Wpisy 21 360 – 21 459
6 maja 2008 20:18 → 8 maja 2008 00:06, 100 wpisów
Tak wieże że tym steruja kulki padaja takie jakie oni chcą zresztą można to zauważyć w multi lotku ! Oczywiście nei maże o tej wygranej jest nie ralna ? ale może ? ucieszy mnie chodz 4 czy 5 ale podejrzewam że tyle ludzi trafi że bedą znowu wygrane po 40 zł za 4 a obstawiam 2-3 szóstki
Oczywiście że padna ja mam 15 kuponów po 8 zakładów no i juz posłałem jeden zakład na chybił ! i jeszcze wezme z 10 to do jutra zycze dużych wygranych
Bella wyobraś sobie że nie kosmos dostałaś fajny zestaw trójka i 4 są realne
Bella34 a co bedzie dzisiaj P czy moze NP jak czujesz ja juz stracilem 6 zeta na Duzego wiec musze cos zarobic na P/NP .Moze masz jakies przeczucia,pozdrawiam,wiem ze ja juz nie startuje do podzialu wszystko wy zgarniecie ale takie moje szczescie nawet 3 nie bede mial niestety,pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
oj Ty Koguciku już tak nie narzekaj na moją babską intuicję to dzisiaj NP
Dzieki oby cie nie mylila dzis ta intuicja a co do tego szczescia to sie przekonasz nawet trojeczki nie bedzie ,ale to drobnica wiec nie ma co narzekac zagralem zeby Pan Bog nie powiedzial ze nie dalem mu szansy.Pozdrawiam
Witam proszę niech mi ktoś podpowie jeżeli zagram na nieparzyste np.dzisiaj za 20 zł i one nie wpadną to muszę zagrać na następny raz za 40 zł?a a jeżeli znów nie wyjdą to za 60zł czy 80 żeby mieć na tym jakiś zysk bo się na tym nie znam....
Lillka tak nie wolno grac moje gg 6918272 podpowiem ci jak to policzyc .
O co chodzi z ta gra P/NP ??? Gdzie wy to obstawiacie ?
z tego wszystkiego jedna trójczyna w DL z maszyny a w MLiTSN wielkie g... koguciku chyba jesteś zadowolony z NP,a teraz moi mili czekajmy na 23 albo jeden zbierze albo kumululu
magdziak - zobacz do tematu obstawianie wyników przez internet - http://www.multipasko.pl/?go=0&id=19
Witam.Tak jestem bardzo zadowolony z losowania zwlaszcza z Duzego Lotka gdyz zgodnie z przewidywaniami ani jedna powtarzam ani jedna liczba nie weszla na zadnym kuponie i z tego sie ciesze,Z NP jestem bardzo zadowolony i z podniesionym ogonkiem pojde do wesaleczki i dzi musi byc wspolne dzobanie ziarna ,gratuluje wygranych i pozdrawiam.Gratuluje przeczucia i dziekuje .
Chciałem szczególnie pogratulować MASTURBATOROWI za 5/12 w DL w dziale Typowania oraz Pierdnięciu OKONIA za 3/5 w ML:) (również w dziale Typowania:) Pozdrawiam:)
...a Wadze 5/5 w ML. To chyba już trzeci dzień z rzędu 5/5 w ML w Typowaniach. Tylko tak dalej. Gratulacje:)
W ostatnim losowaniu Dużego Lotka 3 maja zawarto 8 804 576 zakładów. Ciekawe ile będzie dzisiaj. Za niedługo powinno się okazać.
proponuję na jutro powtórzyć NP w ML, a w TSN wejdzie w przedziale 19-24 ... co wy na to?
Prawdopodobnie jest kumulacja.Do tej pory nie znaleziono ani jedne "szóstki"
Jak bedzie kumulacja to wtedy sie bedzie dzialo.....pół Polski zamarnie na losowaniu :D a TS tydzien będzie liczył zyski
niema sprawiedliwości na tym łez padole....tyle ludzi w pocie czola pracowało na dwie osoby?
Prawie 300 tyś 3 padło. Szok co się dziś działo w kolekturach
Gratulacje dla zwycięzców!!:) Pewnie na chybił trafił trafili...a może to Mario? :):D
jedna 6-tka w Olsztynie napewno...skoro Mario strugał 100kuponów o ja naiwna łudziłam się że może
mnie wkońcu sypnie kasą nieutulona w żalu wyciągam z lodóweczki Dębowe
mnie wkońcu sypnie kasą nieutulona w żalu wyciągam z lodóweczki Dębowe
MARIO na pewno trafił "4" i bedzie narzekał bo płacą tylko 170 zł z groszami...........niestety.
ja mam tylko 3 ani się upić ani zabalować najlepiej wysłać jutro MLiEL
najlepiej zagraj na wszystkie od 1 do 36 to koszt niewielki,a na pewno trafisz.Szczęściu trzeba pomagać........
