Wpisy 1 319 752 – 1 319 851
7 stycznia 2013 18:18 → 7 stycznia 2013 19:28, 100 wpisów
torsan bo to mala kasa, szczególnie dla warszawiaków- jak dziś trafię choć 10/16 to zagram jutro w lotto
nie za ten ciąg. dałem: 2,5,7,53,60 na 15 losowań i trafiło się w 14 losowaniu;D
Daro... prawdopodobienstwo trafienia wygranej i piorynem byc trafionym jest podobne ,ale i tak wybieram to pierwsze
hehe;]ja też w końcu po coś żyjemy, ja tam lubię żyłkę hazardu.
mykam dać 2 zł na kaskadera, tu tylko 12liczb trzeba mieć w jednym rządku
narka
narka
to co mnie powalilo na kolana przy zakupie pukona , dwie mlode dziewczyny robily zakupy A DLA NAS LUFFKE
witam
mam troche jeszcze czsu wiec jestem bo na 22:00 do pracy ide ale ciekaw jestem czy coś będę miał dziś z MM+
10/10
bo z tego z 14:00 to nic nie małem
wiem że jest dla mnie
oby
wziełem teraz 10 zakładów musi coś być
i jaki efekt?
oby 10,000 nie jestem skomy hehe
moja największa głupota to zagranie na ch/t w 2003 roku za 250 zł na 1 losowanie
tak no ja tylko 50 na lotka + i teraz na MM+
tak oby wszy
no ja tak samo teraz na lotka + po 1 bo nie warto wiecej
dobra ide położyć sie pracą potem może zajże to cześć wam
zwróciło sie 45-48 złotych jak pamietam dobrze no nie całe 50 zł
agatkaa
no juz takiej głupoty drugi raz nie zrobie ale sie było młodym kase sie miało to sie szalało
no juz takiej głupoty drugi raz nie zrobie ale sie było młodym kase sie miało to sie szalało
teraz człowiek ma kobite to tylko go stac na 1 zakłąd raz na tydzień
P..x
do tego z wczoraj /plus śmus/ dodam tylko, że na chwilę obecną w moim odczuciu najlepsza jest mini, biorąc naprawdę sporo kwestii pod uwagę
do tego z wczoraj /plus śmus/ dodam tylko, że na chwilę obecną w moim odczuciu najlepsza jest mini, biorąc naprawdę sporo kwestii pod uwagę
piekne jest to w tym graniu,jak Ktos napisal,milionerem przed losowaniem,po losowaniu relaista
1,2,5,6,10,12,14,16,17,19,22,24 - ciekawe czy w tym zestawie trafię 12, czy 0
Hej,zloto teraz dosc wysoko stoi takze niewiadomo w ktora strone pojdzie dalej cena zlota.
Witam ponownie wszystkich tu obecnych
Kupon wysłany 2 zakłady 5 z 5 w MM. Kurde stoję a gość przede mną zgarnął 600 zeta
A i zamontowali już od kilku dni czytnik na kupony o zdrapki.
Kupon wysłany 2 zakłady 5 z 5 w MM. Kurde stoję a gość przede mną zgarnął 600 zeta
A i zamontowali już od kilku dni czytnik na kupony o zdrapki.
+30°C Polacy śpią bez żadnego nakrycia. Amerykanie zakładają swetry. Mieszkańcy Miami włączają ogrzewanie.
+10°C Mieszkancy domow komunalnych w Helsinkach zamykaja okna. Lapończycy (nie mylic z Japonczykami!) sadzą kwiatki w oknach.
+5°C Lapończycy opalają się na balkonie, jeżeli słonce jest jeszcze nad horyzontem...
+2°C Włoskie samochody nie zapalają.
0°C Woda zamarza.
-1°C Oddech staje się widoczny. Czas zaplanować urlop nad morzem śródziemnym. Lapończycy jedzą lody popijajac zimnym piwem.
