Wpisy 1 192 637 – 1 192 736
28 października 2012 14:12 → 28 października 2012 14:28, 100 wpisów
I dlatego kumulacja taka niska bo tylko + 5 milionow dodali do następnej kumulacji..
Lila....z resztą się zobaczy maże agatka będzie targać z bębna
No, że każdy mógł skopiować kupon dzięki kodu weryfikacyjnemu i każdy z tych zgłosił by się po 21 baniek
multi multi....
Ważny jest kod jaki znajduje się na dole kuponu... dzięki jemu wiadomo kto wygrał
Lili ..nie usłayszałem kto wieczorem .. to i tak masz dobrze ze 2na 3 ja to porażka
coś mi tu nie gra z tym filmikiem przecież moge każdemu pokazać mój kupon wygrany
Dziwne ze cicho o tym, nie moge znalezc jakichs artykulow na necie o tym. Ale mieli pecha. Tylko sie zastrzelic.
Wiozę sobie laptopa do francji także nudno nie będzie
alefart glupoty opowiadasz
alefart ten film jest nie prawdziwy jak przeczytasz regulamin to nie ma tam ani jednego punktu o upublicznieniu danego kuponu
Dokąd pozwolą tym jełopom z zarządu TS-a wzbogacać się samowolnie.Gdzie kontrola Rostowskiego.Dość -wyrzucić ,ten zarząd cwaniaczków
zostawić im tylko slipki(potargane)i na ulice z nimi

zostawić im tylko slipki(potargane)i na ulice z nimi

dzieciom - z tyłu kuponu są numery seryjne - to jedno z dodatkowych zabezpieczeń
Ale chodzi o kod kreskowy jaki pokazany został, to tak jak w zdrapce...
właśnie myśle jak kolega plus 1984 przecież mogę iść na rynek miasta i każdemu pokazać kupon - nic nikomu do tego
to bajka , nie pokazane twarze . Nagrali losowanie na odtwarzacz , szybko wydrukowali kupon i puścili losowanie z odtwarzacza . Nagrali niby radość bez pokazania jak się cieszą . żenada .
przecież kupon można pokazać znajomym i oni też mogą go podrobić, a w regulaminie nie napisali że nie można go komuś pokazać
Ja bym za ciula gdybym wygral taka kase nie dawal filmu na neta ze wzgledow bezpieczenstwa.
Ale jak masz kopie kuponu identycznego na orginalnym papierze to co zrobisz? Pójdziesz wybrać byle szybciej niż ten co naprawde wygrał
alefart jeżeli upublicznisz kupon to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa i mafię będziesz miał w domu a co do wygranej to na 100 % tobie wypłacą jeżeli oczywiście posiadasz kupon i do 60 dni odbierzesz wygraną
jackwar
ale zawsze znajdzie się jakiś głupi i każdą bajkę kupi
ale zawsze znajdzie się jakiś głupi i każdą bajkę kupi
ale jakie kopie o czym ty mówisz - tak to bym nakopiował sobie jakieś 3/10 i wysyłał znajomych po wygraną?
Jocia.. .
Nie było...32.
-------------------
Nie było...32.
-------------------
alefart o 23 podano ,ze jest kumulacja bo nie padly dane liczby glupoty bulczysz i myslisz ze ktos to łyknie
Jeżeli nasz pod spodem kuponu kod kreskowy i numer ident.. kuponu to nie ma mowy
profesor1980
jackawar
robal36
wędrowca netowy
13max33
jackawar
robal36
wędrowca netowy
13max33
majwoj23
zelus
sam9
zelus
sam9
lila
składamy się na drukarkę i papier! trzeba kopiować 3/6 i wysyłać jak najwięcej znajomych ahhahaah
I komisja ogladala you tube i wychwicila filmik
Nagrywajcie jak będzie losowanie na te 25 milionów i wrzucajcie w neta
alefart , i co tak od razu zrezygnowali ? zobacz że palcem zasłaniają specjalnie nr kolektury .
alefart masz żylaki na mózgu
http://www.youtube.com/watch?v=_cHebMirVCA - to się nazywa nie fart w lotto...
greq...no dawno nie było bo przcuje za granicą
na youtube można sobie samemu napisać datę nagrania w momencie liedy publikujesz
alefart myślę że to ty go nagrałeś i proszę cię nie wprowadzaj ludzi w błąd bo przez takie coś ktoś to może potraktować poważnie i wyrzucić grubą forsę w kosz
gdyby to była prawda to nikt by nie odpuścił alefart kupuj drukarkę i kopiuj kody kreskowe hahh
Jeżeli ktoś publikuje takie coś, to wiadomo że mafia może mu wpaść na chate, a to wina była by także i lotto
Więc się nie dziwie że zablokowali kupon. Zresztą będą w tygodniu relacje we wiadomościach z tego niecodziennego wydarzenia
Więc się nie dziwie że zablokowali kupon. Zresztą będą w tygodniu relacje we wiadomościach z tego niecodziennego wydarzenia
Uwaga nie dawajcie pukonow w profil bo TS tez tu zaglada
Multi.. .
----------------
----------------
Grasz... słuchaj jeżeli powiesz mi jakie kody mają wygrane kupony tych co skreślali to nie ma sprawy
alefart...sam nagrales ten filmik, że tak go reklamujesz, nie rób z ludzi idiotow, tylko Ty jak już bys mógł to łyknąć nikt inny
alefart nie trolluj kawał był śmieszny ale skończ bo to śmieszna tania sendacja z "faktu"
7/9 nie wysłane
lia obserwowalem wczoraj wpisy powiedz lottomat to normalny czy....... .
alefart TS żadnej odpowiedzialności za nikogo nie bierze tym bardziej że oni sami nagrali ten film i to jest 100 % pewna informacja a nie ble ble...
Lilka
Użytkownik alefart dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
alefart>> a ty nie masz nic wspólnego z produkcją tego filmu?
Kit i więcej nic.
Tutaj zbyt kumaci.
Niektórzy są.
Kit i więcej nic.
Tutaj zbyt kumaci.
Niektórzy są.
max-nic,tylko się upić
http://www.youtube.com/watch?v=NNiie_zmSr8&feature=related
michellex
wojtas198721002
monet
wojtas198721002
monet
wojtas198721002 a plusa też byś miał czy nie
gdzie jest pasko po co kopiować tą tanią sensację i ludzi nabierać? jeszcze większa niechęc do TS będzie... i różne ufo teorie
multi multi
kod kreskowy w tym filmiku jest zasłoniety do połowy paluchem jak już
ale początek.... początek wszędzie jest taki sam.... ale końcówka się zmienia
multi multi-miałem 67