Wpisy 1 864 500 – 1 864 599
3 stycznia 2014 22:41 → 3 stycznia 2014 23:18, 100 wpisów
1 864 488. anzu 2014-01-03 (22:35) New Jersey
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto jak 480 ?
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto jak 480 ?
deki czytaj ze zrozumieniem ..."takie grzeczne męszczyzny..."...kilku ich było
jetta masz melodyjne usta i figlarne dłonie ..idealne do instrumentu
deki- masz rację- zapałałam do niego uczuciem, którego nie da się opisać słowami...
1/1 x 480 nie można dać takiej stawki to jak niby 700 zł mam wyjść na czysto ?
jetta ..co nie napiszesz to wszedzie ta pała az.pytam .za.pałałam..i te pały
No anzu wyjaśnij twój tok myślenia ?
krzysztof c...wysyłasz 16 kuponów (po trzy zakłady) ze stawką 10...zawsze tak robię jak potrzebuję 700 zł na szybko
max- ja już karwa nie ma do Ciebie siły, zboczersie...
deki> ty następny...
deki> ty następny...
krzysztof c....albo każesz pani jeden kupon wysłać 16 razy.....nic dziwnego, że nie masz matury......tok myślenia qrwa wymyślił
jetta ..czy ja napisałem za..pytam ..za..pałałam..i daje takie emoty z pałami
Hej
deki ..chyba jetta przejdzie na nocna zmianę ..tam spokojnie jest i tez wesoło
max, a jeszcze Ci napiszę że gram na perkusji i obracam w palcach pałeczkami...
jetta
Tylko trochę to kosztowne a po za tym skąd pewność że 18 wejdzie anzu ?
jetta ..to jak obracasz to nie dla mnie ..a dobra jest ta szpitalna kawa
maxsamjettadekistaszek,anzu,jockabry mp
krzysio c graj progresywnie kiedys wejdzie
wasyl
1 864 526. anzu 2014-01-03 (22:52) New Jersey
krzysztof c...wysyłasz 16 kuponów (po trzy zakłady) ze stawką 10...zawsze tak robię jak potrzebuję 700 zł na szybko to ile musiał bym wydać wtedy ?
krzysztof c...wysyłasz 16 kuponów (po trzy zakłady) ze stawką 10...zawsze tak robię jak potrzebuję 700 zł na szybko to ile musiał bym wydać wtedy ?
Rozumie ktoś z was to ktoś ?
max, widać nie rozumiesz mnie czasem, jakbym się wkerwiła to bym se stąd poszła, log out i święty spokój...
Stawiam kolejkę panowie i panie dla was na zdrowie.
jetta goją sie
juz jutro trening znowu
juz jutro trening znowu
krzysztof c: no na blankiecie masz 3 zakłady, skreślasz na każdym po jednej liczbie np ta 18 dajesz stawkę 10 to za jeden blankiet wychodzi 75 zł x 16 takich to 1200 zł a jak siądzie to wygrać można 1920 zł.
A mój paluszek wskazujący coraz w lepszej formie niedługo będzie mógł w nie jednej dziurce poszperać wiecie dziewczyny co mam na myśli ?
....(przemilczę).......480 x 2,5 = x to chyba krzysztof c jest do rozwiązania ?
ja tez ide w kime bo o 4tej pobudka
wpadłem ino zatypowac bo w tym miesiacu bede miał 8/9z10
jettka spoko dam rade
wpadłem ino zatypowac bo w tym miesiacu bede miał 8/9z10
jettka spoko dam rade
A jak nie to płacze wtedy nie za ryzykowne jak dla mnie.
dobranoc wszystkim
krzysztof c: Wtedy to można odrobić zwiększając jeszcze więcej ilość zakładów, ale trzeba dużego hajsu.
a wiesz dlaczego tak jest ..bo czekam az moja gwiazda zrobi łózeczko i zagrzeje je
anzu ..zagram w 18
Demona ..pewnie zawsze i wszędzie nawet pod wodą
Demona ..pewnie zawsze i wszędzie nawet pod wodą
Nie no wydam 1200 zł a na plusie będę 1360 zł jak ty to policzyłeś widzisz ja bez matury jak liczę musisz się jeszcze wiele nauczyć jednak. A tak po za nawiasem i tak raczej długo nie zagram tym wariantem szkoda po prostu kasy zagram jak zwykle czyli skreślę piętkę i będę liczył może tym razem się uda wygrać 700 zł ale wtedy to by był bal. To dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
jetta ..jest równouprawnienie ..wiec ..i trezba umiec wychować sobie niunie i gotowe ..a teraz pa
Nie dobrze policzyłeś bo ja zamiast 120 pomnożyłem przez 16 160.