Wpisy 1 321 878 – 1 321 977
8 stycznia 2013 13:46 → 8 stycznia 2013 14:08, 100 wpisów
Nie mogę wstawić zdjęcia z telefonu i jak wstawię wskan z wygranej ?
Obecnie faktycznie jest ciepło słyszy się że kwiaty nawet zakwitają ale znając się trochę na tym to pewnie śniegu jeszcze trochę spadnie
Witam,
Jeśli bonus osiągnie 2,5-3mln to przestaniecie finansować sport i kulturę czy nie będzie miało to dla Was większego znaczenia?
Jeśli bonus osiągnie 2,5-3mln to przestaniecie finansować sport i kulturę czy nie będzie miało to dla Was większego znaczenia?
tańczący
dobre pytanie
już teraz - po osiągnięciu około dwustu losowań bez 10/10 mocno zastanawiam się, czy TO ma jakikolwiek sens
dobre pytanie
już teraz - po osiągnięciu około dwustu losowań bez 10/10 mocno zastanawiam się, czy TO ma jakikolwiek sens
Lili..ale o co ..widziałem ja pare razy na chacie a tak bywała tylkow gr ..i tam typowała
praca wezwąła wiec mam zaległości towarzyskie
max,monet
Ania70 Dzień Dobry !
max,monet
Ania70 Dzień Dobry !
ja sie nie moge przyzwyczaic ze tu Enter wcisnac nie mozna, zeby dodac swoj wpis
Robal_36
Sens to ma, ale dla TS'a
Tak sobie myślę, jeśli nie wszystko jest FAIR, to mogliby przyciągnąć uwagę Polaków, do tej gry - taki wabik, że i tu można wygrać MILIONY, a po rozbiciu dużego BONUSA i tak by część nowy graczy została z NADZIEJĄ, albo próbowałaby gry na inne mniejsze skreślenia
Sens to ma, ale dla TS'a
Tak sobie myślę, jeśli nie wszystko jest FAIR, to mogliby przyciągnąć uwagę Polaków, do tej gry - taki wabik, że i tu można wygrać MILIONY, a po rozbiciu dużego BONUSA i tak by część nowy graczy została z NADZIEJĄ, albo próbowałaby gry na inne mniejsze skreślenia
trek
Jak sobie klikniesz typowanie to pierwsza pozycja to bilans typowań i tam możesz zobaczyć po losowaniu kto z nas był najbliżej wygranej lub wygrał o ile puścił też w realu
Jak sobie klikniesz typowanie to pierwsza pozycja to bilans typowań i tam możesz zobaczyć po losowaniu kto z nas był najbliżej wygranej lub wygrał o ile puścił też w realu
Medea76
425
Chłopaki trzeba rozkminić te gadki przed losowaniem to ma ukryte znaczenie
Nogi prosto...zakrzywione... .
-----------------------------------
-----------------------------------
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
04,11,19,22,27,30,33,34,36,40,41,46,48,55,56,64,72,73,76,78
Plusem jest liczba: 46
04,11,19,22,27,30,33,34,36,40,41,46,48,55,56,64,72,73,76,78
Plusem jest liczba: 46
456
ta dziumdzia ze slabymi nogami nigdy nic nie wylosuje tragedia do potegi
Medea dzięki Tobie zaoszczędzę sporo czasu, skorzystałem z Twojej rady dla Treka. Nigdy nie wchodziłem w Bilans i żeby sprawdzić wieczorem, czy ktoś strafił 5/5 czy 7/10 przewijałem setki wpisów na Czacie
1/3 i na dodatek plusa trafiłam....czemu z plusem nie wysłałam
Witam serdecznie .Czy gra ktoś z was na parzyste i nieparzyste u buka betgun.Trochę chyba przesadzają z obniżaniem kursów w dodatku blokują obstawianie na następne losowanie zaraz po losowaniu .BETGUN nie fer