Wpisy 21 259 – 21 359
4 maja 2008 23:12 → 6 maja 2008 20:17, 100 wpisów
Niby powinienem byc przyzwyczajony ale za duzo kasy juz bylo wlozone i nerwy nie wytrzymuja napiecia.malo tego jak dzis puszczale ma raty kupony to byl kurs 2.2 a jak pucilem i przyszedlem do domu kurs byl 2.05 czyli aby wygrac tyle samo musialbym 500 zeta dolozyc .Wydaje mi sie ze w grach liczbowych nie powinno byc zmiany kursu.
Kogucik najbardziej wariują z kursami w toto mixe np 21-04 kurs na NP 1.7 to niepoważne musiałem wtedy grac o 280 zł wiecej a to tylko tak jak napisałes gra liczbowa a kurs powinien byc stały.
Teraz nie wiem bo zawsze bylo dziubane jak wygralem na NP ale zaczolem grac na P oraz na NP i kurka powiedziala ze za czesto wygrywam i nie taka byla umowa ,ziarno nalezy sie tylko za NP wiec dzis moze podziubiemy ale kolo 1 bo kazde ma zajecie swoje i zanim sie w kurniku zejdziemy bedzie 1 .Pozdrawaim
myślę że jak każda kobita da się przekonać,pozdrawiam i ...miłego dziubania
DOBRANOC MONGOŁKI
sandacz nie no rewelka ;) gratki!!!!!!!pozdrawiam
Hej. Graliście już w tą gierkę multi-cars na stronie totalizatora?
http://www.multigra.lotto.pl/567-4684e8f79f740.php
Polecam. Pierdoła jakich mało, ale ubawiłem się na maksa :)
Może w ogóle przestanę grać w multi,
a zacznę pykać w samochodziki. Przynajmniej nie stracę kasy hehe... no cóż, nie zyskam też :)
Pozdrawiam.
http://www.multigra.lotto.pl/567-4684e8f79f740.php
Polecam. Pierdoła jakich mało, ale ubawiłem się na maksa :)
Może w ogóle przestanę grać w multi,
a zacznę pykać w samochodziki. Przynajmniej nie stracę kasy hehe... no cóż, nie zyskam też :)
Pozdrawiam.
chce ktoś kupować ustawki????? pisz na gg: 10255495..... gwarancja 1000%..........
Typer - daj sobie spokój z tymi ustawkami. Tutaj się ludzi nie naciąga. Ostatnie ostrzeżenie.
Witam wszystkich po długim urlopie powruciłam,z wyprawy dalekiej ,ale jestem i chetnie popisze. Co u ciebie Smutasku ,czy też bedziesz nadal pisała ?odezwij się na gg do mnie syrenki! Mercedes jak autko się sprawuje ? Matycz, co w kanałach żyjesz? Pozdrawiam !
Naprawiono wszelkie statystyki związane z typowaniami Dużego i Express Lotka. Jest również dostęp do wszystkich typowań Dużego i Express Lotka - nie tylko 30 ostatnich losowań. Można teraz podziwiać jak WOJTAS trafił 6/12 w Dużego Lotka, czy też osoby, które trafiły 5/12 w Expressa. Trwają dalsze prace nad usprawnieniem typowań. Aktualizacja analiz nastąpi około 16:00. Pozdrawiam
Witam.Mam taka propozycje czy nie dalo by sie na stronce zrobic zestawy korsow u roznych bukow np.tipsporta,betako,totolotka ale kursy dotyczace tylko gier losowych.Wtedy wiadomo by bylo kto w danym dniu ma najwyzsze kursy na dane zdarzenia.Pozdrawiam
PASCO- mam pytanie wiadomo jest że trafic 4/12 czy 5/12 nie jest aż takie trudne wszyscy typujemy i wątpie powiadam watpie żeby ktos wysyłał z typujacych 12 liczb bowiem to jest 1800 zł za zakład! I moja prozba czy była by mozliwośc zebys zrobił żeby w duzego lotka typowac 6 liczb i w expresa 5 liczb myśle że wtedy by się wykazła wieksza liczba chatowników jak im idzie w grze czyli 4/6 czy 5/6 czy 6/6 i to by były najbardziej realne typowania moim zdaniem !!! na dziś moi mili ;)
16,18,49,54,79/5
6,9,17,18,23,37,57/7
6,15,18,24,28,49,54,79/8
6,37/ parka numerek to 19 i 24 pozdro!
