Wpisy 138 929 – 139 028
31 lipca 2010 23:34 → 1 sierpnia 2010 08:58, 100 wpisów
ricardos...tydzień mam czekać? czy ty wiesz co to tydzien czekania? 

RICARDOS TO JEST ZDJECIE Z WROCŁAWIA?
a to widać, telewizory mają te same..heh idę zapalić..
Dodano wpis w księdze gości użytkownika multicorka
kathy ja schodze...znaczy idę zaraz sie położyc bo nie mogę zdzierżyć liczby 40 w mini.
kathy...ledwo?Wiesz,że wtedy mogłyby mnie banki moje ukochane w zwieracza cmoknąć

ricardos ja bym w grudniu miała 5 gdybym wysłała to znam twój ból ale nie płacze sie nad rozlanym mlekiem 

Oj kathy tu krew sie poleje a nie mleko.Na wtorek robię r.o.z.p.i.e.r.d.u.c.h.ę w mini i lotto też tak dla przykładu.

O roco jestes.Dzieki za podanie mini.Rozpisałem to jeszcze inaczej nie sluchajac ciebie i mam tylko 3/5
a moglem nie ruszac tych zakladów.
a moglem nie ruszac tych zakladów.
Olek znaczy pampers Ty idio..
mówiłem bierz to i wysyłaj!!

kathy dla Ciebie zawsze jestem gotowy
mówiłem bierz to i wysyłaj!!

kathy dla Ciebie zawsze jestem gotowy

No Kathy.Człowiek chce jak najlepiej,siedzi cały dzień mieląc liczby a ten bierze i zmienia

Kathy..to trzeba było wspomnieć,że grasz w mini.Ja myślałem,że Ty tylko tego bonusa gonisz.Poza tym zawsze w typowania możesz zajrzeć i uruchomić swoją kobiecą intuicję jak to robi nasza wakacyjna wczasowiczka hosia.
Pampers we wtorek wyślę Ci na gg mini i lotto ale jak spartaczysz to odrazu Cię zbanuje na gg ale najpierw to 

a potem ban

a potem ban
Ja kiedyś też byłem u jednej.Jak ją zobaczyłem to odrazu musiałem skorzystać z pomocy kardiologa.Taż to szok!

Kachna no teraz to już włażę do wyra.Tuli tuli do ściany,długopis i notes pod poduszkę w razie gdyby zjawa w nocy zapodała bonusem
.
Na rozrusznik za późno.Pavulon zapobiegawczo

.Na rozrusznik za późno.Pavulon zapobiegawczo

i znów tylko 3/10 multi.zobaczymy jak jutro pójdzie. w lotto i mini też jednej cyferki brakowało do wygranej

Dzień dobry.
Dodano wpis w księdze gości użytkownika Lew
Witam wszystkich.
Kathy- czym zasłużyłem, że mnie tak serdecznie witasz???
Wędruś...ładny dzień, dobry humor,miłość pomimo wszystko do ludzi itp. itd. 

Kathy- korzystasz z moich liczb na .nie. ??? Wczoraj w liczbach ukryłem 2 na .tak.
Witam pięknie Wszystch znajomych i nieznajomych czatowiczów
Dla Pań a Panom proponuję teraz spacerek....z pieskiem
Dla Pań a Panom proponuję teraz spacerek....z pieskiem
Kasieńko- kto typuje/gra sposobem na stałe liczby może wygrać fortunę albo nic. Sukces zależy od wyboru ..szczęśliwych.. liczb. Pozdrawiam i wygranych życzę.. .
Warto zajrzeć do gazety prawnej.
Psinke tak naprawdę wziołem od faceta który jechał je uśpić bo miał 5 szt wziołem 1 sunię a resztę rozdałem i tyle o niej wiem tak naprawdę.Zaszczepiłem odrobaczywiłem i jest tak ze mną