czy maszyny losujące wybieraja liczby według jakiegoś systemu czy wypadają przypadkowe liczby ???????????
lottomat ,rok drapania zdrapki
angierski ba ... czemu nie ma nawet bonusa do mini lotto jak w mm ?
PASKO to był zły pomysł bo pan maciek ma nas za wariqatów wciska nam kit ile wlezie i świetnie sie wymiguje od odpowiedzi jak by go ustaW3ILI CO IO JAK MA MÓWIC
angierski > dlatego nie ma kumulacji zeby ludzie trafiajacy trojki i czworki wygrywali wiecej... wole realnie wygrac 1000zł za 4/5 niż marzyć o kumulacji w mini 500 000zł +
>>> 1129333. angierski
dlaczego nie ma kumulacji w Mini Lotto?
> Każda gra jest inna. Główną grą kumulacyjną jest Lotto, w Mini w razie braku piątki zwiększają się niższe wygrane.
Panie Macieju ..poprosze o liczby na skromna 8/8 na dzisiaj lub jutro ..a nie na jutro, dzisiaj nie gram, bo jest losowanie lotto i mini
ale dobre pytanie: czemu nie ma MINI LOTTO PLUS tak jak LOTTO PLUS?
Dobrze że kupony nadałem ,bo kolektorka by pomyślała że jestem pijany
MUSZĘ JUŻ SKOŃCZYĆ TEN CZAD BO CORAZ WUIĘCEJ SIĘ DENERWUJĘ A NIE CHCE BYĆ NIEGRZECZNA
Panie Macieju czy są jakieś plany co do strony multipasko? Czy zamieszają Państwo wykorzystywać swój profil tutaj, odzywać się czasami na chacie, czy wyłącznie ewentualnie oficjalne spotkania? Czy może dzisiejszy chat póki co wyczerpuje chęć odzywania się ... ?
Dlaczego TS nie zamieszcza na stronach internetowych bardziej szczegółowych statystyk np. ilość zawartych zakładów, ilość zakładów chybił-trafił, ilości zakładów systemowych itd.?
klaudiss a co myslaes ze dowiesz sie ze losowanie jest o 18:00 a pozniej pan Maciek wysyla gonca do budki zeby poslal te liczy co padly
Panie Maćku czy w okolicach Warszawy są grzyby?
No i jak tu nie wypić po takim czacie
kiedys Wam sie noga podwinie
czemu Lotto nie umieszcza aktualnej bazy wytypowanych liczb wraz z godzina ?
pozdrawiam wszystkich bawcie się dobrze niech nas robią dalej w BAMBUKO
Ponawiam pytanie
Panie Macieju. Jaka jest żywotność jednego zestawu kul do multi multi? Innymi słowy po jakim czasie zestaw kul się ,,zużywa,, ?
Panie Macku czy jest panu wiadoma oficjalna liczba szpiegów TS na MP???
>>> 1129347. Pasko
Panie Macieju czy są jakieś plany co do strony multipasko? Czy zamieszają Państwo wykorzystywać swój profil tutaj, odzywać się czasami na chacie, czy wyłącznie ewentualnie oficjalne spotkania? Czy może dzisiejszy chat póki co wyczerpuje chęć odzywania się ... ?
> Moje plany, to dzisiejszy czat. Wszystko zależy od użytkowników portalu. Jesteśmy otwarci na rozmowy i dyskusje.
Gała podwija się spódnica
Gała >> jakie pytanie? hahaha
Kiedyś rozmawiałem odnośnie ligi typujących i ewentualnych nagrodach/upominkach, które mogłyby się pojawić od TS. Czy nadal byłaby taka możliwość?
Panie Maćku jestem przeziębiony i dzisiaj nie wychodzę na dwór,więc nie zagram:
czy moglbym odkupic od lotto kulke nr 77 z mm z uszkodzonego zestawu ?
przebieg czatu bardzo mi się podobał a Wam?
>>> 1129366. LOTTO - Maciek
Jasne.
> I to odnosiło się do pytania Pasko, nie kulki 77 niestety.
Ale porażka z tym czatem , na ani jedno kluczowe pytanie nie odpowiedział Pan
Bardzo zalezy mi na kulce 77
Pasko zamiast pieniędzy inwestowanych w " gwiazdy" lepiej przeznaczyc je na nagrody dla paskowiczów
szkoda, że nie padły odpowiedzi na wszystkie pytania
Ja już nie jestem zainteresowana dyskusja bo jest niestety JAŁOWA i nic nie wnosi
.
.
No ... Noga powinie i ... I masowe procesy ludzi milionow ludzi
.
.porazka dla ts by byla
.
Panie Maćku w który roku w lotto planujecie wylosowac w lotto 1,2,3,4,5,6?
