Wpisy 1 129 435 – 1 129 534
25 września 2012 16:43 → 25 września 2012 17:05, 100 wpisów
.
.
.le se zmahauem
.
.
idę-niestety odpowiedzi na tylko skromne 2 moje pytania nie dostałam
cóż
.
.
.albo noc spedzona z pania ANIA RUSIECKA w hotelu
.
.
>>> 1129433. anzu
Jedno fundamentalne, ostatnie pytanie:
Czy "wylosowane" liczby są na żywo w realnym czasie ???
> Losowanie jest prowadzone na żywo. W realizacji jego biorą udział dziesiątki osób. Sama stacja telewizyjna, TVP Info, wcześniej Polsat, potwierdza, że transmisje odbywają się w czasie rzeczywistym.
Jeśli chodzi o mnie to jestem za tym, aby ogólnie był Pan na stronie jak każdy inny użytkownik multipasko. Oczywiście bez żadnych obietnic, po prostu w miarę możliwości czasowych.
>>> 1129434. zbyszeks
Kto jest w komisji nadzorującej przebieg losowania ?
> m.in. byli olimpijczycy.
Panie Maćku jeszcze takie małe pytanko "czy szykuja sie jakieś podwyzki dla prowadzacych w studio lotto"
Tak ale to nie pańska sprawa.
a my wiarygodną-godną osobę
Od nastepnego wtorku będzie Lotto - Test na TAK.
-------------------------------------------
Gramy o...2000 szóstek w Lotto w jednym losowaniu.. .
>>> 1129448. multuś 80
moj znajomy pracuje w kolekturze , jak jest duza kumulacja w lotto, mowi ze potrafi miec 3 tysiace prowizji czy pana zdaniem mowi prawde
> Nie wiem, czy mówi prawdę, faktem jest, że przy wysokich kumulacjach obroty w kolekturze mogą być bardzo wysokie.
>>> 1129433. anzu
Jedno fundamentalne, ostatnie pytanie: Czy "wylosowane" liczby są na żywo w realnym czasie ???
> Losowanie jest prowadzone na żywo. W realizacji jego biorą udział dziesiątki osób. Sama stacja telewizyjna, TVP Info, wcześniej Polsat, potwierdza, że transmisje odbywają się w czasie rzeczywistym.
To co to są i kiedy próbne/testowe losowania
2. Kiedy zostanie wybrany nowy prezes totalizatora Sportowego?
3. Czy totalizatorowi sportowemu może wygasnąć monopol na prowadzenie gier liczbowych?
4. Kto zainteresował się stroną www.multipasko.pl ?
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
> Dziękuję, docierają do nas takie sygnały, obecnie działamy w ramach umowy regulującej nas czas antenowy. Po dojściu Plusa, rzeczywiście losowań jest dużo, jak na tak krótki czas.
-----to może powinna nastąpić mała zmiana np. Kaskade wrzucić na 14:00 po Multi Multi. Byłoby ok. minuty więcej na zwolnienie podawania wylosowanych liczb...
>>> 1129432. yututut
Panie Maćku, czy można by wprowadzić zawieranie zakładów w lotto i mini lotto np. na 15 kolejnych losowań - czyli cały miesiąc kalendarzowy?
> Pomysł do rozważenia.
Panie Macieju. Jeśli teraz ogłoszę, że w październiku w lidze typujących za pierwsze 3 miejsca będą nagrody od Lotto, to czy może Pan potwierdzić? Jeśli od razu wie Pan co by to było, to proszę napisać, jeśli nie to tylko potwierdzić, a resztę ustalimy później...
Mam prośbę - w jednym wpisie jedno pytanie. Czat cały czas się przewija, a w oknie, w którym wpisuję odpowiedź pytanie się nie pojawia.
no wlaśnie kto zainteresował się stroną www.multipasko.pl?
>>> 1129462. Pasko
Panie Macieju. Jeśli teraz ogłoszę, że w październiku w lidze typujących za pierwsze 3 miejsca będą nagrody od Lotto, to czy może Pan potwierdzić? Jeśli od razu wie Pan co by to było, to proszę napisać, jeśli nie to tylko potwierdzić, a resztę ustalimy później...
> Dajmy szansę jeszcze zadania kilku pytań, a o nagrodach porozmawiajmy już po czacie.
>>> 1129472. Pawcio
1. Dlaczego losowania próbne są przeprowadzane na ponumerowanych kulach, które zaburzają statystyki?
> CO do losowań - to są zdarzenia niezależne. Od wyniku jednego losowania nie zależy wynik drugiego. TEsty muszą być zaś przeprowadzone w warunkach identycznych jak losowanie.
>>> 1129473. Pawcio
2. Kiedy zostanie wybrany nowy prezes totalizatora Sportowego?
> Termin i sposób rozstrzygnięcia konkursu zależy od decyzji Rady Nadzorczej.