16,18,49,54,79/5
6,9,17,18,23,37,57/7
6,15,18,24,28,49,54,79/8
6,37/ parka numerek to 19 i 24 pozdro!
Popieram Mario. Dla mnie typowanie dużego i expressa w obecnej postaci jest po prostu bez sensu, dlatego nigdy nie typowałem. To tak jakby na pewniaka w ml typować 3, a na piątke 10 liczb.
Ani to praktyczne, ani nie odzwierciedla faktycznej gry.
Ani to praktyczne, ani nie odzwierciedla faktycznej gry.
Nad mienie że tu nie chodzi o tożeby udowodnic całej polsce ż etrafięm 4/12 5/12 tak ale żeby trafic 4/6 5/6 6/6 i miec z tego kase a nie typopowac w eter i się wkur.. po losowaniu że trafiłem 5/12 a nie było mnie stać posłać za 1800 zł !
Także Pasco decyzjia zalezy od ciebie i ocztywiście licze na poparcie !!! z strony pascowiczów !
NIO minus jest teń że może padac wiecej głównych wygranych ale nie sądze że by ktos sciągał codziennie np 350 typowań 5 w multi i posyłał ?
Na jutrzejszy duzy lotek tradycyjnie przedział 5-25 losowań ! bedą typy na 6 bede podawał !nawet i po 50 takich 6
MARIO moze wiekszy przedzial trzeba zastosowac?? bo z tego juz wiemy 4/6 moze wejsc a przydaloby sie cos wiecej np 5/6 trafic :D
Tak jeszcze zawsze 4 zakłady mam 2 z 50 losowań i 2 z 100 losowań ale raczej z tradycji ! ale każdy ma swój sposób np rejstracjie daty urodzin dlamnie najpewniejsze jest max 25 losowań ja sie ciesze jak mam 4/6 bo to zawsze do przodu jak by było 5/6 to super a 6/6 to tylko marzenia które moze kiedyś sie spełnią pozdrawiam i znikam do 22.00
MARIO - no wiadomo dobre i 4/6 trafic kazdy ma tam jakies sposoby oby dobre. Zycze wygranej!:)
viltom jest na urlopie na mazurkach czy gdzies tam :) On zawsze gdzie wyjezdza poza wawe (miasto).
"1" strasznie kusi. W Millenium po kursie 3.2. Jeżeli dzisiaj nie padnie jutro idę na progresję. Nomożna jeszcze z "80" to połączyć, ale duże ryzyko
z tego przedzialu akurat jestem przygotowany jak plus wejdzie to juz bedzie dobrze
no obaczym co nam maj pokaże:
10,32,42 i 2,6,26 i 4,12,80
i NP:
9,17,23 i 45,53,59 i 27,31,39
10,32,42 i 2,6,26 i 4,12,80
i NP:
9,17,23 i 45,53,59 i 27,31,39
witam wysłałam jeszcze [6]zobaczymy1,8,19,51,55,57
a jeśli chodzi o numerek to 22 lub coś z przedziału1-10
a jeśli chodzi o numerek to 22 lub coś z przedziału1-10
Witam.Losowanko udane nie bylo rownowagi,reszta tez wedlug planu z podniesionym ogonkiem udaje sie do wersaleczki,ale ze wyszly P nie bedzie dziubania ziarna ,moze jutro pozdrawiam i zycze wygranych a tym co wygrali gratuluje.
