Wpisy 1 319 652 – 1 319 751
7 stycznia 2013 17:34 → 7 stycznia 2013 18:18, 100 wpisów
kocur
ten program jest super pod tym względem,że on niczego nie podpowiada,ani niczego nie sugeruje.
ten program jest super pod tym względem,że on niczego nie podpowiada,ani niczego nie sugeruje.
ksings Ile taki program kosztuje ? Pytam nie po to aby go kupić tylko z czystej ciekawości.
nie wysłałem
nie chce mi się dupy ruszyć
2,4,6,12,15,19,20,39,53,54.
nie chce mi się dupy ruszyć
2,4,6,12,15,19,20,39,53,54.
torsan zgraj, bo jak bonus był po 14tej 1980000, to o 22 będzie 2 lub prawie 2mln
qwett, gram odkad jest ta wysoka kumulacja... nie zawsze, ale dosc czesto... dzis np. zagralem, bo jutro nie ma o co grac w lotto
agatkaa-już w sumie jest ok ale jeszcze dziś nie wychodze nigdzie
ale ogolnie uwazam jokera za gre pozbawiona sensu w obecnym ukladzie i przy obecnej sprzedazy
Nie nie robię sobie jaj. Ok zobaczę jak będzie mnie to interesowało....
drapek... ostatnio w jokera typowalem 27 i 30... padla roznica tych liczb
kocur
jak nie widzisz,i myślenie sprawia ci ból,znajdziesz wiele innych programów.
jak nie widzisz,i myślenie sprawia ci ból,znajdziesz wiele innych programów.
unhappy taki klient jolki gra na małe j. np. 3,6,7,9 i ...dość często trafia
4/50 pewnie padna dzis jakies 'fajne'... 44,47,49,50
kwartet egzotyczny
kwartet egzotyczny
ksings ja mam Miliarder Lotto i używam go od kilku lat. Oczywiści nie codziennie i nie zawsze z niego korzystam.
ja wierzę w program chybił-trafił; ponoc najczęściej można trafić nań 6/6 w lotto - nawet w sobotę z tego programu padła szóstka
greg, ale ty już blisko byłeś bonusa, chyba nikt z obecnych na czacie 9/10 nie miał
ponoć tusk na narty pojechał, ale w sobotę się po drodze zdążył jeszcze puścic
ja dziś 5/5 oczywiscie swoje cyferki;] ale zeby wygrac to trzeba zainwestowac , ja dzis 30 zł dałem
włsnie padło by cos w małopolsce albo na podkarpaciu bo tam bardzo rzadko wygrane sie trafiają.
daro
grałem, od tego roku gram 1 zak/dz z cht i jak mam zwrot lub coś wygram to gram kolejny, w przeciwnym przypadku czekam na kolejny dzień; max. w keno miałem 7/7 z cht
grałem, od tego roku gram 1 zak/dz z cht i jak mam zwrot lub coś wygram to gram kolejny, w przeciwnym przypadku czekam na kolejny dzień; max. w keno miałem 7/7 z cht
pytam czy warto coś obstawić na 7/7 czy 8/8, bo jak ktoś często gra to ma tam jakieś spostrzerzenia
z tych 120zł to by obstawił 8/8 na 20 losowań , 40 zł a wygrac mozna wiele
Witaj daro1992.... Ja w keno gralem kiedys ale poza kilkoma 4/5 i 6/10 to nic poza tym
daro ja 2x w życiu zagrałem 7/7 cht na 15 los. i raz mi się wróciło z nawiązką miałem ok.82zł wygrane, a drugim razem była strata ok. 20zł
daro może warto zgrać 2/2 na stawkę, jak dobrze czujesz liczby - w keno powtórki są non stop
ja lubię wszystkie gry, ale nie na każdą mnie stać; joker ma w sumie niewysokie wygrane (te niskich stopni)
nom można tak, w keno wystarczy obstawić 123456 i zawsze cos dobrego ustrzelisz bo w tych 15 losowaniach zdarzają sie takie co wypadają własnie takie liczby po kolei.
daro raz na te liczby miałem 5/6; a sprawdź na testerze 65,66,67,68,69,70
grałem we wszystkie gry i tak: joker i kaskada to wielkie G****O, nic tam nie zależy od Ciebie, narazie to w kaskadzie wygralem góra 8 zł;p, lotto w lutym trafiłem 4 a tak pozatym to 3 i nic więcej, mini lotto to jest jeszcze fajna gra i warto w nia grac systemem( niedawno wygrałem cos kolo 260 zł za 3 trafione liczby), w keno zaczynam dopiero grac i juz pierwsza wygrana;D
daro
ja testuję w tym roku grę w keno 1zakł/dz z cht na5 lub 6 lub 7 liczb i zobaczę po np. 3-4miesiacach co z tego będę miał
a 120zł to miałeś za 5/5 właśnie na ten ciąg
ja testuję w tym roku grę w keno 1zakł/dz z cht na5 lub 6 lub 7 liczb i zobaczę po np. 3-4miesiacach co z tego będę miał
a 120zł to miałeś za 5/5 właśnie na ten ciąg
zastanawiam się czasem czego ludzie nie grają w dużego jak jest 2mln