nigdy to się nie skończy
Pasko >> jest szansa że nastawy dat 49's w MiltiPairsie będą jeszcze w tym roku przerobione ?
Takajaa skąd jesteś ile lat
2 488 253 Rrrooobbbeeerrrtttooosss jak przyjdzie nowy rząd to na tym zarobisz jak naklepiesz dzieci
Męża askad wiesz ze cie podrywam hehe ostatnio mam branie w realu
No koniecznie... program w pełni obsługuje całą bazę losowań tej gry z aktualizacją losowań z internetu, itd.
takajaa: mówisz od rzeczy, niestety ja Cię nie zrozumię, podobnie jak inni, coś Cię boli, ciąglę tu wracasz. Zróbmy najprościej jak się da....
To jeszcze .. czy nie można zmienić (na skroty) nazw wpisywanych do okna wyboru gier.
np. mm zamiast pełnego multimulti
itd?
np. mm zamiast pełnego multimulti
itd?
zastanów się i napisz mi email w którym wymień punkt po punkcie listę rzeczy, które oczekujesz od portalu multipasko.pl celem "zadowolenia Ciebie" nazwijmy to ... tak, abyś może przestała atakować ten portal. A ja przejrzę i zobaczymy co da się zrobić. Najważniejsze żebyś wiedziała czego chcesz, bo mam wrażenie, że Ty nie wiesz czego chcesz.
Takaja oczekuje dobrego sexu
skoro namawiaja tak usilnie do grania, znaczy ze cos musi byc nie tak
i uwiarygodnienie się jako gwarancja bezpieczeństwa wjazdu na chatę nie chcę
Grać niegrac oto pytanie
W tv mówili ze srednio kumaty złodziej aut wyciąga 200-300tys miesięcznie
Zlapani się przyznają i wychodza
W plusie dają uszkodzone telefony juz 2 się sam wylanczal wciskają frajerom mam po naprawie aż 2czesci wymienili
najlepiej by bylo tak, grasz dopoki nie wygrasz, a jak wygrasz zwracasz kase totalizatorowi i odchodzisz z poczuciem ze cie nie oszukal
No dobre to jak idziesz do kolektury to daj piierwszemu menelowi na piwo.
Pasko widać potrzeba zrobić dwa czaty. Jeden - techniczny - losowania , typowania, to po co stworzyłeś tę stronę ..a drugi na czysto ludzkie przemyślenia osób które nie tylko lotkiem chcą tu zaistnieć. Szacun za stronę i dużo cierpliwości... bo czasami poziom rozmowy na czacie..... Pozdrowienia wszystkim i dużo wygranych, tak w grach jak i więcej optymizmu w życiu!
No żebyś wiedzal oni maja cos wartościowego do powiedzenia,to samo życie.
ale jeden byl szczery mowil ze wyszedl z wiezienia i nie ma nic do jedzenia