Kogucik jutro bedzie lepiej hehe ja juz mam dość skończyłem 100 zakład W DUZEGO LOTKA zobaczymy jutro ? Ale juz w sobote zagram w Niemczech w lotto jade w interesach tam mam też szczęscie do trójek i czwóreczek też śledze i prowadze tamtejsze stystyki losowanko 2 razy w tygodniu i pzynajmniej uczciwe częsciej i wiecej osób wygrywa niż u nas ! dzis w multi lipa chyba przestane grac inwestując w dużego lotka te pieniadze z multi dodatkowo Nie bawem rusza keno czekam z ciekawościa jak ludzie bedą wzbogacac totalizator ?
Witam cie ***Mario*** ja jutro posle 3 zaklady na Duzego na chybil trafil zeby nikt do mnie nie mial pretensi ze nie wykozystalem takiej okazi ,wiem ze napewno nie bede mial 3 w zadnym zakladzie ale czyste sumienie wobec Boga ktoremu dam szanse jako grzesznik zeby mnie wynagrodzil.Zycze ci szczescia w Niemczech moze tam uda ci sie cos skobnoc .Pozdrawiam i szczesliwej podrozy .
Lubie dawać w kolekturze sterty kuponów facet drukuje ludzie slą mi h... bo czekaja a ja na koniec mówie i jeden na chybił a tu facet mówi tylko 1 hehe taka mam zasade zawsze jeden na chybił trafił dodatkowo pozdrawiam i dobranoc !
jeśli twoja dobra passa będzie trwała nadal to jutro masz Mario pewną 6-tkę a co najmniej 5-tkę
Bella34 o dziekuje ale passe to ja mam fakt ale i pasjie od kąd skończyłem 18 zaszłem do kolektury obok domu czarna magia jakies banderole babka za mnie wypełniłą i jakies drobiazgi się wygrywało napaliłame się i ta pasjia i passa trwa juz 16 lat może jutro ? ale się nie napalam jak inni nie bedzie nic trudno zycie nie kończy się na lotto ! ;)
a najbardziej to nie mogę patrzeć na losowanie zakładów specjalnych ostatnich - gdybym puścił wtedy systemik 6 skreśleń na daty urodzenia [którym gram jako zakładem stałym na DL] to bym trafił 4 liczby - ile to kasiory systemowo chyba pisać nie trzeba.
eh, zawsze sobie człowiek musi pluć w brodę
eh, zawsze sobie człowiek musi pluć w brodę
wiem beezqp numerek mniej niż zero umnie też ale ja w numerka nie wieże gram tylko w duże kumulacjie 2 albo 4 zakałdy ale wiem z góry że to jest stracony pieniądz kiedys napisałes że wygrac w numerek jest łatwiej niż a dużego z tym się nie zgodze 36 liczb + do każdej kombinacjie z 4 liczb raczej wygrac w numerek to jak trafić jutro 6 i w sobote nastepną !!! pozdrawiam
MARIO - rachunek prawdopodobieństwa mówi sam za siebie, szansa w numerku trafić to 1:5 000 000 a w DL to 1:14 000 000, ale fakt faktem, że wygrane wyższe niż kilkadziesiąt zł trudniej trafić niż 5/6 w DL. Ale zakłady 2 razy tańsze i się to wyrównuje.
Numerek to typowa gra opd kumulacje - też w sumie tam gram tylko 4 albo 8 zakładów [5 albo 10 zł], najważniejszy jest EL.
a w dużego jutro gra cała Polska - jaja by były jakby nikt nie trafił, kumulacja chyba z 22 miliony
Z moich opserwacji w kolekturach i wypowiedzi kolektorów i kolektorek jak cala polska bezie posyłac jeden zakład na chybił albo jeden sam skreślony bo tak gra 80 % polaków to napewno bedzie 22 miln i może w koncu pobijemy rekord krakowianina z przed paru lat ?
Umnie ratusz własnie bije 24 godzine pora spać dobranoc !
