Wpisy 127 483 – 127 582
9 lipca 2010 18:56 → 9 lipca 2010 23:28, 100 wpisów
Pasko, zapomniałeś tylko dodać, że te rekordowe ilości piątek padły przy okazji rekordowych prawie 40 milionowych kumulacjach, a ich wysokośc"piątek" nie należała do najniższych bo ponad 4 tys złotych.....
Słowem jak grać to raczej gdy dużo jest kasy w puli, bo szanse trafienia są wieksze!
Jednak jak komuś pisane trafienie to i w drewnianym kosciele cegła go w łeb trafi (pardon, oczywiście w głowę)
Pozdrawiam i życzę trafień

Słowem jak grać to raczej gdy dużo jest kasy w puli, bo szanse trafienia są wieksze!
Jednak jak komuś pisane trafienie to i w drewnianym kosciele cegła go w łeb trafi (pardon, oczywiście w głowę)
Pozdrawiam i życzę trafień

muszę skorygować:
szanse trafienia są takie same, ale pula pieniędzy do podziału jest większa!
Pozdr.
szanse trafienia są takie same, ale pula pieniędzy do podziału jest większa!
Pozdr.

Narazie nic więcej nie powiem ,prócz tego ,że opiera się ona na analizach i jest skuteczna 

Testy ,analizy ,próby trwają od około 2 tygodni i jak na razie w każdym losowaniu się sprawdza ,ulepszam co chwila i chyba jestem już na końcu ,to zależy od najbliższych losowań
Analiza dla jednego losowania (tą co się robi zawsze przed losowaniem ) trwa koło 1-1,5 h o ile ma się odpowiednie programy ,bez programów to około 20 h roboty ,nawet nie zdążyłbym wysłać kuponu
Bo co losowanie trzeba liczyć ,może pojawią się takie liczby ,które dadzą 10/10 kto wie 
Analiza dla jednego losowania (tą co się robi zawsze przed losowaniem ) trwa koło 1-1,5 h o ile ma się odpowiednie programy ,bez programów to około 20 h roboty ,nawet nie zdążyłbym wysłać kuponu
Bo co losowanie trzeba liczyć ,może pojawią się takie liczby ,które dadzą 10/10 kto wie 
hipopotan>>
Ja tego nie pamiętam, ale bitwa pod Grunwaldem, to 15 lipca
więc - znowu masz oboka
wszystkim
celnych
Ja tego nie pamiętam, ale bitwa pod Grunwaldem, to 15 lipca

więc - znowu masz oboka

wszystkim
celnych
Przyczłapałam z kolektury,dobrze że blisko domu
wczoraj w mojej kolekturze ktoś przytulił 5-teczkę w mini lotto
wczoraj w mojej kolekturze ktoś przytulił 5-teczkę w mini lotto

Kto nie wie, to niech się DOWIE. Po klęsce Krzyżaków pod Grunwaldem papież rzucił klątwę na Polaków która miała trwać 600 lat. W tym roku już się kończy!!! A może to jest powodem klęsk i nieszczęść które dotykają Polskę??? To się niedługo okaże.
Klątwa papieża, o ile taka była w rzeczywistości nie miała takiej mocy, jaką jej przypisujesz, a to za sprawą Opieki Matki Boskiej Częstochowskiej, która broni Polskę i Naród przez ponad 600 lat.
Czy dalej będzie skutecznie bronić i chronić wkrótce się okaże.
Czy dalej będzie skutecznie bronić i chronić wkrótce się okaże.

a jak typujecie finał bo ja 2:1 że holandia wygra

Witam.gantes1984,ten wynik, to ja typowałem już wczoraj.
Czytaj posty
Czytaj posty

czy TS podając wysokości najwyższych wygranych dodaje również te mniejsze wygrane przez daną osobę?
bo nijak mi nie pasują te wczorajsze dwie piątki w ML, może mi ktoś wyjaśnić?
bo nijak mi nie pasują te wczorajsze dwie piątki w ML, może mi ktoś wyjaśnić?
Wracając do Jacka i Agatki ,moja siostra ma na imię Agata i jesteśmy bliźniakiami 

neptun.Jest zimne,prosto z lodówki.Jakie pijesz:Żywiec,Tyskie
Warka,Harnaś,Mocne,wybieraj

