Wpisy 1 192 737 – 1 192 836
28 października 2012 14:29 → 28 października 2012 15:05, 100 wpisów
michllex..nie przejmuj się,uj z tym kodem i z tym filmikiem,głupoty i nic więcej
alefart...naprawde jestes taki naiwny, czy głupków szukasz bo już nie wiem sama
alefart to jest film na 100 % podstawiony a kupon fikcyjny przerobiony na komputerze i wydrukowany ale nie wiedziałeś ok tylko mam prośbę na drugi raz nie bądz taki sensacyjny ok
http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI
dobra po co karmić trolla? mam pytanie w tej lidze typujących ktokolwiek jest w skali dajmy miesiąca na plus z $ ?
a dla scisłosci początek nie jest zawsze identyczny mam dwa kupony puszczone na chybika w lotto+ i poczatki maja inne
wojtas198721002 to wielka szkoda
papier nie jest błyszczący, bocznych paskow nie ma, na druku zakladu zestaw z numerem 1, a na kuponie z numerem 8... cienka prowokacja, alefart...
Ten kupon co wygrał będzie z tego co wiem wystawiony na allegro...
Lila
profesor1980
multi multi plus 1984
michellex
majwoj23
13max33
profesor1980
multi multi plus 1984
michellex
majwoj23
13max33
mam pytanie w tej lidze typujących ktokolwiek jest w skali dajmy miesiąca na plus z $ ?
albinlotto...
wojtas198721002 900 złotych poszło...
poza tym w takiej sytuacji ts nie ma prawa nic uniewaznic, tylko wstrzymuje wyplate na 30 dni i wyplaca kase posiadaczowi oryginalnego zakladu... spadaj, prosze cie, na drzewo
od listopada będzie nowy serwis związany typuj w lotto za darmo... wystarczy że obejrzysz 10 reklam ttelewizyjnych i 1 kupon możesz wypełnić za free.... max reklam 30 co daje 3 kupony darmowe na każde losowanie
miszell...ok przepraszam więcej juz bez pozwolenia sie nie oddalę ..wybaczysz
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 770 000 zł
albinlotto
unhappy
unhappy
trza może by było pogadać z adminem zeby jakąś spłodzielnie lotto na stronce założyć
Lila...zabojadek nie miałem czasu rwać
lila
13max33
13max33
Lila...narkaja też uciekamdo wieczorka
liluś
Lila...nieeeeeeeee!!!!powaga
Lila
Zarobić i spadać jak najszybciej z tej zabolandji
dobra ja już uciekam na obiad życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
Lila...pewnie aaaaaaaa jak zostane we francji to kto ci pranie powiesi
dobra narka do wieczora
greq...ja słodowa
słodowa 1
greq...bardzo
Niektórzy wypisują tu głupoty - ponieważ przez 8 lat prowadziłem kolekturę - wiem, że nie da się podrobić kuponu. Po pierwsze , system kreskowy na filmie ani przez moment nie jest widziany w całości więc kopiowanie go nic nie da, po drugie: dodatkowo istnieje kodowy system cyfrowy - musi być zgodność jednego i drugiego. Gdyby ktoś skopiował kupon z systemem kreskowym - to nie zna kodu cyfrowego. Skłaniam się ku poglądowi że to był czyjś żart !
po jednym
Monsiu przeciez to jest oczywiste
dobra spadam
Monsiu wolales jak klienci przychodza wysylac kupony czy odbierac kase ???
hejka
gra ktoś na stronie lotplay.pl? (coś podobnego do 3gry.pl)
właśnie otworzyłem konto i jestem mile zaskoczony
gra ktoś na stronie lotplay.pl? (coś podobnego do 3gry.pl)
właśnie otworzyłem konto i jestem mile zaskoczony
dotychczas grałem na 3gry.pl i tam były o wiele wyższe prowizje i nie było możliwości grania w grupie za gotówkę...
na lotplay.pl jest wszystko to, czego mi brakowało na 3gry.pl
na lotplay.pl jest wszystko to, czego mi brakowało na 3gry.pl
majklasz jak sadzisz wygrasz np. w euro milions 79000000ÂŁ i dostaniesz kase
no łaski nie robią, na 3gry.pl ludzie wygrali już ponad 620 000zł... niezła kase na tym koszą z prowizji...
to nie firmy zarejestrowane na Wyspie Man czy Malcie
to nie firmy zarejestrowane na Wyspie Man czy Malcie