[5]1,23,31,55,77 i [7]1,9,17,23,29,49,77
do wieczora pędzę do kolektury
do wieczora pędzę do kolektury
Witam,czas na wygrywanie zbliza sie,oto moje 20 licz na multilotka,oczywiscie systemik
2, 7, 13, 17, 18, 23, 26, 28, 31, 35, 38, 42, 49, 54, 57, 58, 64, 69, 72, 73
oraz 20 liczb na mega kumulacje,czyli duzego lotka,oczywiscie systemik
3,4,7,9,10,14,15,16,17,18,20,22,23,24,25,27,29,31,32,36
Zycze sobie i kazdemu z osobna wysokich wygranych!!!!!!!!!!
2, 7, 13, 17, 18, 23, 26, 28, 31, 35, 38, 42, 49, 54, 57, 58, 64, 69, 72, 73
oraz 20 liczb na mega kumulacje,czyli duzego lotka,oczywiscie systemik
3,4,7,9,10,14,15,16,17,18,20,22,23,24,25,27,29,31,32,36
Zycze sobie i kazdemu z osobna wysokich wygranych!!!!!!!!!!
padnie padnie i to nie jedna pewnie albo jedna przekonamy sie po 23 :)
Pasco chciałbym cię uświadomić trzymaj kciuki bo padnie szóstka i to jedna w Olsztynie a wuyśle przed zamknieciem systemu ;) Pozdrawiam wielmoznego ! Na dziś ;)
6,18,37,49,54,79/6-prof
6,16,18,37,49,54,79/7 TS Do 22.00 ;)
6,18,37,49,54,79/6-prof
6,16,18,37,49,54,79/7 TS Do 22.00 ;)
manie sie wydaje ze padnie w : Gryfino, Warszawa, Olsztyn i Łodz 4 szostki
Kochana Syrenko dzięki za pamięć,ale wybacz Twojego gg nie mam i raczej nie pisałyśmy ze sobą.Pozdrawiam znajomych.
6-tka będzie jedna bo tak z reguły jest przy większej kumulacjii,nie pogniewałabym się gdyby była moja w wawie
bella34 - jestes z wawy?? Ja tez :) no nie ukrywajmy wawa ma najwieksze szanse na 6 ale kto wie liczy sie szczecie jesli masz wygrasz to wygrasz!! :)
Witam wszystkich grających .pozdrawiam serdecznie i życzę wysokich wygranych!!!Kogucik19 dziękuje za miłe powitanie!Do fobia1..wyrazy współczucia wiem jak to jest ponieważ też to przeszłam,niestety musisz się z tego otrząsnąć ponieważ życie toczy się dalej i my musimy z tym żyć.........
w pobliżu mojej chaty 4 kolektury od rana kolejki na ulicę,żeby było śmiesznie to sami emeryci z kuponami
Odkąd gram w ML na chybił trafił z 7 liczb to prawie zawsze wygrywam min. 2 złote
Allan - grajac na 10 liczb tez przewaznie trafisz 2 zł czyli 4/10 ja juz sie nie raz przekonalem i dlatego w ML nie gram od kiedy jest za 2.50 i 5zl.
Ciekawe czy jak Rysiu będzie prowadził dzisiejsze losowania to czy powie przy DL, że to losowanie też zapamiętamy na długo :D
postawilem dziś w toto mix calą stówke że dziś bądą 2 szóstki lub więcej
będziecie się śmiali ale mój wujek stary hazardzista gra codzień w ML,i jak jest łOSKA to ch...śle i mówi że przy niej nic nie wygra a Rysiu przynosi mu szczęście,w tym roku miał 2 7-mki
Rzadko tu zaglądam. Denerwują mnie niektóre wypowiedzi.
Dzisiaj jestem mile zaskoczona wpisem Lilki.
Dziękuję za zrozumienie. W domu pustka i ciągle czuję na sobie ten wierny wzrok, a przy nodze pod biurkiem opartą głowę.