I stopień 2 7166039.80
II stopień 350 4109.80
III stopień 16789 178.80
IV stopień 297826 16.00
II stopień 350 4109.80
III stopień 16789 178.80
IV stopień 297826 16.00
Jest kumulacja w numerku.Dziś za 4 traf.ponad 11000zł,gdyby do tej czwórki wskoczyło 12,było by "po ptokach"......
bella i inni:"Pieniądze w życiu to nie wszystko"-trzeba umieć kochać i być kochanym-wtedy będziemy szczęśliwi.
Dobranoc.......
Dobranoc.......
Wysłałem systemem 8 w DL cztery zakłady, w tym jeden 18, 19, 26, 30, 35, 37, 39, 44. Weszła trójka, ale gdybym zamiast 35 skreślił 34 i zamiast 44 - 43... ech! Tak zwane mieszane uczucia. W sumie powinienem się cieszyć, bo zgarnąłem łącznie 10 trójek, ale i tak jestem do tyłu. Gdyby chociaż jedna z tych omskniętych o włos weszła...
Eh, no ja dzisiaj zagrałem 7 zakładów na 6 skreśleń i jeden na 7... I co? W jednym z tych 6 miałem 2/6 a poza tym ANI-JEDNEJ-LICZBY. Miałem nadzieję choćby na 3/6... Już nigdy nie dam się naciąć na kumulację...
a gdzieś tam, hen, daleko, a może całkiem blisko dwóch kolesi skacze ze szczęścia i większość ich problemów przestała mieć znaczenie......
Nie stety tylko 6 trójek w dużego to jaks połowa zwrotu ale gratuluje tym co wygrali w dużego szósteczki i osobie ktura zgarneła kumulacjie w numerka przynajmniej nie bede grał z nowu pare miesiecy w numerka za nim sie uzbiera nowa ! ale nie ma co się przejmowac dziś jest expres lotek i ruletka rozpoczyna się od nowa ! to do 22.00 !
Racjia spojrzałem w expresa wyniki to dobrze jutro walczymy o numerek
Mógłby ktoś wreszcie tego numerka zgarnąć, szkoda nie grać a kasa schodzi!
Witam.Nie przejmuj sie Beezqp ja wyslalem 3 zaklady 2 na chybil i jeden skreslony i tez ani jednej liczby nie trafilem ale ja sie z tego akurat bardzo ciesze bo w dalszym ciagu wiem ze nie dla mnie gra w cyferki i ze u mnie pod tym wzgledem sie nic nie zmienilo,reszta ok i z tej reszty jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam i gratuluje wygranym.
Witam,
2, 15, 18, 19, 23, 26, 28, 35, 38, 39, 41, 45, 49, 54, 58, 59, 64, 69, 70, 72, i systemik
wysokich wygranych zycze!!!!!!!!11
2, 15, 18, 19, 23, 26, 28, 35, 38, 39, 41, 45, 49, 54, 58, 59, 64, 69, 70, 72, i systemik
wysokich wygranych zycze!!!!!!!!11
Witam Graczu 1979 a mozesz napisac jaki wczoraj miales zysk z tym systemikiem,jestem cziekawy na ile zakladow ten systemik i ile skreslen jak mozesz to napisz bede wdzieczny i nie bede polemizowal z wynikiem obiecuje.
dzieki. ja tylko jedną liczbę trafiłem. tragedia. ale najlepsze to że z tych liczb w maju były dwie trójki.
mam pytanie do wszystkich,jak gracie w multilotka? gracie numerkami gorącymi ktore czesto wpadaj czy zimnymi numerkami te ktorych dawno nie bylo? albo mieszanie ? wypowiedzcie sie
ja gram różnie. jak czegos nie ma dluzszy czas to mozna puscic. ewentualnie jak chodza dwa trzy dni to tez mozna spróbować
te ktore nie wwejda?czyli te zimne co dawno nie byly? a jak wchodzi zaluzmy 3 przez trzy dni co dziennie to obstawiacie taka liczbe?
mozna tak probowac. czegos nie bylo to jets szansa ze wypadnie. o co do trojki która była trzy razy pod rząd, może być i czwarty. Tak ostatnio było z 9.
Na razie wiadomo, że osoba w Białymstoku zagrała za 16 zł (8 zakładów) skreślając swoje liczby.
2,4,14,18,27,40,42,77,80
I PRZEWAGA PARZYSTYCH
I PRZEWAGA PARZYSTYCH
na ten tydzien dla parkowiczów takie parki
18-80 4-14 27-77 64-14 4-40 35-38 61-64 wszystkie wchodzą do niedzieli
18-80 4-14 27-77 64-14 4-40 35-38 61-64 wszystkie wchodzą do niedzieli
Na dziś ;)
15,18,49,54,79/5
9,15,17,18,23,48,54,79/8 no i oczywiscie dzis expres ! to do 22.00 wygranych zycze !!
