Wpisy użytkownika multuś 80
Łącznie 718 wpisów w archiwum, pokazane od nr 182 099. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
rico masz racje ci co wygrywaja duze kwoty nie chwala sie na lewo i prawo
czy ktos wie co sie dzieje z trojka 3333333333333333 moze ja wycofali moze jest w remoncie.

beda1977 wszystkie twoje typowania <400 a ty tak dobre masz typy ze strony lottostat.pl

slawomir71 bardzo ladnie to opisales moze masz jakies inne systemy/

a jesli trafie wszystkie opcje w tym systemie za 11zl to ile wygram

jesli za 11zl wygram 22zl to za 22zl wygram 44zl a za 44zl wygram 88 zl czy ja to dobrze rozumiem

rico to ja juz wole zosie tylko zeby byla blondynka o niebieskich oczach

zapytam inaczej 1kupon za 11zl wszystko trafione wygrana 22zl ,,,,,,,,,,,1kupon za 22zl wszystko trafione jaka wtedy wygrana

witam moze ktos ma na jutro jakies pewniaczki w pilke w zakladach bukmacherskich toto mixa 

pasko dzieki za informacje o sms-owych oszustach, badzcie czujni ja taki sms dostalem wczoraj 

niewygrane samochody bmw z loterii sms-owej stoja w komisie w warszawie noweczki 30 tys tansze niz w salonie bmw. to jest oszustwo a durni ludzie wysylaja sms po 3.50

spotkalem wczoraj goscia w kolekturze powiedzial ze w multi lotka tylko najwieksza szansa trafienia to granie 2 liczb w ciagu miesiaca mozna zarobic 3-4 tysiace granie na wiecej liczb nie ma sensu.jesli ktos marzy o 10 lub 9 to prawdopodobienstwo jest prawie zadne.

podobno sa kraje w ktorych nie przyjmuja kuponow na 1 , 2, lub 3 cyferki.cieszmy sie mozliwoscia wygrywania mniejszych wygranych.

a skad akurat masz pewnosc ze to sa te twoje liczby to jest tylko twoja podswiadomosc ktora wabi cie nadzieja.obserwuj uwaznie liczby i wyciagaj wnioski

tola nie mozesz sobie ,,przywlaszczyc,,pewnych liczb bo losuja 20z80 i prawdopodobienstwo akurat twojej 8 jest niewielkie ale zycze powodzenia

sluchaj wesoly mam rodzine w opolu ul.szczeszynskiego i wcale tam tak dobrze nie wyglada sytuacja z praca chyba ze w ochronie za 5zl na godz.

to jestem ciekawy dlaczego pol polski przyjezdza do wa-wy do pracy.a w warszawie jeszcze wieksze gowno. ja sam pracuje w firmie gdzie 10 osob jest spoza wa-wy lodz kielce bialystok a 3osoby sa tylko z wa-wy.nie wiem jak to sie im oplaca wynajmuja mieszkania po 1200 na miesiac a zarabiaja 1700

witam wydaje mi sie ze wiecej mlodych graczy wybralo bukmacherke.lotto zostalo dla emerytow.znam osoby mlode ktore graja w fortunie po 100 200 czy 500zl dwa trzy mecze nastepnego dnia odbieraja tysiaka.oni w lotto nie graja smieja sie z cyferek.

nad kumulacjami czuwa niewidzialna reka. kumulacja nie moze trwac za dlugo totalizator nalyka sie pieniedzy i za trzecim czy czwartym razem komus te 6 wrzuci

moim zdaniem totalizator powinien wprowadzic nowa gre dla niezadowolonych i nie mogacych nic trafic moze 48z49 za 50gr

no panie i panowie kto dzisiaj nam wylosuje numerki> wieleba
dzisiaj 13
dzisiaj 13

zdrowych,pogodnych,cieplych,rodzinnych swiat bozego narodzenia zyczy wszystkim milosnikom gier liczbowych a szczegolnie grajacych w multi lotka multuś 80

