Wpisy 1 864 436 – 1 864 535
3 stycznia 2014 22:20 → 3 stycznia 2014 22:54, 100 wpisów
W co nie wierzę.
Deki.
Myślisz ??
Myślisz ??
Deki.Jak służbowo ??
Deki.
Paluszek znow nie tam gdzie trzeba.
Paluszek znow nie tam gdzie trzeba.
Pięknaja.
Deki.
Włączyć kamerkę.?
Włączyć kamerkę.?
Jestem śpiąca.Z ogromnym żalem muszę się pożegnać.
cześć a wy jeszcze nie spicie ? Jakie macie sposoby żeby trafić 5/5 w Multi Multi bo 700 zł bardzo mi by się przydało i na pewno podzielił bym się z potrzebującymi . Chodzi mi o to czy jest jakaś najprostsza metoda i w 99,99% dość skuteczna ? Bo tata już widzę przestaje wierzyć w to że można 5/5 trafić.
Dobranoc.
Idę spać w odpowiednim czasie
dziękuję, brzmi to b. fajnie, ale - Jokera odpuściłem zupełnie, trzeba było nawet wcześniej - zaraz po zepsuciu ...
i całkiem poważnie mówiąc - naprawdę - zastanawiam się nad sensem gry w lotto i mm ...
ale Wam życzę powodzenia
i całkiem poważnie mówiąc - naprawdę - zastanawiam się nad sensem gry w lotto i mm ...
ale Wam życzę powodzenia
anzu ..a byłem z niunią w Zakopcu na szlaku ..kazała mi wypocząć wiec wypoczywałem
Dobra ja jeszcze chwilę z matematyki się pouczę i pójdę spać jutro znowu od nowa nauka i przyjemności i tak w kółko a i na boisko zjadę z kolegami bo muszę piwa stawiać jednemu założyłem się że ta barmanka przyjedzie w wyznaczonym terminie i nie przyjechała i kratę nie całą mu widzę niestety. Kupię kilka bo chyba nas czterech będzie ?
Deki, a cóż Ci się tak w tym podoba??? w tych dłoniach moich?
byłam se po jabłko.
byłam se po jabłko.
Zajdę miało być.
Wiszę niestety.
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto
1 864 488. anzu 2014-01-03 (22:35) New Jersey
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto jak 480 ?
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto jak 480 ?
deki czytaj ze zrozumieniem ..."takie grzeczne męszczyzny..."...kilku ich było
jetta masz melodyjne usta i figlarne dłonie ..idealne do instrumentu
deki- masz rację- zapałałam do niego uczuciem, którego nie da się opisać słowami...
1/1 x 480 nie można dać takiej stawki to jak niby 700 zł mam wyjść na czysto ?
jetta ..co nie napiszesz to wszedzie ta pała az.pytam .za.pałałam..i te pały
No anzu wyjaśnij twój tok myślenia ?
krzysztof c...wysyłasz 16 kuponów (po trzy zakłady) ze stawką 10...zawsze tak robię jak potrzebuję 700 zł na szybko
max- ja już karwa nie ma do Ciebie siły, zboczersie...
deki> ty następny...
deki> ty następny...