Wpisy 1 864 453 – 1 864 552
3 stycznia 2014 22:26 → 3 stycznia 2014 22:59, 100 wpisów
Deki.
Paluszek znow nie tam gdzie trzeba.
Paluszek znow nie tam gdzie trzeba.
Pięknaja.
Deki.
Włączyć kamerkę.?
Włączyć kamerkę.?
Jestem śpiąca.Z ogromnym żalem muszę się pożegnać.
cześć a wy jeszcze nie spicie ? Jakie macie sposoby żeby trafić 5/5 w Multi Multi bo 700 zł bardzo mi by się przydało i na pewno podzielił bym się z potrzebującymi . Chodzi mi o to czy jest jakaś najprostsza metoda i w 99,99% dość skuteczna ? Bo tata już widzę przestaje wierzyć w to że można 5/5 trafić.
Dobranoc.
Idę spać w odpowiednim czasie
dziękuję, brzmi to b. fajnie, ale - Jokera odpuściłem zupełnie, trzeba było nawet wcześniej - zaraz po zepsuciu ...
i całkiem poważnie mówiąc - naprawdę - zastanawiam się nad sensem gry w lotto i mm ...
ale Wam życzę powodzenia
i całkiem poważnie mówiąc - naprawdę - zastanawiam się nad sensem gry w lotto i mm ...
ale Wam życzę powodzenia
anzu ..a byłem z niunią w Zakopcu na szlaku ..kazała mi wypocząć wiec wypoczywałem
Dobra ja jeszcze chwilę z matematyki się pouczę i pójdę spać jutro znowu od nowa nauka i przyjemności i tak w kółko a i na boisko zjadę z kolegami bo muszę piwa stawiać jednemu założyłem się że ta barmanka przyjedzie w wyznaczonym terminie i nie przyjechała i kratę nie całą mu widzę niestety. Kupię kilka bo chyba nas czterech będzie ?
Deki, a cóż Ci się tak w tym podoba??? w tych dłoniach moich?
byłam se po jabłko.
byłam se po jabłko.
Zajdę miało być.
Wiszę niestety.
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto
1 864 488. anzu 2014-01-03 (22:35) New Jersey
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto jak 480 ?
krzysztof c....jutro puść 1/1 x 480 liczbę "18" i masz 700 zeta na czysto jak 480 ?
deki czytaj ze zrozumieniem ..."takie grzeczne męszczyzny..."...kilku ich było
jetta masz melodyjne usta i figlarne dłonie ..idealne do instrumentu
deki- masz rację- zapałałam do niego uczuciem, którego nie da się opisać słowami...
1/1 x 480 nie można dać takiej stawki to jak niby 700 zł mam wyjść na czysto ?
jetta ..co nie napiszesz to wszedzie ta pała az.pytam .za.pałałam..i te pały
No anzu wyjaśnij twój tok myślenia ?
krzysztof c...wysyłasz 16 kuponów (po trzy zakłady) ze stawką 10...zawsze tak robię jak potrzebuję 700 zł na szybko
max- ja już karwa nie ma do Ciebie siły, zboczersie...
deki> ty następny...
deki> ty następny...
krzysztof c....albo każesz pani jeden kupon wysłać 16 razy.....nic dziwnego, że nie masz matury......tok myślenia qrwa wymyślił
jetta ..czy ja napisałem za..pytam ..za..pałałam..i daje takie emoty z pałami
Hej
deki ..chyba jetta przejdzie na nocna zmianę ..tam spokojnie jest i tez wesoło
max, a jeszcze Ci napiszę że gram na perkusji i obracam w palcach pałeczkami...
jetta
Tylko trochę to kosztowne a po za tym skąd pewność że 18 wejdzie anzu ?
jetta ..to jak obracasz to nie dla mnie ..a dobra jest ta szpitalna kawa