Wpisy użytkownika greg639
Łącznie 32 wpisów w archiwum, pokazane od nr 132 436. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
śniło mi sie że stałem w kolejce do totolotka z kumplem, który jest za granicą, nagle on stwierdził,, że ma na koncie 100 000 - to poszliśmy do bankomatu i wypłacilismy kasę,w dzisiejszym typowaniu, zaraz po mnie typował gość o nicku "zakraj" - on miał badziewie a mi wpadł pewniak, 3/5 i 6/10
a puściłem jego liczbyprzekombinowali strasznie to dzisiejsze losowanie
- za dobrze typujemy 
trzeba to chyba robic po cichu
- za dobrze typujemy 
trzeba to chyba robic po cichu
krzysiek - dokładnie o to chodzi, gdybym to ja prowadził taki interes, z pewnością nie chciałbym być zbytnio stratny, w dobie rozwoju informatyki z prędkością światła, dla TS nie jest żadnym problemem znajomość typowań ludzi półtorej godziny przed losowaniem, gdy kolektury są juz zamknięte i dobranie odpowiednich kul dla uzyskania konkretnego efektu
54 miała byc plusem 
ale i tak dobre wyniki
a jak tam wschodnia część Polski - świętują już ??

ale i tak dobre wyniki
a jak tam wschodnia część Polski - świętują już ??
spróbujcie prześledzić swoje typowania wg godziny z godzinami podanymi w temacie astrologia i lotto - sprawdziłem kilka osób i sie zgadza
na chybił trafił, metodą wahadła, metodą 9-tek (wg kwadratów Saturna) i z domieszką numerologii 

w internecie mozna wyczytać, że nie mozna wygrać jesli Saturn stoi w 2,5,8 lub 11 domu - a faktycznie Saturn w 5 domu symbolizuje dochody z hazardu, ponadto jest on władcą 10 domu - domu kariery i ryzyka - zawsze puszczając totka ryzykujesz - albo wygrasz albo przegrasz
metoda wahadła - mniej więcej cos takiego - jesli w poprzednim losowaniu wypadła 9 to typuje 6,7 lub 8 albo 10, 11, 12 - w zależności od pozostałych liczb - albo inaczej - jesli wypadają wysokie liczby w danej 10 (lub 9) - to typuje na nizsze - i na odwrót
nie metoda Saturna tylko kwadraty - kwadrat taki składa się z 9 liczb tak ułozonych, że jakbys ich nie liczył (poziomo, pionowo, po skosie) - zawsze otrzymasz wynik 15, według tej metody jeśli spojrzysz na grupy 9 - to w ciagu 5 - 15 losowań, liczby dążą do zachowania równowagi - zresztą jak zawsze, z tym że dla mnie te kwadraty są wyraźniejsze
natomiast odpowiednia godzina typowania też robi swoje - tylko cięzko wytypować taką godzinę (komp nie wyrabia) - zbieram na lepszy procesor 

zerknij na moje typowania - to zobaczysz rezultat
na początku stosowalem tylko metodę wahadła + "chybił-trafił" - bardzo dobre wyniki, później dodalem domieszkę innych cudactw i sie popsuło - teraz wracam spowrotem do pierwszej metody - zobaczymy co bedzie
na początku stosowalem tylko metodę wahadła + "chybił-trafił" - bardzo dobre wyniki, później dodalem domieszkę innych cudactw i sie popsuło - teraz wracam spowrotem do pierwszej metody - zobaczymy co bedzie
prognoza wygranych na dziś i na jutro - środkowa Polska - typujcie, typujcie 

taaa - jak widzę teksty - "szybka decyzja", albo "natychmiastowa pomoc" - to od razu wiadomo, że to pic na wodę
bartek - jak masz sie już nasmiewać z astrologii, to sie nasmiewaj z Plutona - to on rządzi wielką kasą, seksem i śmiercią - i to on dzis i jutro będzie rozdawał to co komu pasuje

to powinieneś sie cieszyć - bo wg krzywej gaussa jeśli nie wygrywasz "często a mało" - to masz większe szansę na "raz a dobrze"
wszystkie transze kaskady w jednym pliku - po rozpakowaniu ma rozmiar 295 MB
<a href="http://chomikuj.pl/?page=392932">kaskada.txt</a>
<a href="http://chomikuj.pl/?page=392932">kaskada.txt</a>
no jaja sobie z ludzi robia w tym lotto, jakim cudem może wypaść taka kombinacja 14,16,19,25,27,28
chyba juz z piąty raz kupuje totka i wypadają takie kombinacje
to jest 100% pewne że maszyny i losowania są ustawiane
chyba juz z piąty raz kupuje totka i wypadają takie kombinacje
to jest 100% pewne że maszyny i losowania są ustawiane
« PoprzednieKolejne »