No właśnie, sprzedaż nie potrzebnych kulek bylaby super dla tych, co zbierają gzdżety LOTTO, lottomat>>> ja chce 31
Skoro jest taka możliwość, to czy taką nagrodę wysłaliby Państwo do mnie, a ja następnie przekazałbym wygranym w lidze typujących, czy np. jest możliwość, że podam Państwu adres i sami wyślecie nagrodę?
lottomat...wymień see cały zestaw, a nie jedna kulke chcesz
jakiś skromny milionik złotych do puli
No i chyba najważniejsze jakie nagrody są przewidziane. A może nagroda na najlepsze pytanie dzisiaj na chacie ??
jocia juz jedna gwiazda spadajaca była piłkarz Żurawski
>>> 1129383. Pasko
Skoro jest taka możliwość, to czy taką nagrodę wysłaliby Państwo do mnie, a ja następnie przekazałbym wygranym w lidze typujących, czy np. jest możliwość, że podam Państwu adres i sami wyślecie nagrodę?
> Dam, do mnie kontakt, jeżeli będzie wciąż chęć choćby takiej współpracy z nami - jasne.
jocia ,albo na lepsze budki TS , a nie PRLowskie kioski RUCHU
najlepiej to kupić wszystkie produkty firm smartplay, GTech i je przetestować
z tego co wiem to maja byc podwyzki biletow mza w warszawie po nowym roku
lottomat to ja bym sobie zyczyl cala maszynke losukaca z kulkami wlacznie
Panie Macku wydaje mi sie powinien sie Pan obawiac wszelkich pytan nawet trudnych ale nie powinien ich unikac czy bac ... Nie bez powodu ludzie maja takie pytania a panski wystep wyglada dzis jak szablopn prezentacji losowania o godzinie 14
Panie Maćku dlaczego w niektórych kolekturach nie można wybierać zdrapek,tylko dają pierwsza z brzegu:
bilecik do Palestyny na osiołku w jedną strone supcio nagroda
dotam
mi się budki TS podobają
>>> 1129395. hipopotan
Panie Maćku dlaczego w niektórych kolekturach nie można wybierać zdrapek,tylko dają pierwsza z brzegu:
> TO zależy od sprzedawcy. Sugerujemy, by dawano zdrapki do wyboru.
podobno papier, na którym drukuje się kupony nie może przebywać na słońcu, kto produkuje ten papier?
o liczby ...moze byc 6/6 w lotto
czy może Pan panie Macku podac zestaw cyferek na dzis do lotto zobaczymy czy ma Pan szczescie
Panie Maćku czy będzie kiedyś otwarte studio dla zwiedzajacych?
Jocia.. .
Od poniedziałku akcja... . 2 000 szóstek w Lotto w ...jednym losowaniu.. .TS ma nas ...gdzieś.. .
-------------------------------------------
specjalnie w rekawie bylo 10 trudnych pytan ale widac ze nie ma po co sie wysilac jak Pan wyuczony jest co odpowiadac zeby bron boze nie zaszkodzic wizerunkowi TS
Gała..dla zbierających grzyby
>>> 1129400. ludzik
podobno papier, na którym drukuje się kupony nie może przebywać na słońcu, kto produkuje ten papier?
> Z tego co wiem, na producentów są rozpisywane przetargi. Nie wiem kto produkuje papier obecnie.
Czy jest możliwosć prowadzenia takiego czata raz w miesiącu?
Panie Maćku, skoro posiada Pan swój profil na Multipasko, to może pokusi się Pan o typowanie swoich liczb ?
Pan Maciej ..nie moze stracic pracy
nie wiem o co tu zapytac, jakiej pasty do zebow uzywa pan Maciej ?
> Z tego co wiem, na producentów są rozpisywane przetargi. Nie wiem kto produkuje papier obecnie.
Pewnie kolega prezesa.
ale kaszana z tym P Maćkiem
>>> 1129403. Gała
Panie Maćku czy będzie kiedyś otwarte studio dla zwiedzajacych?
> Obecnie studia nie możemy mieć otwatego dla zwiedzających, ale myślę, że wizytę w studiu dla 2-3 zainteresowanych osób z multipasko możemy spróbować zorganizować. Jeśli byliby chętni.
Widzę, że spada nam poziom dyskusji
>>> 1129410. ludzik
Czy jest możliwosć prowadzenia takiego czata raz w miesiącu?
> Ja nie widzę przeszkód, pytanie o wolę użytkowników czatu.
Panie Macku jak wygladala Pana kariera w TSTeż bym tak chciał
.
.
.
.panie macku jak ma pan naimie
.
.
OOOOOO tak !!! byłoby super!!!
czy jest mozliwe zeby pojawila sie w polsce gra euro millions?
Jeśli wygram w ekstra pensji 100 tysięcy + te 3 tysiące przez 32 miesiące czy na moje konto będzie wpływać 2,700 co miesiąc czy na początku raz wszystko brane chodzi o podatek oczywiście
może w nagrodę dla typującego byłaby wizyta w studio
Ale ja mieszkam w Łodzi i mam 15 lat
rozumiem, chęć woli z Pańskiej strony
Panie Maćku, czy można by wprowadzić zawieranie zakładów w lotto i mini lotto np. na 15 kolejnych losowań - czyli cały miesiąc kalendarzowy?
Jedno fundamentalne, ostatnie pytanie:
Czy "wylosowane" liczby są na żywo w realnym czasie ???
Kto jest w komisji nadzorującej przebieg losowania ?