>>> 1129463. LOTTO - Maciek
Mam prośbę - w jednym wpisie jedno pytanie. Czat cały czas się przewija, a w oknie, w którym wpisuję odpowiedź pytanie się nie pojawia.
> Myślę, że jest to pomysł na usprawnienie tej specjalnej wersji chata... oczywiście myślę, że jest Pan świadomy, że chata można przewinąć i np. zaznaczyć wpis od osoby, która zadała jest 300 wpisów wcześniej...
>>> 1129474. Pawcio
3. Czy totalizatorowi sportowemu może wygasnąć monopol na prowadzenie gier liczbowych?
> Może o tym zdecydować ustawodawca.
Nie bedzie Lotto po ..2 pln, a po ...77 pln.. .
---------------------------------
>>> 1129475. Pawcio
4. Kto zainteresował się stroną www.multipasko.pl ?
> Strona jest nam znana od wielu lat, podobnie jak inne miejsca, w których można spotkać graczy, poznać wyniki losowań itp.
A w dalszej-jakieś nadzieje,grupy naciskow
lobbing na tę okoliczność?
Masz jakieś przecieki
Przecież to dodatkowa "łatwa" kasa dla budżetu.
Czy i kiedy będzie można grać we wspólne gry loterii europejskich w naszych polskich kolekturach ???
Pozdrawiam
>>> 1129253. jocia
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
Nie chodzi o czas antenowy .. maszyna takze szybciej losuje, podaja w liczby bardzo szybko w związku z tym....
Wiec cos jest nie tak..
albo nagrana tasma z losowaniem..jest szybciej puszczana
albo maszyna losujaca szybciej miesza kulki i szybciej losuje...
stad moje watpliwości...
Jesli maszyna szybciej losuje, to moze to miec wpływ na wylosowane liczby ..
i wiele innych mozliwości , o których nie wspmnę
Mnie nie chodzi o czas antenowy, tylko jesli losowanie jest na żywo, czy aby jest to zgodne z z regulaminem np. o ile takowy obowiazuje TS
>>> 1129489. Monet
chodzi oczywiście o granie w necie.
> JEst to decyzja ustawodawcy.
Nie dotarła do przeciętnego gracza
>>> 1129494. jocia
1129460. beda1977
>>> 1129253. jocia
Nie chodzi o czas antenowy .. maszyna takze szybciej losuje, podaja w liczby bardzo szybko w związku z tym....
Wiec cos jest nie tak..
albo nagrana tasma z losowaniem..jest szybciej puszczana
albo maszyna losujaca szybciej miesza kulki i szybciej losuje...
stad moje watpliwości...
Jesli maszyna szybciej losuje, to moze to miec wpływ na wylosowane liczby ..
i wiele innych mozliwości , o których nie wspmnę
Mnie nie chodzi o czas antenowy, tylko jesli losowanie jest na żywo, czy aby jest to zgodne z z regulaminem np. o ile takowy obowiazuje TS
> Każdej maszynie można ustawić to, jak szybko losuje. Mając mało czasu antenowego, skracamy czas pomiędzy losowaniem poszczególnych kul. Nie ma to wpływu na losowość wyniku.
Ja zapytam, czy śledząc chat multipasko do tej pory, ma Pan już jakiś swoich "ulubieńców", osoby które darzy Pan sympatią?
Tak ulubieńce naszym jest Rudy Popapraniec.
>>> 1129500. Pawcio
5. Czy podczas transmisji w studiu Lotto na antenie TVP INFO byłaby możliwość, aby prowadzący wspomniał np. o stronie multipasko.pl jako społeczności i fanów gier Lotto? Ile taka "reklama" kosztowałaby? Lub ewentualnie informacja na lotto.pl na temat strony multipasko.pl , która już dziś została przez Państwa wyróżniona.
> Podczas transmisji raczej nie, ale można próbować wykupić reklamę w TVP Info przed i po studiu Lotto...
>>> 1129510. azrael
Jak wiadomo obecnie mozemy typowac na 10 losowan naprzod. Czy byloby teoretycznie mozliwe, aby puscic zaklad na 10 losowan ale z zastrzezeniem co do kumulacji. Np. jesli klient chcialby puscic kupon na 10 losowan, ale z zastrzezeniem ze tylko na losowania na ktore pula przekroczyla dajmy na to 13mln.. czy jest to mozliwe do zrobienia?
> Trzymamy się rozwiązania gry na wszystkie kolejne losowania.
dziekuje po raz drugi za odpowiedź ..moim zdaniem takie praktyki nie powinny miec miejsca..a i na losowanie ( losowane liczby ) takze ma wpływ
>>> 1129515. Pawcio
6. Czy istnieje szansa, aby lottomaty zostały wyposażone w możliwość płacenia za zakłady kartą płatniczą?
> W tej chwili nic o tym nie wiem. Co do pytania o numer do Conrado Moreno - nie znam go również.