Zatrzymałam sobie taki miękki szaliczek, którym ostatnio owijałam jej szyję, by rozgrzać guzy po kroplówkach. Ostatniej nocy, gdy spałam, Nora zdjęła ten szaliczek i zostawiła przy moim tapzanie. Widocznie wiedziała, że już nie będzie jej potrzebny. Tylko dlaczego ja w tym momencie się nie obudziłam?
Zachowam go na zawsze. To ostatia rzecz, której dotykając mam wrażenie, że ją głaszczę. Zreszta cały czas z nią rozmawiam, i to głośno.
Pewie zwariuję.
No bo jak inaczej, gdy czujesz jej obecność?
Pozdrawiam
Dzisiaj jestem mile zaskoczona wpisem Lilki.
Dziękuję za zrozumienie. W domu pustka i ciągle czuję na sobie ten wierny wzrok, a przy nodze pod biurkiem opartą głowę.
Zatrzymałam sobie taki miękki szaliczek, którym ostatnio owijałam jej szyję, by rozgrzać guzy po kroplówkach. Ostatniej nocy, gdy spałam, Nora zdjęła ten szaliczek i zostawiła przy moim tapzanie. Widocznie wiedziała, że już nie będzie jej potrzebny. Tylko dlaczego ja w tym momencie się nie obudziłam?
Zachowam go na zawsze. To ostatia rzecz, której dotykając mam wrażenie, że ją głaszczę. Zreszta cały czas z nią rozmawiam, i to głośno.
Pewie zwariuję.
No bo jak inaczej, gdy czujesz jej obecność?
Pozdrawiam
Fobia super że się odezwałaś bez Ciebie tu jest smutno!!!Głowa do góry !to minie zobaczysz!będzie dobrze bo musi być!!!!!!!!
macie jakies pewniaki dzis na DL ?
po miesięcznej przerwie witam kogucika19 oraz sonego- forum stanie się ciekawsze, jak tam osiągnięcia?.
jakie pewniaki na duzego?;).nie ma zadnych pewniaków.system komputerowy wyłapie co trzeba;)
nie tyrałem w szwecji bo nie chcę na łasce kaczyńskiego paść z głodu!
OOOOOOOOOOOO widzę bratnią duszę rozpisywałem się na ten temat SPIT już miesiąc temu, cieszę się że więcej ludzi otwiera oczy na ten problem.
Panowie i Panie, oby poszczęściło się komuś z nas dziś wieczorem. Powodzenia.
Pasko - da rade jakos policzyc po losowaniu ile poszlo zakladow na DL??
marzenia sie spelniaja wystarczy grac a wygrana sama pzryjdzie jesli jest Ci pisana.:)
kazdy ma rowne szanse moze to byc on ona ja ty :D zycze wygranej powodzenia po 22
A ja zaszalałem i posłałem 30 zakładów dużego....a co tam jak grać to grać...w końcu trzeba rozwalić TS :)
witam.Kurka skreslila skrzydelkiem,takie cyfry 4,7,12,22,36,42.natomiast kogucik poslal na trafil ze swoim zezowatym szczesciem i dostal 2 kuponiki i takie cyferki,2,6,11,19,32,41 oraz drugi 1,5,13,23,31,47 podaje dlatego aby was przestrzec przed tymi liczbami ,bo znam swoje szczescie.Pozdrawiam
ja przed chwila puscilem DL na serialach juz ponad 14 000 000 milionow co oznaczalo by ze tylko poszlo zakladow bedzie 6 jak nic nie ma bata !!!!
Bedzie 6 ja też to wiem hehe ale dowiem się dopiero jutro rano noc bedzie nie spokojna hehe jeszcze nie posałałem czekam do 21.30 !!! powodzenia o 22.00
wysłałam 4zakłady swoje a 6 z maszyny jeden kupon to istny kosmos25,26,27,34,38,39
***MARIO*** czemu dopiero o 21:30 wysyłasz, chyba jak masz trafić to trafisz rano wysłać nie można?