-4°C Kot wchodzi pod kołdrę.
-10°C Czas zaplanować urlop w Afryce.. Lapończycy idą popływać.
-12°C Zbyt zimno na śnieg.
-15°C Amerykańskie auta nie zapalają.
-18°C Wlaściciele domów w Helsinkach włączają ogrzewanie.
-20°C Oddech staje się słyszalny.
-22°C Francuskie auta nie zapalają. Za zimno na jazdę na łyżwach.
-23°C Politycy zaczynają współczuć bezdomnym.
-24°C Niemieckie auta nie zapalają.
-26°C Z oddechu uzyskuje się materiał na budowę iglo...
-29°C Kot wchodzi pod pidżamę.
-30°C Japońskie auta nie zapalają. Lapończyk klnie, kopie w koło swojej Toyoty i zapala Ładę.
-31°C Za zimno na pocalunki - usta przymarzają do siebie. Lapońska druzyna narodowa zaczyna przygotowania do sezonu wiosennego.
-35°C Czas zaplanować dwutygodniową kapiel w gorących źródłach. Lapończycy odśnieżają dachy.
-39°C Rtęć zamarza. Za zimno by myśleć. Lapończycy zapinają ostatni guzik w koszuli.
-40°C Niemiec bierze samochod pod kołdrę. Lapończycy ubierają swetry.
-45°C Lapończycy zamykają okienko w wychodku.
-50°C Lwy morskie opuszczaja Grenlandie. Lapończycy zamieniają rękawiczki z pięcioma palcami na jednopalcowe.
-70°C Niedzwiedzie polarne opuszczają biegun. Na uniwersytecie w Rovaniemi organizuje się bieg długodystansowy.
-75°C Św. Mikołaj opuszcza krąg polarny. Lapończycy opuszczają nauszniki z czapek na uszy.
-250°C Alkohol zamarza. Lapończycy są wkurzeni.
-268°C Hel staje się plynny.
-270°C Piekło zamarza.
-273,15°C Zero absolutne. Brak ruchu cząstek elementarnych... Lapończycy przyznają: "Tak,jest nieco chłodno, rozłupmy se flaszeczkę na rozgrzanie..."
+10°C Mieszkancy domow komunalnych w Helsinkach zamykaja okna. Lapończycy (nie mylic z Japonczykami!) sadzą kwiatki w oknach.
+5°C Lapończycy opalają się na balkonie, jeżeli słonce jest jeszcze nad horyzontem...
+2°C Włoskie samochody nie zapalają.
0°C Woda zamarza.
-1°C Oddech staje się widoczny. Czas zaplanować urlop nad morzem śródziemnym. Lapończycy jedzą lody popijajac zimnym piwem.
-4°C Kot wchodzi pod kołdrę.
-10°C Czas zaplanować urlop w Afryce.. Lapończycy idą popływać.
-12°C Zbyt zimno na śnieg.
-15°C Amerykańskie auta nie zapalają.
-18°C Wlaściciele domów w Helsinkach włączają ogrzewanie.
-20°C Oddech staje się słyszalny.
-22°C Francuskie auta nie zapalają. Za zimno na jazdę na łyżwach.
-23°C Politycy zaczynają współczuć bezdomnym.
-24°C Niemieckie auta nie zapalają.
-26°C Z oddechu uzyskuje się materiał na budowę iglo...
-29°C Kot wchodzi pod pidżamę.
-30°C Japońskie auta nie zapalają. Lapończyk klnie, kopie w koło swojej Toyoty i zapala Ładę.
-31°C Za zimno na pocalunki - usta przymarzają do siebie. Lapońska druzyna narodowa zaczyna przygotowania do sezonu wiosennego.
-35°C Czas zaplanować dwutygodniową kapiel w gorących źródłach. Lapończycy odśnieżają dachy.
-39°C Rtęć zamarza. Za zimno by myśleć. Lapończycy zapinają ostatni guzik w koszuli.
