Wpisy 1 864 336 – 1 864 435
3 stycznia 2014 22:00 → 3 stycznia 2014 22:20, 100 wpisów
Madea jak mozesz wykazac najszczesliwszy dzien w roku dla zodiaku?
Medea.Dobranoc.
Jutro szczęśliwy dzień dla skorpionów.
Marek.Dobranoc
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 70 000 zł
Angierski> numerologicznie ten rok 2014 to cyfra 7, moją cyfrą urodzeniową też jest 7, więc se poczekam
Jeszcze mam 362 dni na sprawdzenie czy 2014 będzie dla mnie szczęśliwy, bo jak na razie to nai czterolistna koniczynka, ani wisząca podkowa nie spełniają swojej roli...
Jeszcze mam 362 dni na sprawdzenie czy 2014 będzie dla mnie szczęśliwy, bo jak na razie to nai czterolistna koniczynka, ani wisząca podkowa nie spełniają swojej roli...
u buka tez nie gram, bo wiecie - skladowa wszystkich sytuacji przed meczem daje wynik meczu
Max.
To jutro gramy na maxa.
To jutro gramy na maxa.
deki ..bedzie trwało bo mam ciężki sprzęt
Ma,usiu ..gramy ale na Twoje typy ..jutro się zgłoszę
Ma,usiu ..gramy ale na Twoje typy ..jutro się zgłoszę
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane jokera - padło 1x 1 013 270,90 zł
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA JOKERA
deki, karwa mam szwagra zapalonego wędkarza, nie zaczynaj, bo ja naprawdę się na tym nie znam...
Robal.Dobranoc.Biorę tylko
Przed wyłaczeniem kompa zajrzałam jeszcze na chwilę
jetta jutro księzyc w Rybach co powinno sprzyjac Skorpionom i nieco mniej Rakom. Liczby dla Rybek u mnie na profilu lub mój autorski wynalazek na forum. Wychodzi bowiem na to, że lepiej chodzą jednak liczby znaku w którym jest księzyc
Jedyny problem jest taki, ze jutro jest dzień przejściowy bo księżyc wejdzie w Ryby popołudniu czyli może byc niezły misz masz
angierski dla niewierzacych w astrologię to po prostu fajny sposób na oszczędzanie na grach, bo dzień dla znaku jest średnio raz na dwa-trzy tygodnie
jetta jutro księzyc w Rybach co powinno sprzyjac Skorpionom i nieco mniej Rakom. Liczby dla Rybek u mnie na profilu lub mój autorski wynalazek na forum. Wychodzi bowiem na to, że lepiej chodzą jednak liczby znaku w którym jest księzyc
Jedyny problem jest taki, ze jutro jest dzień przejściowy bo księżyc wejdzie w Ryby popołudniu czyli może byc niezły misz masz
angierski dla niewierzacych w astrologię to po prostu fajny sposób na oszczędzanie na grach, bo dzień dla znaku jest średnio raz na dwa-trzy tygodnie
jocia ale wredny TS o 14-stej 4/8 a teraz nic czekamy na 11-12 stycznia
a teraz to już znikam ostatecznie
a teraz to już znikam ostatecznie
ale fajnie wiedziec ze jest dzien szczesliwszy i mniej - tylk onie wiem kiedy
Deki.
A myślisz inaczej ??
A myślisz inaczej ??
Kumulacja Jokera: 250 000 zł
MaTg
angierski na forum zrobiłam pod horoskopem na 2014 rozpiskę ktory znak kiedy powinien grac plus namiary na kalendarz ksiezycowy
i
i
deki ..zaskoczyłeś mnie ,,G jest głodna ..no karwa co Ty wyprawiasz zdradz troszkę jak to robisz
Medea... chyba spróbuję z tego Twojego rozpisywania,,,
ciekawe co wyłuskam dla siebie
ciekawe co wyłuskam dla siebie
Deki.Nie zdradzaj,bo dziecko mi sie roz......na całego.
Robal.
A Ty odpuściłeś Jokerowi zupełnie ??
A Ty odpuściłeś Jokerowi zupełnie ??