15,18,49,54,79/5
9,15,17,18,23,48,54,79/8 no i oczywiscie dzis expres ! to do 22.00 wygranych zycze !!
Nie wiem jak wy ale ja gram caly czas systemem 2/5 i przy trafionych 3 jest juz ++.
Do Pawcio - równie dobrze mógł kupić 200 takich kuponów po 8 zakładów, lottomat i tak by powiedział to samo. Dzisiaj taki agent stał przede mną w kolekturze - wszedł pewny siebie, dał babie chyba z 30 kuponów po 8 zakładów do sprawdzenia i wyszedł totalnie z NICZYM.
patrząc na statystyki to lepiej skreślać te liczby z dużą czy małą statystyką procentową?
Też może tak być. Do końca nie wiadomo. Ale jeżeli kiedyś ktoś grał za 2 zeta i wygrał to brałby 100 czy 200 zakładów osobno? Bez sensu. Za te 2 zeta to podobno za resztę grał koleś. Trzeba mieć mega szczęście.
ja na dziś gram taką piąteczką z plusem1,9,36,54,79. jestem ciekaw czy ktoś gra z plusem na 1 liczbę i z jakim rezultatem?
A patrzyłeś w dział: Systemy?
Ja zacząłbym właśnie tam, bo z tego co pamiętam,
jest tam link do archiwum z ponad 500-systemami.
Ja zacząłbym właśnie tam, bo z tego co pamiętam,
jest tam link do archiwum z ponad 500-systemami.
Jutro wygrywam w numerek wiem to ale nie podam wam numerów. pozdrawiam
kedar nie żartuj sobie, jutro to Ja wygrywam w numerka.
Nie ma innej opcji, liczby już wysłane i tylko czekać, już dzisiaj zaczynam świętować :)
A podać, oczywiście nie podam, ale mogę podpowiedzieć:
trzeba skreślić 4 + 1, razem 5 liczb :P
Nie ma innej opcji, liczby już wysłane i tylko czekać, już dzisiaj zaczynam świętować :)
A podać, oczywiście nie podam, ale mogę podpowiedzieć:
trzeba skreślić 4 + 1, razem 5 liczb :P
Witam.z losowanka jestem zadowolony bo rownowagi nie bylo, zadna liczba mi nie weszla ,i to cieszy ze nie odrazu mi wychodzi jutro tez jest dzien .Pozdrawiam i gratuluje wygranych.Ogonek podniesiony ale bedzie opadal bo ziarno dzis niedostepne .
Poison jesteś w błędzie chłopie. Życzę ci oczywiście wszystkiego najlepszego ale innym razem może będziesz miał szczęście. Pozdrawiam Kedar
witam jestem Marek szukam ciekawych kumpli do przyjazni do wypicia piwa do pogadania do wymiany doswiadczen w multilotku ludzi z okolic slaska. a nawet z calej Polski zawsze mozna po pisac i sie wymienic takze doswiadczeniami. Zapraszam do rozmowy ze mna na gg 585 4728. czekam na odzew i pozdrawiam, aha a moze jest jakas mloda osoba poszukujaca pracy? z okolic slaska? Bede potrzebowal do pracy od wrzesnia osobe ktora byla by dyspozycyjna przez kilkanascie dni z rzedu do pracy w delegacjach na terenie calego kraju. Jezdzenie (wozenie mnie) czyli osobisty kierowca na kilkanascie dni. zapraszam do rozmowy czekam marek.
Na 30 liczb wytypowanych do Express Lotka trafiłem AŻ JEDNĄ. Bez komentarza.
Za to dzisiaj wydrapałem w złotej rybce 10 zł... dobre i to.
Za to dzisiaj wydrapałem w złotej rybce 10 zł... dobre i to.
witam ,Beezgp ja miałam 1 cyfrę w EL,0 w MLi 10zeta w mistrzowskiej a pół dnia awarię modemu dobrze że dzień się kończy,jutro walczę z numerkiem
mnie cały czas kusi, żeby posłać swój stały zestaw liczb z DL na ML jako 6 ew 7, ale zawsze się rozmyślam - a potem wieczorem wpada z niego 1-2/7... W końcu go poślę, może wejdzie.
wyślij bo tak jak w piłce nożnej niewykorzystane okazje się mszczą ja na początku istnienia MLmiałam [8]ale nie wysłałam bo zapomniałam i już mi sie nie chciało wychodzić z kuponem oj plułam sobie w brodę
No to mamy dziś 10/10 pewnei tez na chybił ?