-40°C Niemiec bierze samochod pod kołdrę. Lapończycy ubierają swetry.
-45°C Lapończycy zamykają okienko w wychodku.
-50°C Lwy morskie opuszczaja Grenlandie. Lapończycy zamieniają rękawiczki z pięcioma palcami na jednopalcowe.
-70°C Niedzwiedzie polarne opuszczają biegun. Na uniwersytecie w Rovaniemi organizuje się bieg długodystansowy.
-75°C Św. Mikołaj opuszcza krąg polarny. Lapończycy opuszczają nauszniki z czapek na uszy.
-250°C Alkohol zamarza. Lapończycy są wkurzeni.
-268°C Hel staje się plynny.
-270°C Piekło zamarza.
-273,15°C Zero absolutne. Brak ruchu cząstek elementarnych... Lapończycy przyznają: "Tak,jest nieco chłodno, rozłupmy se flaszeczkę na rozgrzanie..."
a może to aktor był podstawiony aby ludzie za wiecej sie puszczali ??
Żona do męża:
- Piszą, że woda podrożała...
- O, wreszcie i abstynentom się do dupy dobrali!
- Piszą, że woda podrożała...
- O, wreszcie i abstynentom się do dupy dobrali!
Idzie facet ulicą i niesie w dłoniach dwie puste flaszki po wódce.
Spotyka go kumpel:
- Cześć! Co u Ciebie?
- Cześć. Żona kazała mi zabierać swoje rzeczy i wynosić się z mieszkania.
Spotyka go kumpel:
- Cześć! Co u Ciebie?
- Cześć. Żona kazała mi zabierać swoje rzeczy i wynosić się z mieszkania.
Przebudzenia po upojeniu alkoholowym:
- na Kopciuszka - budzisz się w jednym bucie;
- na Rejtana - budzisz się pod drzwiami z rozdartą koszulą;
- na Królewnę Śnieżkę - budzisz się i dostrzegasz jeszcze siedmiu nieprzytomnych facetów;
- na Czerwonego Kapturka - budzisz się w łóżku babci;
- na Krzysztofa Kolumba - budzisz się i nie wiesz, gdzie jesteś;
- na Śpiącą Królewnę - budzisz się i czujesz, że ktoś cię całuje, otwierasz oczy i widzisz, że pies ci mordę liże.
- na Kopciuszka - budzisz się w jednym bucie;
- na Rejtana - budzisz się pod drzwiami z rozdartą koszulą;
- na Królewnę Śnieżkę - budzisz się i dostrzegasz jeszcze siedmiu nieprzytomnych facetów;
- na Czerwonego Kapturka - budzisz się w łóżku babci;
- na Krzysztofa Kolumba - budzisz się i nie wiesz, gdzie jesteś;
- na Śpiącą Królewnę - budzisz się i czujesz, że ktoś cię całuje, otwierasz oczy i widzisz, że pies ci mordę liże.
Pewnie tak we wszystkich tak będzie gdzie jest monitor dla losowań keno i takie tam
trisetum
a w co grane, to było - w tym '03, te Twoje 250 zet ? stawka ?
system ? w co - z ilu liczb na ile skreśleń, zakładów ?
a w co grane, to było - w tym '03, te Twoje 250 zet ? stawka ?
system ? w co - z ilu liczb na ile skreśleń, zakładów ?
r 36
na 10 skreslen za 250 zł zakładów stawka podstawowa na 1 losowanie
na 10 skreslen za 250 zł zakładów stawka podstawowa na 1 losowanie
wszystko na chybił/trafił a ile to było zakładów??--200--- ? hmm,,, wiem tylko że do portfela mi sie nie zmiesciły po 1,25 zł jeden zakład
witam ... a ja sie zastanawiam na czym nas bardziej rolują? Na stawkach , prawdopodobieństwie czy może też samych losowaniach