Warka,Harnaś,Mocne,wybieraj

Poroszę grzecznie o wylosowanie moich liczb.Bo inaczej doradce czeka
.Pozdrawiam.
.Pozdrawiam.
co się stało z moim typowaniem?10-tkę mi wcięło a przecież ją typowałam

czary czy jaki

witam. Ja chce piwo w zielonej butelce
i zapraszam na moją stronę debiutancką 
www.dolars.pl
i zapraszam na moją stronę debiutancką 
www.dolars.pl
w oczekiwaniu na godz zero,kilka tekstów
Zbigniew spożył dwie butelki "Napoleona", poszedł się kąpać i utonął. Staszek przyjął na klatę dwie flaszki samogonu, zasnął na ulicy i zamarzł.
Jeśli nie ma różnicy, po co było przepłacać?
Amerykański milioner Astor zapłacił za apartamenty na liniowcu 110 tysięcy dolarów. Żyd-emigrant Zimmermann zapłacił za koję w kajucie tego samego liniowca 10 dolarów. Liniowiec nosił nazwę "Titanic".
A jeśli nie ma różnicy, to po co było przepłacać?
Student Czesław dostał stypendium, poszedł do McDonalda, zjadł 8 Big Maców i się najadł. A studentka Renatka zjadła jednego hot-doga i też się najadła.
A jeśli nie ma różnicy, to po co przepłacać?
Kowalski głosował przeciwko ustawie o sprzedaży ziemi, ale ustawę przyjęto. Nowak głosował za jakąś ustawą, ale ją uwalili.
A jeśli nie ma różnicy, po co się było tak podniecać?
Anna chodziła po lesie dwie godziny i nazbierała 20 szatanów. Krzysiek chodził po lesie pół godziny i znalazł 5 muchomorów.
A jeśli nie ma różnicy, po co było chodzić dłużej?
Prostytutka Karolina brała za godzinę 50 dolarów, a tirówka Wiera brała za godzinę 50 złotych. Pewnego razu obie zgarnęła policja i musiały oddać wszystko, co zarobiły.
A jeśli nie ma różnicy, po co było brać więcej?

Zbigniew spożył dwie butelki "Napoleona", poszedł się kąpać i utonął. Staszek przyjął na klatę dwie flaszki samogonu, zasnął na ulicy i zamarzł.
Jeśli nie ma różnicy, po co było przepłacać?
Amerykański milioner Astor zapłacił za apartamenty na liniowcu 110 tysięcy dolarów. Żyd-emigrant Zimmermann zapłacił za koję w kajucie tego samego liniowca 10 dolarów. Liniowiec nosił nazwę "Titanic".
A jeśli nie ma różnicy, to po co było przepłacać?
Student Czesław dostał stypendium, poszedł do McDonalda, zjadł 8 Big Maców i się najadł. A studentka Renatka zjadła jednego hot-doga i też się najadła.
A jeśli nie ma różnicy, to po co przepłacać?
Kowalski głosował przeciwko ustawie o sprzedaży ziemi, ale ustawę przyjęto. Nowak głosował za jakąś ustawą, ale ją uwalili.
A jeśli nie ma różnicy, po co się było tak podniecać?
Anna chodziła po lesie dwie godziny i nazbierała 20 szatanów. Krzysiek chodził po lesie pół godziny i znalazł 5 muchomorów.
A jeśli nie ma różnicy, po co było chodzić dłużej?
Prostytutka Karolina brała za godzinę 50 dolarów, a tirówka Wiera brała za godzinę 50 złotych. Pewnego razu obie zgarnęła policja i musiały oddać wszystko, co zarobiły.
A jeśli nie ma różnicy, po co było brać więcej?
127453. hipopotan 2010-07-09 (17:49)
Ricardos ja boję się stawiać 13.
no to masz hipo placek
Ricardos ja boję się stawiać 13.
no to masz hipo placek
wydaje mi się ,że musieli albo zmienić kule albo nie wiem co ,wypadły te liczby ,które nigdy jak dotąd nie powinni paść...wszystkie ..
2/8 

Łobuzy,grałem za 5zeta a trafiłem 4zeta,co daje minus 1zeta.Teraz jak wrzucę mniej do skarbonki to pozniej mniej sie wyciągnie

Warunki nadania:kolektura,upał.Osoba przyjmująca:kobieta z komórką,warunki fizyczne:przeciętne.Warunki obsługi:przeciętne.A jak widzę Hosia to szczęściara,znów idzie jej pewniak 75c.
Powiem tak z każdym losowaniem odkrywam co robię źle i w tym losowaniu nie brałem pod uwagę losowania z 14:00 już pierwsza liczba ,którą wziąłem pod liczenie to 13 i była ona u mnie pewniakiem...jedno losowanie a tak dużo zmienia

