Wpisy 1 192 837 – 1 192 936
28 października 2012 15:05 → 28 października 2012 17:34, 100 wpisów
majkalsz: Grać w grupie można tez na www.clublotto.pl na losy systemowe od 1 zeta.
to nie jest granie przez internet
była już o tym dyskusja z prawnikiem, TS-em i takimi portalami.
Oni nie oferują zakładów przez internet, tylko oferują możliwość złożenia kuponu w kolekturze w Twoim imieniu.
zakład zawierany jest w kolekturze naziemnej
była już o tym dyskusja z prawnikiem, TS-em i takimi portalami.
Oni nie oferują zakładów przez internet, tylko oferują możliwość złożenia kuponu w kolekturze w Twoim imieniu.
zakład zawierany jest w kolekturze naziemnej
Pawcio: najtaniej jednak jest na lotplay.pl
można zagrać w lotto zakładem prostym za 60 groszy i masz 10% udziału.
Na clublotto za 1zł masz 1/2772 udziału w zakładzie systemowym, dodatkowo płacisz tak na prawdę 1,23zł
można zagrać w lotto zakładem prostym za 60 groszy i masz 10% udziału.
Na clublotto za 1zł masz 1/2772 udziału w zakładzie systemowym, dodatkowo płacisz tak na prawdę 1,23zł
jak dla mnie wygrane w lotto sa astronomiczne...
wolę za 6zł zagrać 10 kuponów i mieć 10% udziału w każdym, niż 2 zakłady i 100% udziału
wolę za 6zł zagrać 10 kuponów i mieć 10% udziału w każdym, niż 2 zakłady i 100% udziału
Rozweselmy siè
Facet dowiedział się że go zdradza żona, zaplanował sobie wyjazd na który oczywiście nie pojechał schował się w szafie i czeka na żonę.Po chwili przychodzi do domu Heniek sąsiad, koszula rozpięta włosy na żelu, wchodzi do sypialni rozbiera się, Heniek trenował to miał kaloryfer, nabitego bicka, klata..Mąż pomyślał:
-no k***a nie masz szans z takim facetem co ja zrobię
Po chwili wchodzi żona do pokoju rozbiera się i wypada jej brzuch wszystko wisi potrójny podbródek, facet w szafie się załamał i myśli:
- O matko! co za wstyd przed Heńkiem
Facet dowiedział się że go zdradza żona, zaplanował sobie wyjazd na który oczywiście nie pojechał schował się w szafie i czeka na żonę.Po chwili przychodzi do domu Heniek sąsiad, koszula rozpięta włosy na żelu, wchodzi do sypialni rozbiera się, Heniek trenował to miał kaloryfer, nabitego bicka, klata..Mąż pomyślał:
-no k***a nie masz szans z takim facetem co ja zrobię
Po chwili wchodzi żona do pokoju rozbiera się i wypada jej brzuch wszystko wisi potrójny podbródek, facet w szafie się załamał i myśli:
- O matko! co za wstyd przed Heńkiem
może troszkę {{muzyka}...
http://www.youtube.com/watch?v=wOxhXtwAxAU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wOxhXtwAxAU&feature=related
lottomat
majwoj
greg witajcie
jak po losowaniu o 14 bo u mnie 6/10 i 5/7
majwoj
greg witajcie
jak po losowaniu o 14 bo u mnie 6/10 i 5/7
lottomat masz blusa na takie bzdety Pan nasz jak uczyli nas rodzice nie ma czasu w niedziele nas obserwowac bo odpoczywa
graj kiedy masz ochote albo jest o co grac, codzienne mm to strata kasy
siemka jastem lottomat zaralem w mm i keno 6/6 ok 275 dawno tak nie miałem

mordka mi się cieszy

mordka mi się cieszyPanie Damianie powiem tak znoszę c***owo, ale jest w miarę stabilnie a u Pania jak Panie Damianie?
Pani Sylwio powiem, że dzisiaj dobrze mi się spało ta godzina dużo daję ale jutro tak jakby dłużej się pracuje
Panie Damianie fakt dłużej się spało no i najważniejsze, że sie człowiek wyspał
Panie Darku proszę bardzo
Panie Greg i ciasteczko do kawusi
Panie Damianie oj padał śnieg calutki dzień
Panie Greg i ciasteczko do kawusi
Panie Damianie oj padał śnieg calutki dzień