Wpisy 1 349 483 – 1 349 582
23 stycznia 2013 13:26 → 23 stycznia 2013 13:57, 100 wpisów
kondi
W pracy nie ma szans bym opisała mój pomysł na mini i lotto, ale w domciu jak mnie pogoda nie uśpi postaram się podesłać sugestie na jutro z opisem jak to wykombinowałam i sobie zrobimy wspólny test
W pracy nie ma szans bym opisała mój pomysł na mini i lotto, ale w domciu jak mnie pogoda nie uśpi postaram się podesłać sugestie na jutro z opisem jak to wykombinowałam i sobie zrobimy wspólny test
no ja medea, niestety wczoraj przysnąłem z mała i obudziłem się zaraz przed losowaniem
U mnie w rodzinie...oprócz tego co smuci....dziś o 13 rownież byl cud narodzin....Marcelinka sie urodziła
ulala
Marcelina mówisz ? jeśli brać na poważnie znaczenie imion - a czasem się sprawdza - niezłe 'pierony'...
mirnam
przyjokerzysz coś ? co byś powiedział na 22,23,36 lub 19 ?
Marcelina mówisz ? jeśli brać na poważnie znaczenie imion - a czasem się sprawdza - niezłe 'pierony'...
mirnam
przyjokerzysz coś ? co byś powiedział na 22,23,36 lub 19 ?
senna
Nie ma sprawy z tym, że umieszczę go dla Ciebie w wątku na forum bo nie wszystkich moje wywody interesują na chacie
Nie ma sprawy z tym, że umieszczę go dla Ciebie w wątku na forum bo nie wszystkich moje wywody interesują na chacie
u mnie przez te awarie elektryczne, codziennie wyłączenie prądu łapie mie badz pod prysznicem, bądź jak chce coś ugotować (na indukcji), bądź w piwnicy...a mala panikuje
ja medea bede czekał na GG, bo dzieki tobie to chyba pierwszy raz od 2 lat tam zagladnąłem
a ile ludzi zaczeło pisać!!! makabrito
a ile ludzi zaczeło pisać!!! makabrito
medea co ugrałas? ja nic...
ulala..ja słyszałam że potrawy gotowane na starych angielkach smakuja najlepiej
pewnikiem porwali medee...no cóz dowiem sie pozniej...
senna
To nowatorska metoda więc z góry uprzedzam, że typuje się jednocześnie do mini i lotto no i jest wredna bo raz wpadają z niej liczby do lotto a raz do mini albo do obu po kilka , ale cały czas pracuję nad skutecznością
To nowatorska metoda więc z góry uprzedzam, że typuje się jednocześnie do mini i lotto no i jest wredna bo raz wpadają z niej liczby do lotto a raz do mini albo do obu po kilka , ale cały czas pracuję nad skutecznością
ja tez ja tez
no tak medea, w dniach lotto i mini tez gram tymi samymi liczbami we wszystkie gry
islandorka
Jestem jestem tylko do senny pisałam i Twoj wpis mi umknął.
Dobrze, że tylko jedno 10/10 puściłam na wieczór bo jakoś nie miałam weny no i 3/10 było
Jestem jestem tylko do senny pisałam i Twoj wpis mi umknął.
Dobrze, że tylko jedno 10/10 puściłam na wieczór bo jakoś nie miałam weny no i 3/10 było
ja mam gaz butli i jestem zadowolony, nie płace zadnych abonamentów
ulala..na wsiach można jeszcze spotkać takie kuchnie,palisz w piecu,gotujesz na nim i upiec też ciasto jakieś można a przy okazji ogrzewa kuchnię
kondi i senna
Po dłuższej przerwie od 4 losowań typuję tą metodą no i jak na razie wyszło tak :
mini 2x 3/12
lotto 2 x 3/12 - 1x4/12
natomiast lotto+ dno i wodorosty czyli 1/12 x 4
Po dłuższej przerwie od 4 losowań typuję tą metodą no i jak na razie wyszło tak :
mini 2x 3/12
lotto 2 x 3/12 - 1x4/12
natomiast lotto+ dno i wodorosty czyli 1/12 x 4
andrula..przed chwilą wysłałam ale mi się cofnął andrula,w profilu masz mój weź Ty napisz do mnie a ja odpiszę
medea
zobaczymy co jutro wyjdzie, jak mam grać na chybił, to wole swoje typowania
zobaczymy co jutro wyjdzie, jak mam grać na chybił, to wole swoje typowania
vektor....ja czekam znowu na ten link z tym wiesz czym i się chyba nie doczekam
Lila
senna
medea76
andromeda
ulala
senna
medea76
andromeda
ulala
Lila co tam wyslals na 14?
Na 14:
17-18
17-19
17-20
17-21
17-18
17-19
17-20
17-21
torsan
mirnam61
mirnam61
Lila skromniutko
Dla rozluźnienia przed losowaniem.
Rozmawialiśmy sobie z wasylem o pewnej sprawie no i przy okazji przypomniały mi się dawne staropolskie określenia krewnych.
Ilu z was wie, że mąż ciotki kiedyś wcale nie nazywał się wujem ( to określenie brata matki) tylko pociotkiem
Rozmawialiśmy sobie z wasylem o pewnej sprawie no i przy okazji przypomniały mi się dawne staropolskie określenia krewnych.
Ilu z was wie, że mąż ciotki kiedyś wcale nie nazywał się wujem ( to określenie brata matki) tylko pociotkiem