hipo ja nic nie trafiłem.nie zawsze będzie święto.a ta 75 wiadomo najlepszy rocznik wypada
mówiłem hipo bierz 13 nic tylko
mówiłem hipo bierz 13 nic tylko
Sprawdzam stare kupony,na jednym 2z3i jedna liczba obok:13,63,70
Mam problema z moim kompem:po włączeniu u góry z lewej strony wychodzi ostrzeżenie:Skrypt nie odpowiada,mogę tylko być na tej stronce,resztę mi odrzuca
o pomoc
o pomocRicardos a czy w kwaterze lotto cieszą się jak ktoś ma wygraną,czy też jak sie przyjdzie po pieniążki to oni mają takie miny
lub takie
lub takie
ja już zawinę do wyrka po wczorajszej akcji i nie przespanej nocy
dlatego już mówię dobrej i do jutra.
hipo.wręcz przeciwnie.nie wiem jak jest gdzie indziej ale u mnie pani bardzo sympatyczna.
dlatego już mówię dobrej i do jutra.hipo.wręcz przeciwnie.nie wiem jak jest gdzie indziej ale u mnie pani bardzo sympatyczna.
sam9 - http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=Skrypt+nie+odpowiada&btnG=Szukaj+w+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c91a0960f02c72bd
Sam9,to jest ciekawe,bo w zwykłej kolekturze jak mam trafione tylko 4zeta i wypłacam,to miny kolektorów są takie:

hipcio ja nie wiem skąd ty mieszkasz i jakie ty masz te kolektury ale u mnie jest naprawde super obsluga.w kazdej kolekturze możesz zagadac i jest troche smiechu.jak odbieram drobne to pytam...czy moge odebrać u pani dużo kasy i nie wiem czy pani tyle ma...."ojej a ile bo jak powyżej 2tys to musi pan do oddziału" ona wrzuca a tu 4zeta i beka "no to faktycznie sie pan obłowił,gramy dalej czy zdrapeczke a może chybił"
Witam ponownie.
Ricardos ale ty grasz za więcej,więc zrobileś sobie dobrą relamę w kolekturach,a hipcio jak puści jeden zakład lub dwa,to miny takie
niezadowolone.
niezadowolone.Ricardos a może ludzie morza są tacy
a miastowi
i dlatego tak to wygląda.
a miastowi
i dlatego tak to wygląda.hipo.nie zawsze gram za więcej.dziś np tylko za 2,50 i powiem ci,że akurat byłem w innej kolekturze gdzie byl pan.i ja zaczynam
-no to gramy czas na bonusa a on
-tak tak jest bonus a to jakies ma pan nadzwyczajne liczby?
a ja na to.JAK ZAWSZE PEWNIAKI
-no to gramy czas na bonusa a on
-tak tak jest bonus a to jakies ma pan nadzwyczajne liczby?
a ja na to.JAK ZAWSZE PEWNIAKI

Co jest z naszymi dziewczynami-rico,chyba za dużo lałeś dziewczynom szampana

No idzie się zdenerwować lekko mówiąc

w swoich analizach nie wziąłem pod uwagę losowania ,którego liczby wykorzystuję i gdybym je wziął wcześniej to bym obstawił na dziś na 14 3 kupony (różne kryteria ) 3/3 , 2/2 i 7/7 ! Każda liczba z tych liczb wjechała
A na 22 bym obstawił 6/8 ! Ide dalej testować obym tym razem się nie mylił !Jeszcze mi się fajki skończyły !

w swoich analizach nie wziąłem pod uwagę losowania ,którego liczby wykorzystuję i gdybym je wziął wcześniej to bym obstawił na dziś na 14 3 kupony (różne kryteria ) 3/3 , 2/2 i 7/7 ! Każda liczba z tych liczb wjechała
A na 22 bym obstawił 6/8 ! Ide dalej testować obym tym razem się nie mylił !Jeszcze mi się fajki skończyły !

jutro praca
dzisiaj miałem urlop na żądanie.jak zaczne częściej korzystać z usług kwatery TS to mi urlopu zabraknie.
zyczę snów obfitych z których wyciągniecie wniski przełożone w cyfrach.cześć.Życzę Ci Ricardos częstych takich urlopów w celu nawiedzeń kwatery Lotto.
Zaglądam na typujących i
Jasnowidz znów miał wizje bo trafił:3z3.
Jasnowidz znów miał wizje bo trafił:3z3.na jutro na 14 pare ósemeczek dziś z dwóch o 14 były dwie piąteczki może coś jutro więcej marzenie z sobotniego losowania z 14 7z8 może ponownie
34,37,39,48,53,54,57,65,
45,48,57,58,60,61,65,79,
09,11,12,22,25,27,33,34,
01,04,05,07,08,09,11,12,
20,22,25,27,34,37,39,53,
01,05,09,11,12,20,37,53,
53,54,57,58,60,61,65,79,
powodzonka

34,37,39,48,53,54,57,65,
45,48,57,58,60,61,65,79,
09,11,12,22,25,27,33,34,
01,04,05,07,08,09,11,12,