Wpisy 1 349 383 – 1 349 482
23 stycznia 2013 12:55 → 23 stycznia 2013 13:26, 100 wpisów
lili@@@@@@
senna
Lilka wczoraj i przedwczoraj to juz doszlo do "znitu" ja nie
rozumie takiego zachowania, takich tekstow brak slow
rozumie takiego zachowania, takich tekstow brak slow
agatkka
a senna masz pivo a na okno daj
a senna masz pivo a na okno daj
agatka...widocznie się w takich patologiach wychowywali,ja tam święta tez nie jestem ale dopiero zaczynam jak kto,s po mnie jeździ a tak to spokojny zemnie człowiek
zara wracam
Lilus
jestesmy ludzmi, ale takie teksty pisac gdzie az obrzydzenie
bierze to szok, wszystko mozna ale w granicach przyzwoitosci
jestesmy ludzmi, ale takie teksty pisac gdzie az obrzydzenie
bierze to szok, wszystko mozna ale w granicach przyzwoitosci
ja nie zwracam uwagi na takich troli, szkoda sobie głowę zawracać
tommek ..jaki licznik czy do wody ..czy świadło czy masz długi rur
senna
Problemem jest sytuacja gdy taki troll się przyczai tzn. najpierw jest może niezbyt miłym rozmówcą, ale bez większych zastrzeżeń a potem nagle któregoś dnia zaczyna się zachowywać w skandaliczny sposób wywołując tu burdy i pyskówki
Problemem jest sytuacja gdy taki troll się przyczai tzn. najpierw jest może niezbyt miłym rozmówcą, ale bez większych zastrzeżeń a potem nagle któregoś dnia zaczyna się zachowywać w skandaliczny sposób wywołując tu burdy i pyskówki
monsumy idą
torsan...nie wiem.Musiałbyś Pasko zapytać.Napisz do niego,W sumie to po co chcesz zmieniać?
Dobra idę się ogarnąć i do pracy
Powodzenia
Krzysio ma się ta długą rułe
Powodzenia
Krzysio ma się ta długą rułe
lila-bo mają Torsan rozbierać wnet i mimo wszystko codzi mo o szacunek do tej nazwy nie będzie Torasnu to i w nicku nie będzie
Witam panie i witam panow Medea76 to dzis idziemy we dwojke po ta 11stke?
czesc wszystkim
torsan a co to jest TORSAN?tor saneczkowy?a co ma rozebranie torsana do Twojego niku?
lila-stare zasłużone lodowisko,chodzi o nazwe nie będzie już tego to mi jakoś nie wypada mieć nazwy w nicku
czesc witajcie
tam poszedłem na swój pierwszy mecz,tam nie było dachu po bokach i stało się przy -20 na śnieżycy dwie godziny,rozpadająca się budka z zapiekankami i doping który było słychać na calutkie miasto,magiczne miejsce,kolebka sanockiego hokeja
tomme ..nie uciekaj ..najpierw typuj tupu twój profil ..i potem mozna szukasz laska są w lesie
medea
albo nawet nie to, że 'przyczai', ale ma z kilka i z jednego - klapa rąsia buźka goździk, a z drugiego i najlepsze - nie widzi w tym nic dziwnego ...
lila
bardzo ładne dziś masz na nie ... szczególnie, że jednej tam nie ma, że podoba mi się - nie muszę pisać ?
albo nawet nie to, że 'przyczai', ale ma z kilka i z jednego - klapa rąsia buźka goździk, a z drugiego i najlepsze - nie widzi w tym nic dziwnego ...
lila
bardzo ładne dziś masz na nie ... szczególnie, że jednej tam nie ma, że podoba mi się - nie muszę pisać ?
czesc lila
Tak to prawda , zgadzam się pod jednym nickiem ktoś cacy cacy a pod drugim ... cóż jeśli wlazłeś między ......
torsan..kolebka kolebką a nik nikiemzostań przy niku swoim i koniec,jak rozbiora TORSANA to nikCi będzie o lodowisku przypominał
czesc zofia
Robal
Masz rację.
Skalar
W tej piąteczce co nieco wychodziło Lili na nie, ale ogólnie jest w moim klimacie
Masz rację.
Skalar
W tej piąteczce co nieco wychodziło Lili na nie, ale ogólnie jest w moim klimacie
Robalku..Twoja była wczoraj pod znakiem ? a dzisiaj się dopiero okaże
zofija nawet a ty ?
lilka, musisz andruśce odebrać 2 pewniaczki za zbyt zuchwałe zachowanie na forum
ulala