Wpisy 1 864 536 – 1 864 635
3 stycznia 2014 22:54 → 3 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
jetta ..czy ja napisałem za..pytam ..za..pałałam..i daje takie emoty z pałami
Hej
deki ..chyba jetta przejdzie na nocna zmianę ..tam spokojnie jest i tez wesoło
max, a jeszcze Ci napiszę że gram na perkusji i obracam w palcach pałeczkami...
jetta
Tylko trochę to kosztowne a po za tym skąd pewność że 18 wejdzie anzu ?
jetta ..to jak obracasz to nie dla mnie ..a dobra jest ta szpitalna kawa
maxsamjettadekistaszek,anzu,jockabry mp
krzysio c graj progresywnie kiedys wejdzie
wasyl
1 864 526. anzu 2014-01-03 (22:52) New Jersey
krzysztof c...wysyłasz 16 kuponów (po trzy zakłady) ze stawką 10...zawsze tak robię jak potrzebuję 700 zł na szybko to ile musiał bym wydać wtedy ?
krzysztof c...wysyłasz 16 kuponów (po trzy zakłady) ze stawką 10...zawsze tak robię jak potrzebuję 700 zł na szybko to ile musiał bym wydać wtedy ?
Rozumie ktoś z was to ktoś ?
max, widać nie rozumiesz mnie czasem, jakbym się wkerwiła to bym se stąd poszła, log out i święty spokój...
Stawiam kolejkę panowie i panie dla was na zdrowie.
jetta goją sie
juz jutro trening znowu
juz jutro trening znowu
krzysztof c: no na blankiecie masz 3 zakłady, skreślasz na każdym po jednej liczbie np ta 18 dajesz stawkę 10 to za jeden blankiet wychodzi 75 zł x 16 takich to 1200 zł a jak siądzie to wygrać można 1920 zł.
A mój paluszek wskazujący coraz w lepszej formie niedługo będzie mógł w nie jednej dziurce poszperać wiecie dziewczyny co mam na myśli ?
....(przemilczę).......480 x 2,5 = x to chyba krzysztof c jest do rozwiązania ?
ja tez ide w kime bo o 4tej pobudka
wpadłem ino zatypowac bo w tym miesiacu bede miał 8/9z10
jettka spoko dam rade
wpadłem ino zatypowac bo w tym miesiacu bede miał 8/9z10
jettka spoko dam rade
A jak nie to płacze wtedy nie za ryzykowne jak dla mnie.
dobranoc wszystkim
krzysztof c: Wtedy to można odrobić zwiększając jeszcze więcej ilość zakładów, ale trzeba dużego hajsu.
a wiesz dlaczego tak jest ..bo czekam az moja gwiazda zrobi łózeczko i zagrzeje je
anzu ..zagram w 18
Demona ..pewnie zawsze i wszędzie nawet pod wodą
Demona ..pewnie zawsze i wszędzie nawet pod wodą
Nie no wydam 1200 zł a na plusie będę 1360 zł jak ty to policzyłeś widzisz ja bez matury jak liczę musisz się jeszcze wiele nauczyć jednak. A tak po za nawiasem i tak raczej długo nie zagram tym wariantem szkoda po prostu kasy zagram jak zwykle czyli skreślę piętkę i będę liczył może tym razem się uda wygrać 700 zł ale wtedy to by był bal. To dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
jetta ..jest równouprawnienie ..wiec ..i trezba umiec wychować sobie niunie i gotowe ..a teraz pa
Nie dobrze policzyłeś bo ja zamiast 120 pomnożyłem przez 16 160.
Czyli ładnie 720 zł na czysto wtedy można wyjść ale ryzyko dość duże a ma ktoś takie 100% pewniaki na jutro to może i zdobędę się na ten ruch czyli zagram tym ryzykownym wariantem a co tam ?
Macie 100% pewniaki ale tylko 100%.
Siema można też typować co losowanie pewne 2/2 stawka x 10 , zysk 160 zł, koszt za kupon 25 zł, raz wydać ze swojej kieszeni, potem z wygranej. Tygodniowo zysk mógłby wynieść w zależności ile by się trafiło ale gdzieś w przedziale 800 - 2200 zł warto próbować jak ktoś dobrze typuje
Ale to dobrze kombinujesz widzę patrz bez narobienia się można sporo zarabiać co ?
nocą szybciej mi sie zderzaja te dwie szare komorki co mi sie zostaly
Czyli po tygodniu z 2/2 zarobił bym około na czysto 2190 zł nie ze ale musiał bym trafiać.
Już mam wiem jak trafić piątkę moją upragnioną. Wyślę kilka kuponów z pewniaków typujących osób dobry plan ?
phe- masz dwie? szczęściarz, moja jedna tak goni biedna sama od ucha do ucha...
gonzagapodobnoś poległ dnia wczorajszego niemocą zmorzony , jak zdrówko dziś?
szukam kolejnego, jak trzy juz bede mial to normalnie z Ts-a zrobie bankruta
taką kołomyję miałam dziś i zero pomysłu na wieczór i się zemściło... nie puszczam juz tych z 14 na 21.40...
Jociuniu
Doszedłem do wniosku,że grypa dobrze robi na stan
Dziś się nie puściłem i jest [+15zł]
Doszedłem do wniosku,że grypa dobrze robi na stan
Dziś się nie puściłem i jest [+15zł]
10-20-30-40-50-60-70-80
gonzaga
już zdrowy ?
jetta pewnie ze jest szansa - nie dołuj. wszak liczy sie jakosc, a nie ilosc
a co do nicka mojego, to żadne fe, fuj taki gwiazdozbior jest na niebie, nieuki jedne (choc przyznac musze ze dwuznacznosc celowa jest)
a co do nicka mojego, to żadne fe, fuj taki gwiazdozbior jest na niebie, nieuki jedne (choc przyznac musze ze dwuznacznosc celowa jest)
gonzaga to fajnie
48
48