Wpisy 1 353 473 – 1 353 572
25 stycznia 2013 18:15 → 25 stycznia 2013 20:48, 100 wpisów
A podobno kto kombinuje ten ma. A tu nikt żadną informacją nie chce się dzielić i nic podpowiedzieć
Mirnam.. .
------------------
------------------
aga31 jak wczesniej pisalem teraz bede typowac ta sama 10 a reszte typowan z glowy
TO w takim razie choć trochę mi brakuje informacji SKALAR to więcej z nikim się nie podzielę
Widzisz nawet franek nie chce zdradzic jak ta piatke wykobinowal
mala w mini zagrałem z maszyny na 3los i narazie nic nie weszło jeszcze na jutro mam
Mam pytanie z zupełnie innej beczki. Co oznacza cienka podłużna pieczątka na dowodzie rejestracyjnym auta z Niemiec?
Czas cos wytypowac Aga31 ja w tym ci nie pomoge wszystkim dobrych typowan
Mirnam
Nie szkodzi. Ja tylko z czymś takim się spotkałam więc wolę się upewnić bo można czasem kupić kota w worku jak się nie zna tego języka
Nie szkodzi. Ja tylko z czymś takim się spotkałam więc wolę się upewnić bo można czasem kupić kota w worku jak się nie zna tego języka
nie kupujcie i nie grajcie po pijakudziś z 15zł na drapkach straciłem po
dziś jolka sprzedała klientowi rano z cht 9/9 i gość trafił 8/9 (padły dwie takie wygrane w pl)
a ja zdrapek wygralem 10zl
witam wszystkich moje typy na mm to 6 9 17 24 28 57 69 ale ta nasza Polsak ggggginieeeeeeeeeeeee w PPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOO pozdrawiam
skalar jestes ? Mam dwie piatki dla ciebie
dostałam ten utworek od kogoś w innych rejonach neta i postanowiłam się podzielić jestem ona
robal tak
widze ze jestescie wszyszcy pod tego .... grajcie ciule dalej a w ygracie g...
dzięki 700zł niechodzi piechotą dobre i to
franek
no masz... połowę byś spytał z tych 'onlajnów' milczących - i pewnie 5/5 nie mieli i i
no masz... połowę byś spytał z tych 'onlajnów' milczących - i pewnie 5/5 nie mieli i i
dobra robal ja znikam koło dziesiątej bede
emeryt moje drugie ja
ja całe życie romantyczka z głową w chmurach , oderwana od rzeczywistości
dziękuję za
ja całe życie romantyczka z głową w chmurach , oderwana od rzeczywistości
dziękuję za
a ten numer gg w prof. to koleżanka
odkupiła?
podpyliła ?
odziedziczyła?
Bo znajomy jakiś..
odkupiła?
podpyliła ?
odziedziczyła?
Bo znajomy jakiś..
Ale przemiana taka że nie wszyscy załapali.
Ale tu DNA w powietrzu lata.
Ale tu DNA w powietrzu lata.
dobre liczby milan
czesc wszystkim