Wpisy 127 383 – 127 482
9 lipca 2010 16:47 → 9 lipca 2010 18:53, 100 wpisów
w przyszłym tygodniu właśnie chcę popłynąc tramwajem wodnym na Hel
kasiunia...kasioreczka łodebrana??
kasiunia...kasioreczka łodebrana??

ricardos> tak popłyń bo godzinny rejs dobrze ci zrobi,a jakie duże kebaby są tam xxl pyszne mniam mniam.
Witaski dla Wszystkich
gratki dla wygranych ricardosa& kathy

"apetyt rośnie w miarę jedzenia"teraz uwaga kochani bez szaleństwa
W.n.. .Ty jak jasnowidz
neptuś jesteś jeden w swoim rodzaju tz. fajny nie do podrobienia

ana plaży tłok dupeńka o dupeńkę się ociera....
Trafnych wieczorem

gratki dla wygranych ricardosa& kathy

"apetyt rośnie w miarę jedzenia"teraz uwaga kochani bez szaleństwa
W.n.. .Ty jak jasnowidz
neptuś jesteś jeden w swoim rodzaju tz. fajny nie do podrobienia

ana plaży tłok dupeńka o dupeńkę się ociera....
Trafnych wieczorem

Witam ponownie!na razie nic nie wymyśliłam,na 22
humor od rana że bez kija nie podchodzić

humor od rana że bez kija nie podchodzić

kasiura a może meilowo znowu składankę zrobimy.bardzo fajne uczucie wchodzić przez wrota głównej kwatery

ja swoją piąteczkę podałem gdzieś wyżej w okolicy pory obiadowej

tak tą 10 ustawcie,aby wypadła,żeby mogli o nas jutro pisać w gazetach ze kilka 10 wpadło tak jak o kaziku T
ladys end gentelmen.uprzejmię informujemy z kasią,iż czas oczekiwania na gotowy zakład około 15min.prosze pozostać na lini lub rozlaczyc się.
Odłowiłem z dna skarbonki 5zeta i teraz z kompasem czeka mnie koszmarna wędrówka w poszukiwanie szczęśliwej klektury,tym bardziej,że nie wiem skąd wieją przychylne wiatry.
Nie wiem czy to już pora na moje zwycięstwo bo Grunwald dopiero 14 lipca.
A Ulryk von Lotto już za wcześnie przysłał mi dwa nagie blankiety.
achtung achtung podaję liczby wspólnoty Trójmiejskiej Ricardos&Kathy,przypominając o braku gwarancji,ale z szansą na cokolwiek
no to jedziemy..poślady spinamy iiiiii
2,8,11,13,18,21,36,48,60,62
no to jedziemy..poślady spinamy iiiiii2,8,11,13,18,21,36,48,60,62
hipo my do niczego nie namawiamy.kazdy wie co robi i wiecej nic nie mowie i nie powiem.
Rychu postanowiłam nie być zachłanna i wybrałam z tego siódemeczkę

idę nadać
do wieczorka

idę nadać
do wieczorka

neptun ja nic nie rżnąłem,widocznie tak ma być.
powodzenia wszystkim życzę,niech Wam się uda,zyczę z całego serducha

powodzenia wszystkim życzę,niech Wam się uda,zyczę z całego serducha

pierwsza myśl najlepsza.a może jeszcze jeden zakładzik sam obrobię??co tam 5zeta

ja powtórzę z 14 i jeszcze troche dołożyłem obadamy co ztego będzie
Wczoraj druga pod względem wielkości wygrana za 5/6 w Lotto. Jedynie dnia 06 grudnia 2006 było kilkaset złotych wyżej. Pozdrawiam
nic dziwnego, skoro był ich aż 21 słownie dwadzieścia jeden...
Innymi czasy było ich nawet około 100 słownie stu...
Pozdr.
Innymi czasy było ich nawet około 100 słownie stu...
Pozdr.

dodam tylko, że 21 piątek,to najniższa liczba jaka padła w historii tej gry, a może nawet w całej historii od 1957 roku...

I znowu wniosek, że należy grać wtedy gdy nikt nie gra, a nie wtedy gdy są wysokie kumulacje
Wczoraj zawarto wyjątkowo mało zakładów. W przypadku kumulacji wygrane są zwykle niższe (mowa o 4/6 i 5/6). No ale wiem wiem... przecież gramy o 6/6, a 2 miliony to trochę mało 
Wczoraj zawarto wyjątkowo mało zakładów. W przypadku kumulacji wygrane są zwykle niższe (mowa o 4/6 i 5/6). No ale wiem wiem... przecież gramy o 6/6, a 2 miliony to trochę mało 
Witam ! Mam w 90 % opracowany ciekawy system
Nie sprawdza się co losowanie ,bo to zależy od liczb ,muszą wypaść owocne liczby (nie każda liczba w tym systemie działa ) ale jeśli już wypadnie to widać to bardzo dobrze ,które wypadną na 90 % w następnym losowaniu ,np na losowanie 08.07 rano wyliczyłem 4/4 i była to tylko jedna mocna kombinacja(nie miałem wątpliwości) ,jak się okazało trafiłem 5,17,75,37 ..na losowanie dzisiejsze o 14:00 mocna liczba była tylko 30 ,więc ją wytypowałem i jest .Na 22 są tylko 2/2 mocne ,są to 2 ,30 ,można do tego dodać dawno nie wypadającą 31 (w mojej analizie wypadła bardzo słabo ,więc jej nie biorę). Pozdrawiam
Nie sprawdza się co losowanie ,bo to zależy od liczb ,muszą wypaść owocne liczby (nie każda liczba w tym systemie działa ) ale jeśli już wypadnie to widać to bardzo dobrze ,które wypadną na 90 % w następnym losowaniu ,np na losowanie 08.07 rano wyliczyłem 4/4 i była to tylko jedna mocna kombinacja(nie miałem wątpliwości) ,jak się okazało trafiłem 5,17,75,37 ..na losowanie dzisiejsze o 14:00 mocna liczba była tylko 30 ,więc ją wytypowałem i jest .Na 22 są tylko 2/2 mocne ,są to 2 ,30 ,można do tego dodać dawno nie wypadającą 31 (w mojej analizie wypadła bardzo słabo ,więc jej nie biorę). Pozdrawiamrico: nie do końca prawda, ale prawie. Mniej padło tylko 3 czerwca tego roku - sztuk 20. Pozdrawiam
Jeszcze dodam, że w losowaniach numer 4567 oraz 4610 padło ich ponad 1000 ! Pozdrawiam
wniosek jest prosty:
kilku wygranych w "morzu" przegranych
Szczytem arogancji ze strony T.S jest JOKER, gzie nawet nie można decydować o skreśleniu swoich liczb.
To jest anormalne i brak mi słów aby to określić, może jako c***ostwo

kilku wygranych w "morzu" przegranych

Szczytem arogancji ze strony T.S jest JOKER, gzie nawet nie można decydować o skreśleniu swoich liczb.
To jest anormalne i brak mi słów aby to określić, może jako c***ostwo

Rico- w tym roku padł rekord- było tylko 20 piątek.
13,18,21,24,26,53,56,60,67,77 po obróbce na sierpień