Wpisy użytkownika Mala1321
Łącznie 538 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 317 601. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
nie polecam video czata z uwagi na to iż kiedyś jedna z użytkowniczek pokazała się na youtube na jednym z filmów i została wyśmiana za swój wyglad
witam ... a ja sie zastanawiam na czym nas bardziej rolują? Na stawkach , prawdopodobieństwie czy może też samych losowaniach
bingo > czytam , że nawet najtrwalszych wyznawców uczciwości TS , dopadają wątpliwości
i weź tu się spotkaj/umów z kimś z neta , bo to wiadomo kto po drugiej stronie ...
Witam > dlatego nigdy bym nie chciała tej głównej. Zresztą brak bodźców aby grać o tą główną
Pogrywam se czasem tylko 3/3 lub jakąś piąteczkę puszczę. Im więcej latek tym mniej złudzeń ;d
chyba kiedyś i mi się zdarzyło za co przepraszam zacne towarzystwo
rybka to samica przynajmniej moja - jedyna w swoim rodzaju bo złota
wszystkim nowo przybyłym , kurde ręka mnie juz boli od ... machania
sercelina pożyczyłaś język od swojego faceta w delegację pojechał ?
Pęsko a wiesz myślałam o programach - jak do tej pory kartka długopis itp. raz lepiej raz gorzej z naciskiem na gorzej.
Przyszłam sie przywitać ze wszystkimi życzę wysokich wygranych i dużo zdrówka
stawiam że padną z zakresu 1-40
stawiam że padną z zakresu 1-40
Nie ogarniam Was ...czasem no , ale okej powodzenia o 14 numerkowo
17-19-34-36,77 można zrobić z tego coś jeszcze takiego : 8,10,7,9,14 ale to już szersza perspektywa widzenia liczb wszystko zależy od tego jak postrzegamy nie istnieje jednak kod,patent na wygranie bonusika bo to przecież los
szaryszereg
szaryszereg
idę typować numerki , bo jeszcze dzisiaj nic nie typowałam
medea76 kocur
medea76 kocur
« PoprzednieKolejne 100 »