Wpisy 1 129 472 – 1 129 571
25 września 2012 16:51 → 25 września 2012 17:11, 100 wpisów
>>> 1129472. Pawcio
1. Dlaczego losowania próbne są przeprowadzane na ponumerowanych kulach, które zaburzają statystyki?
> CO do losowań - to są zdarzenia niezależne. Od wyniku jednego losowania nie zależy wynik drugiego. TEsty muszą być zaś przeprowadzone w warunkach identycznych jak losowanie.
>>> 1129473. Pawcio
2. Kiedy zostanie wybrany nowy prezes totalizatora Sportowego?
> Termin i sposób rozstrzygnięcia konkursu zależy od decyzji Rady Nadzorczej.
>>> 1129463. LOTTO - Maciek
Mam prośbę - w jednym wpisie jedno pytanie. Czat cały czas się przewija, a w oknie, w którym wpisuję odpowiedź pytanie się nie pojawia.
> Myślę, że jest to pomysł na usprawnienie tej specjalnej wersji chata... oczywiście myślę, że jest Pan świadomy, że chata można przewinąć i np. zaznaczyć wpis od osoby, która zadała jest 300 wpisów wcześniej...
>>> 1129474. Pawcio
3. Czy totalizatorowi sportowemu może wygasnąć monopol na prowadzenie gier liczbowych?
> Może o tym zdecydować ustawodawca.
Nie bedzie Lotto po ..2 pln, a po ...77 pln.. .
---------------------------------
>>> 1129475. Pawcio
4. Kto zainteresował się stroną www.multipasko.pl ?
> Strona jest nam znana od wielu lat, podobnie jak inne miejsca, w których można spotkać graczy, poznać wyniki losowań itp.
A w dalszej-jakieś nadzieje,grupy naciskow
lobbing na tę okoliczność?
Masz jakieś przecieki
Przecież to dodatkowa "łatwa" kasa dla budżetu.
Czy i kiedy będzie można grać we wspólne gry loterii europejskich w naszych polskich kolekturach ???
Pozdrawiam
>>> 1129253. jocia
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
Nie chodzi o czas antenowy .. maszyna takze szybciej losuje, podaja w liczby bardzo szybko w związku z tym....
Wiec cos jest nie tak..
albo nagrana tasma z losowaniem..jest szybciej puszczana
albo maszyna losujaca szybciej miesza kulki i szybciej losuje...
stad moje watpliwości...
Jesli maszyna szybciej losuje, to moze to miec wpływ na wylosowane liczby ..
i wiele innych mozliwości , o których nie wspmnę
Mnie nie chodzi o czas antenowy, tylko jesli losowanie jest na żywo, czy aby jest to zgodne z z regulaminem np. o ile takowy obowiazuje TS
>>> 1129489. Monet
chodzi oczywiście o granie w necie.
> JEst to decyzja ustawodawcy.
Nie dotarła do przeciętnego gracza
>>> 1129494. jocia
1129460. beda1977
>>> 1129253. jocia
Mam ważne pytanie : Dlaczego..losowania o 22:15 we wtorki, czwartki i soboty .. tak szybciutko leca..gdyby były losowane na ŻYWO , to czas losowania byłby taki sam jak w pozostałe dni i godziny. Lecicie tak szybko,ze nie nadązam zapisywac liczb Czy mozecie troszke wolniej puszczac taśmę , bede wdzieczna
Nie chodzi o czas antenowy .. maszyna takze szybciej losuje, podaja w liczby bardzo szybko w związku z tym....
Wiec cos jest nie tak..
albo nagrana tasma z losowaniem..jest szybciej puszczana
albo maszyna losujaca szybciej miesza kulki i szybciej losuje...
stad moje watpliwości...
Jesli maszyna szybciej losuje, to moze to miec wpływ na wylosowane liczby ..
i wiele innych mozliwości , o których nie wspmnę
Mnie nie chodzi o czas antenowy, tylko jesli losowanie jest na żywo, czy aby jest to zgodne z z regulaminem np. o ile takowy obowiazuje TS
> Każdej maszynie można ustawić to, jak szybko losuje. Mając mało czasu antenowego, skracamy czas pomiędzy losowaniem poszczególnych kul. Nie ma to wpływu na losowość wyniku.
Ja zapytam, czy śledząc chat multipasko do tej pory, ma Pan już jakiś swoich "ulubieńców", osoby które darzy Pan sympatią?
Tak ulubieńce naszym jest Rudy Popapraniec.
>>> 1129500. Pawcio
5. Czy podczas transmisji w studiu Lotto na antenie TVP INFO byłaby możliwość, aby prowadzący wspomniał np. o stronie multipasko.pl jako społeczności i fanów gier Lotto? Ile taka "reklama" kosztowałaby? Lub ewentualnie informacja na lotto.pl na temat strony multipasko.pl , która już dziś została przez Państwa wyróżniona.
> Podczas transmisji raczej nie, ale można próbować wykupić reklamę w TVP Info przed i po studiu Lotto...
>>> 1129510. azrael
Jak wiadomo obecnie mozemy typowac na 10 losowan naprzod. Czy byloby teoretycznie mozliwe, aby puscic zaklad na 10 losowan ale z zastrzezeniem co do kumulacji. Np. jesli klient chcialby puscic kupon na 10 losowan, ale z zastrzezeniem ze tylko na losowania na ktore pula przekroczyla dajmy na to 13mln.. czy jest to mozliwe do zrobienia?
> Trzymamy się rozwiązania gry na wszystkie kolejne losowania.
dziekuje po raz drugi za odpowiedź ..moim zdaniem takie praktyki nie powinny miec miejsca..a i na losowanie ( losowane liczby ) takze ma wpływ
>>> 1129515. Pawcio
6. Czy istnieje szansa, aby lottomaty zostały wyposażone w możliwość płacenia za zakłady kartą płatniczą?
> W tej chwili nic o tym nie wiem. Co do pytania o numer do Conrado Moreno - nie znam go również.
Pasko wykupisz czas antenowy przed losowaniem?
ja juz ide tam muszę spać spokojniei poowwo
Pytanie 2 dlaczego w sklepach "real" można zapłacić kartą kredytową za zawarte zakłady, a w kolekturach tylko gotówką ! ?????????
Pozdrawiam
Mamy 17:10. Dziękuję za uczestnictwo w czacie, mam nadzieję, że choć część kwestii została wyjaśnionych. Zachęcam do zadania pytań pod profilem Totalizator Sportowy, postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania, na które będziemy w stanie.
Trzy blondynki idą torem kolejowym
Jedna z nich stwierdza - zobaczcie ile tutaj jest schodów.
Druga na to - a jakie niskie poręcze.
A trzecia mówi - co tam schody - winda jedzie...
Polecam się na przyszłość. Mimo z pewnością różnych opinii nt. tego spotkania, zależy mi na utrzymaniu kontaktu.