Wpisy 1 321 939 – 1 322 038
8 stycznia 2013 14:01 → 8 stycznia 2013 14:23, 100 wpisów
425
Chłopaki trzeba rozkminić te gadki przed losowaniem to ma ukryte znaczenie
Nogi prosto...zakrzywione... .
-----------------------------------
-----------------------------------
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
04,11,19,22,27,30,33,34,36,40,41,46,48,55,56,64,72,73,76,78
Plusem jest liczba: 46
04,11,19,22,27,30,33,34,36,40,41,46,48,55,56,64,72,73,76,78
Plusem jest liczba: 46
456
ta dziumdzia ze slabymi nogami nigdy nic nie wylosuje tragedia do potegi
Medea dzięki Tobie zaoszczędzę sporo czasu, skorzystałem z Twojej rady dla Treka. Nigdy nie wchodziłem w Bilans i żeby sprawdzić wieczorem, czy ktoś strafił 5/5 czy 7/10 przewijałem setki wpisów na Czacie
1/3 i na dodatek plusa trafiłam....czemu z plusem nie wysłałam
Witam serdecznie .Czy gra ktoś z was na parzyste i nieparzyste u buka betgun.Trochę chyba przesadzają z obniżaniem kursów w dodatku blokują obstawianie na następne losowanie zaraz po losowaniu .BETGUN nie fer
a gdzie jest JEZUS ? I jego 16/16
Akurat jak szłam do kolektury spotkałam znajomego, który mi zawsze pecha przynosi, i oczywiście 2 z 10. Mogłam od razu sie wrocic
Pierwsze dziesięć liczb w tescie było na NIE....2/10.
Druga dziesiątka była na TAK.... 4/10.
.............................................
Razem...... 6/20.
NO WŁAŚNIE.NIE ŁADNIE COS NAJPIERW PISAĆ A POTEM Z GĘBY CHOLEWĘ ROBIĆ GDZIE TE LICZBY CO MIAŁY BYĆ NA 14?
Lila dlatego lepiej zagrać na MP niż wysyłać bo i tak same drobne wpadają
Nie ,kiedyś mu dałam 3 zł, aby mi puścił lotto, żeby pecha przełamac i bzińco...
markiza oczywiści eto jest żart i w żaden sposób nie mam na myśli cię obrażać
Dzisiaj wg położenia Księzyca dzień Lwów i Baranów. Liczby dla Barana z mojego profilu weszły 3/3 a dla Lwa 0/3 czyli może puścić na wieczór
medea, a kiedy bedzie dzien wagi? ale tak, zeby wygrac co najmniej 7/10
JEZUSIE Z NAZARETU juz moc nie jest z tobą ?
medea dziś dzien lwów a w drapce nawet 1 zł nie miałem a tak drapałem tak drapałe że paluszek boli zobaczym co w mini bedzie
unhappy
Jak wyczaję taki dzień dla Bliźniaków to oczywiście wiedzą jak taki dzień ustalić na pewno się podzielę
Jak wyczaję taki dzień dla Bliźniaków to oczywiście wiedzą jak taki dzień ustalić na pewno się podzielę
w zb sie dowiedzialem, ze bonus wynosil juz 2,2 mln... albo pani sie cos pomylilo, albo faktycznie tyle zakladow zawarto... a to by znaczylo, ze koniec bonusa jest bliski...
lila doskonale rozumiem
ciekaw jestem, co by powiedziała dziś e46 ...
ciekaw jestem, co by powiedziała dziś e46 ...
Witam wszystkich
Czy przed liczbą 30 u Was tez obroty maszyny się zwolniły????
dawac wygrane choc i tak nie wiem, czy wieczorem sie puszczac... moze tez wysle tylko mini, skoro wszyscy je tak zachwalacie
Markiza rano mówiła o podwojnych liczbach i wskoczyły o 14 4 sszt.
kocur
No ja bym wieczorem to raczej na Lwa postawiła, bo szpiony z TS czuwają
No ja bym wieczorem to raczej na Lwa postawiła, bo szpiony z TS czuwają
Markiza z twoich cyferek horoskopu 5/8 na sucho a wczoraj 4/8...trza cos myslec...
lila
a dla poprawienia humoru, jak 'to się dzieje' - to dodam, wczoraj - nie miałem wysłanego takiego jednego, starego, pewnego 3/3 - 55,69 i aaaaaa, taka jedna ... no nic, nieważne...
a dla poprawienia humoru, jak 'to się dzieje' - to dodam, wczoraj - nie miałem wysłanego takiego jednego, starego, pewnego 3/3 - 55,69 i aaaaaa, taka jedna ... no nic, nieważne...