Wpisy 1 321 739 – 1 321 838
8 stycznia 2013 13:12 → 8 stycznia 2013 13:37, 100 wpisów
ide się puscić.....tylko nie wiem czy wysłać keno.... co sprawdzam to nie wchodzą moje liczby
Jak wiecie o 13:45 typuje nasz nowy użytkownik który trafia same szesnastki. Pozdrawiamy go
mala1438
Z keno to już tak jest, że jak sprawdzasz to Twoje liczby a jak puszczasz to akurat nie
Z keno to już tak jest, że jak sprawdzasz to Twoje liczby a jak puszczasz to akurat nie
kocur
spokojnie, gdzieś tak z raz na rok pojawia się tego rodzaju wizjoner, patrz choćby -> 378911. cardinale 2011-07-05
a potem, to się TAKI nachapie, albo komp mu zwolni, albo CO /raczej /i nawet jego służący już po cichaczu typów nie poda
spokojnie, gdzieś tak z raz na rok pojawia się tego rodzaju wizjoner, patrz choćby -> 378911. cardinale 2011-07-05
a potem, to się TAKI nachapie, albo komp mu zwolni, albo CO /raczej /i nawet jego służący już po cichaczu typów nie poda
teoretycznie wszystcy co grają 10/10 zgarniaja bonusa,
praktycznie wyjdzie jak zwykle, czyli będzie 2 mln
praktycznie wyjdzie jak zwykle, czyli będzie 2 mln
Kocur... .
...................
Ten od 16/16 ...robi żarty z nas... .
-----------------------------
...................
Ten od 16/16 ...robi żarty z nas... .
-----------------------------
Lila
nie paliłam, nie palę i palić mam nadzieję nie będę. Chodziło mi o przyłączenie się na oczekiwanie na cud w wykonaniu kolegi od 16/16
nie paliłam, nie palę i palić mam nadzieję nie będę. Chodziło mi o przyłączenie się na oczekiwanie na cud w wykonaniu kolegi od 16/16
fajnie się tu z wami pisze ale ide wysłać kupon bo ominie mnie okazja dołożyć się komuś do wygranej
Kocur.. .
Matematyka w grach losowych jest ...potrzebna to tego, aby policzyć, ile trzeba zapłacić za wysłane zakłady.. .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Matematyka w grach losowych jest ...potrzebna to tego, aby policzyć, ile trzeba zapłacić za wysłane zakłady.. .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
senna
Ja mam tak durne liczby, że jeśli 13,15 wejdą to 10/10 będzie moje bez dwóch zdań
Wędruś
Ja mam tak durne liczby, że jeśli 13,15 wejdą to 10/10 będzie moje bez dwóch zdań
Wędruś
Lila.. .
--------------------
--------------------
Wędrowco sto procent racji. A reszta to już przypadki losowe i szczęście
Medea.. .
---------------
---------------
dotam
Wczoraj pojawił się kolega o nick`u carlita czy jakoś tak co to twierdził, że dzięki analizie nr 21 z multipairs złamał system no i osiąga takie wyniki plus wyciągnięcie z odmętów archiwum wpisu naszego gospodarza o uważaniu za boga kogoś kto wytypuje 9/10 w tym kontekście, że to jego Pasko za takiego powinien uważać. Obiecał też, że o 13.45 zatypuje byśmy zobaczyli i uwierzyli
Wczoraj pojawił się kolega o nick`u carlita czy jakoś tak co to twierdził, że dzięki analizie nr 21 z multipairs złamał system no i osiąga takie wyniki plus wyciągnięcie z odmętów archiwum wpisu naszego gospodarza o uważaniu za boga kogoś kto wytypuje 9/10 w tym kontekście, że to jego Pasko za takiego powinien uważać. Obiecał też, że o 13.45 zatypuje byśmy zobaczyli i uwierzyli
Drogi kocurku ! Nie przesadzaj ... a tak a propos, ja nie jestem niczyim użytkownikiem.
To,że jak pisałem w swoim poście, miałem 16/16 /na papierze/, to o niczym nie świadczy - ciekawy jestem, jak zachowa się firma kiedy zostaną zawarte zakłady.
Czy losowanie jest tylko dla płatników podatku od głupoty, którzy wierzą, że wygrają.
Bracia starsi, którzy zawiadują tym geszeftem też myślą.
Pozdrawiam.
PS. Przypuszczam, że na 22 wyrobię się z obliczeniami ... najważniejsze, że gorączka odpuściła, i prognozuję na godz 14oo - wiem, że jestem w niedoczasie.
To,że jak pisałem w swoim poście, miałem 16/16 /na papierze/, to o niczym nie świadczy - ciekawy jestem, jak zachowa się firma kiedy zostaną zawarte zakłady.
Czy losowanie jest tylko dla płatników podatku od głupoty, którzy wierzą, że wygrają.
Bracia starsi, którzy zawiadują tym geszeftem też myślą.
Pozdrawiam.
PS. Przypuszczam, że na 22 wyrobię się z obliczeniami ... najważniejsze, że gorączka odpuściła, i prognozuję na godz 14oo - wiem, że jestem w niedoczasie.
No tak nie od dziś nie wiadomo wszystkiemu winni są masoni, żydzi i cykliści
Cathari nie stresuj się tak.
Życzę ci trafnych liczb i powodzenia, a co złego to nie ja
Życzę ci trafnych liczb i powodzenia, a co złego to nie ja
medusia
zobacz - a jak taki człowiek też poprosi o wykasowanie swojego wpisu, i zostanie tylko taki Twój - to, jak to się będzie czytać ?
wierna orędowniczko teorii
spiskowych
zobacz - a jak taki człowiek też poprosi o wykasowanie swojego wpisu, i zostanie tylko taki Twój - to, jak to się będzie czytać ?
wierna orędowniczko teorii
spiskowych
Lili..a zobacz ile ja wczoraj dostałe wieczorem jeszcze mnie karwa