Wpisy 1 129 535 – 1 129 634
25 września 2012 17:05 → 25 września 2012 17:23, 100 wpisów
Padła jedna konkretna oferta.
Pasko wykupisz czas antenowy przed losowaniem?
Pasko wykupisz czas antenowy przed losowaniem?
Monet: wiesz jakie to drogie musi być ? Za 30 sekund ze 100 000 wezmą.
majklasz >>>> Bank Pekao SA
W wielu miastach (nawet calkiem duzych) ostatnia kolektura jest zamykana o godzinie 19. Czy TS ma jakis pomysl na to, aby umozliwic gre tym ktorzy maja wolny czas dopiero po 20? Przynajmniej w czasie kumulacji niektore kolektury powinny wydluzac czas pracy.
scols..baw sie ile chcesz kobita albo klepaj cyc ..
ja juz ide tam muszę spać spokojniei poowwo
ja juz ide tam muszę spać spokojniei poowwo
Mam jeszcze jedno pytanko. Gdy wprowadzano nowy system , były przechwałki ,że nawet rachunki będzie można płacić i co?
Pytanie 1 bez odpowiedzi.
Pytanie 2 dlaczego w sklepach "real" można zapłacić kartą kredytową za zawarte zakłady, a w kolekturach tylko gotówką ! ?????????
Pozdrawiam
Pytanie 2 dlaczego w sklepach "real" można zapłacić kartą kredytową za zawarte zakłady, a w kolekturach tylko gotówką ! ?????????
Pozdrawiam
Pawcio>> co to dal admina.. a pewnie rabata dostanie po znajomości
Pytanie:czy po odebraniu glownej wygranej w polsce gracz otrzymuje swego rodzju opiekuna badz doradce inwestycyjnego?
Mamy 17:10. Dziękuję za uczestnictwo w czacie, mam nadzieję, że choć część kwestii została wyjaśnionych. Zachęcam do zadania pytań pod profilem Totalizator Sportowy, postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania, na które będziemy w stanie.
na rozluznienie posladków
Trzy blondynki idą torem kolejowym
Jedna z nich stwierdza - zobaczcie ile tutaj jest schodów.
Druga na to - a jakie niskie poręcze.
A trzecia mówi - co tam schody - winda jedzie...
Trzy blondynki idą torem kolejowym
Jedna z nich stwierdza - zobaczcie ile tutaj jest schodów.
Druga na to - a jakie niskie poręcze.
A trzecia mówi - co tam schody - winda jedzie...
Również dziękujemy Panu za odpowiedzi na pytania. Serdecznie pozdrawiam.
LOTTO - Również dziękujemy Do zobaczenia w przyszłości na kolejnym czacie, o ile będzie
Powiem tak dla 1osoby tyle pytań nie do ogarnięcia,odpowiedzi mało konstruktywne typu ustawa tak nakazuje,ogólnie pomysł fajny ale trzeba to dopracować
No cóż - pierwsze śliwki robaczywki. Panu Maciejowi język sie nie rozwiązał. Mam nadzieję, że doczekamy się odpowiedzi na pozostałe pytania
Polecam się na przyszłość. Mimo z pewnością różnych opinii nt. tego spotkania, zależy mi na utrzymaniu kontaktu.
Dziękuję również za dyskusję wszystkim. Stworzyłem profil "Totalizator Sportowy". Klikając na nick Pana Macieja, można do niego trafić. Będziemy w kontakcie. Mi się podobało i mam nadzieję, że pozostałym również.
Panie Macieju. Czy można Panu zadać pytania również drogą mailową.
lottomat >> dzisiaj jest niebezpiecznie , pieniądze lepiej mieć w plastiku
LOTTO - Maciek Dziękuje i zapraszam ponownie na ta wspaniala strone o grach TS
Mówi zięć do teściowej:
- Gdzie mama jedzie?
- Na cmentarz.
- A kto rower przyprowadzi?
- Gdzie mama jedzie?
- Na cmentarz.
- A kto rower przyprowadzi?
Ogólnie ja osobiście nie widzę możliwości w jaki sposób Pan Maciej miałby nam zagrażać na stronie, a zawsze warto mieć kogoś kto czasem udzieli szybkich i oficjalnych informacji w różnych kwestiach Lotto
jocia>>> sama typuj masz dobrego nosa
Dziękuję raz jeszcze za profesjonalną dyskusję i przepraszam za wygłupy niektórych... ale to jest właśnie urok multipasko, trzeba się przyzwyczaić.
Pasko.. .
Pomysł z czatem był...dobry.. . Tylko gość troche ..." był stremowany', i na pewne pytania nie było odpowiedzi.. .
-------------------------------------
Pomysł z czatem był...dobry.. . Tylko gość troche ..." był stremowany', i na pewne pytania nie było odpowiedzi.. .
-------------------------------------
Pasko, jednak ten czat powinien byl byc moderowany Byloby bardziej przejrzyscie, poza tym wtedy moglibysmy uslyszec odpowiedzi na kazde pytanie, a nie tylko na te wybrane.
Ależ ta dzisiejsza młodzież jest rozrzutna! - powiedział plemnik do plemnika spływając po ścianie.
jocia..pan maciek lotto ma gruba kasa prawie nic nie interesuje grać ..a my tak nadal do konca zycia
Mi się nie podobało i tyle odpowiedzi tylko na pytania "łatwe" tak jak chyba każdy z nas myślał,,,,,nic konkretnego się nie dowiedziałem a niektórzy zadawali dobre pytania i wielkim zainteresowaniem czekał na odpowiedzi i nic z tego....takie moje zdanie.
W nawiedzonych domach same otwierają się drzwi,włączaja telewizory i gasną światła:władca piekieł lucyper miesza w kulkach:
Pasko.. .
Przez pierwsza godzinę pytania były poważne, a pożniej sprawę zawalił sam pan Maciej.. .
-------------------
Przez pierwsza godzinę pytania były poważne, a pożniej sprawę zawalił sam pan Maciej.. .
-------------------
Pytania były dopracowane , odpowiedzi delikatnie nieco tendencyjne , na większość fani lotto znali odpowiedzi trzeba się napić
kaszana to jest bo Totomix od dziś nie przyjmuje zakładów na zdarzenia sportowe, bo monopol ma Pan TS
jocia, tak mi sie skojarzyło z Fedkiem z Kiepskich- on tak zawsze mówi
No coż, wniosek jest dzisiaj taki.. .
" Precz z panem Maciejem i TS "
------------------------------------
" Precz z panem Maciejem i TS "
------------------------------------