Wpisy 1 321 839 – 1 321 938
8 stycznia 2013 13:37 → 8 stycznia 2013 14:01, 100 wpisów
lila u mnie już napadało trochę śniegu....zuzia będzie miec radochę
bądźcie gotowi dziś do drogi jak się nie uda to nastepne losowanie
Do kocur - dzięki za dobre słowo.
Ja się nie stresuję, ja czasami, też muszę uszczypnąć się w coś, co da mi znak, że czuję, że to nie są jakieś omamy, urojenia.
Pierwszy raz zrobiłem to chyba w 1974 r. w Sztokholmie, do którego przyleciałem i zaraz potem po wynajęciu pokoju obok Central Station na Kungsgatan str..
Kiedy rano się obudziłem .... nie wierzyłem ... sen czy jawa.
Zderzenie dwu światów ... szarej rzeczywistości i kolorowego miasta w okresie adwentu, obsypanego śniegiem i pochodniami gazowymi przy skrzyżowaniach ... .
Było to coś bajecznego .... .
Ja się nie stresuję, ja czasami, też muszę uszczypnąć się w coś, co da mi znak, że czuję, że to nie są jakieś omamy, urojenia.
Pierwszy raz zrobiłem to chyba w 1974 r. w Sztokholmie, do którego przyleciałem i zaraz potem po wynajęciu pokoju obok Central Station na Kungsgatan str..
Kiedy rano się obudziłem .... nie wierzyłem ... sen czy jawa.
Zderzenie dwu światów ... szarej rzeczywistości i kolorowego miasta w okresie adwentu, obsypanego śniegiem i pochodniami gazowymi przy skrzyżowaniach ... .
Było to coś bajecznego .... .
Hura !!!
Za ...2 lata zbankrutuje TS.
-----------------------
Za ...2 lata zbankrutuje TS.

-----------------------
Ja mieszkam w górach i wgórach jest śnieg a w dolinie go brakuje
Nie mogę wstawić zdjęcia z telefonu i jak wstawię wskan z wygranej ?
Obecnie faktycznie jest ciepło słyszy się że kwiaty nawet zakwitają ale znając się trochę na tym to pewnie śniegu jeszcze trochę spadnie
Witam,
Jeśli bonus osiągnie 2,5-3mln to przestaniecie finansować sport i kulturę czy nie będzie miało to dla Was większego znaczenia?
Jeśli bonus osiągnie 2,5-3mln to przestaniecie finansować sport i kulturę czy nie będzie miało to dla Was większego znaczenia?
tańczący
dobre pytanie
już teraz - po osiągnięciu około dwustu losowań bez 10/10 mocno zastanawiam się, czy TO ma jakikolwiek sens
dobre pytanie
już teraz - po osiągnięciu około dwustu losowań bez 10/10 mocno zastanawiam się, czy TO ma jakikolwiek sens
Lili..ale o co ..widziałem ja pare razy na chacie a tak bywała tylkow gr ..i tam typowała
praca wezwąła wiec mam zaległości towarzyskie
max,monet
Ania70 Dzień Dobry !
max,monet
Ania70 Dzień Dobry !
ja sie nie moge przyzwyczaic ze tu Enter wcisnac nie mozna, zeby dodac swoj wpis
Robal_36
Sens to ma, ale dla TS'a
Tak sobie myślę, jeśli nie wszystko jest FAIR, to mogliby przyciągnąć uwagę Polaków, do tej gry - taki wabik, że i tu można wygrać MILIONY, a po rozbiciu dużego BONUSA i tak by część nowy graczy została z NADZIEJĄ, albo próbowałaby gry na inne mniejsze skreślenia
Sens to ma, ale dla TS'a
Tak sobie myślę, jeśli nie wszystko jest FAIR, to mogliby przyciągnąć uwagę Polaków, do tej gry - taki wabik, że i tu można wygrać MILIONY, a po rozbiciu dużego BONUSA i tak by część nowy graczy została z NADZIEJĄ, albo próbowałaby gry na inne mniejsze skreślenia
trek
Jak sobie klikniesz typowanie to pierwsza pozycja to bilans typowań i tam możesz zobaczyć po losowaniu kto z nas był najbliżej wygranej lub wygrał o ile puścił też w realu
Jak sobie klikniesz typowanie to pierwsza pozycja to bilans typowań i tam możesz zobaczyć po losowaniu kto z nas był najbliżej wygranej lub wygrał o ile puścił też w realu
Medea76