witam swiatecznie wszystkich
wydaje mi sie ze jesli nie zmienia kulek to w najblizszych losowaniach moze pasc 7 cyfr z pierwszej 10
wydaje mi sie ze jesli nie zmienia kulek to w najblizszych losowaniach moze pasc 7 cyfr z pierwszej 10
witam wszystkich.no wiec jesli jest ruch poparcia palikota trzeba bedzie stworzyc ruch poparcia pasko

wedlug mnie to pierwszy ciag 20 liczb pozniej 1 dalej 5 nastepnie 3 20 3 i 8

wejdz na moje typowania ja przewaznie staram sie grac w przedziale 1-10 dzisiaj 1,2 wejdz na typy innych graczy lub na strone typowania i wybierz opcje 2 cyferki

witam darek i wszystkich paskowiczow dzieki za systemy tego mi bylo trzeba
darek ale dzisiejsza parka to numery z kosmosu skad je wytrzasnales
darek gg nie mam mozemy komunikowac sie narazie albo u paska albo e mailem
darek czy jestes w stanie przewidziec ze swoich obliczen ze jesli w dzisiejszym losowaniu nie bedzie tej parki to padnie ona w nastepnym bo kiedys napewno padnie
kurcze jak to dziala darek kiedy np w ktorym momencie decydujesz sie na wybranie akurat tej parki czy trojki czy zaraz po losowaniu czy np 4godziny przed kolejnym losowaniem. kiedy jest ten moment kiedy mowisz ze te liczby maja duze prawdopodobienstwo wylosowania
dzieki za biuletyn na e maila jestes super skrupulatny w tych wyliczeniach kiedy znajdujesz na to czas
darek kiedy podejmujesz decyzje ktore liczby masz podac do typowania zaraz po losowaniu czy przed losowaniem chodzi mi o czas miedzy jednym a drugim losowaniem np dzisiaj podales w pewniakach 15 to ta cyferka jest aktualna caly dzien np wczoraj o 22.30 i dzisiaj o13.30
system pelny 5/6 to bardzo dobry i optymalny system sam czasami z niego korzystam polecam
nie pisalem bo myslalem ze w swoich typowaniach bedziesz juz mial 12
ja spotkalem 2 tygodnie temu kolege z klasy nie poznalem go to prawie 30 lat, zbieral puszki i jakies smieci wyobrazcie sobie ze pare dni temu byl jego pogrzeb zawal
sluchajcie po co sie glowic nad numerkami po prawej mamy jasnowidza za darmo
moze podziekujmy emerytowi za kawaly , ktorymi urozmaica nasz czat
sluchajcie zrobmy moze 1 zlot multipaskowiczow gdzies w polsce na poczatek proponuje odwiedzic rzeszow miasto naszego pracodawcy janusza
licze na to ,ze trafie 8/8 dzieki wam wszystkim i zaprosze was na moj koszt do warszawy.
lila bylem w wojsku w zgorzelcu dwa razy w miesiacu jechalem przez wroclaw , zreszta mam jakas ciotke na krzykach
sluchajcie o wszyskie systemy proscie darka on wam napewno pomoze
wygrane kupony pod poduchy niech sie snia numerki na jutro na 14,dobranoc wszystkim
darek czy 47 dzisiaj ci wychodzi z obliczen czy dlatego ze dawno jej nie bylo. ja dzis szykuje trojke 25 38 47
dobra emeryt wystarczy tych kawalow dawaj jakies pewniaki na dzisiaj
a co mnie obchodza jakies mecze podane przez ciebie i legia widze znowu przegrala z czego mam sie cieszyc
emeryt to nie jest czat dla bukmacherow tylko dla grajacych w gry liczbowe sorryzapytaj lile czy sare czy torsana czy ich obchodzi to ze tottenham wygral z shamrock 4-0
wiesz emeryt ciebie bawi bukmacherka mnie bawia cyferki i niech tak zostanie ok
no skoro dzis sa darka urodziny robimy zrzutke 10 cyferek na 14 i 22 co wy na to
tylko systemy pelne daja wygrana , systemy skrocone nie daja takiej gwarancji
lukaszek nie kombinuj pusc sobie 5 kuponow kazdy z inna piatka.
wszystkim grajacym i nie grajacym zdrowych i radosnych swiat bozego narodzenia oraz superpod choinka
« PoprzednieKolejne 100 »