Wpisy 1 027 307 – 1 027 406
21 lipca 2012 15:16 → 21 lipca 2012 16:07, 100 wpisów
Jocia dla ciebie wielkie brawa za typowania,a czy ktoś widział wygrane złotej rybki,hm...w profilu nigdy nie ma jej wygranych @lukasz@;a kto komu zabroni wysyłać jakichkolwiek liczb? nie podawaj w profilu i tyle..
lukasz.... posylam na wieczor twoj zestaw. hehe
Jocia za każdym razem pokazuje swoją wygraną w profilu,za co wielkie
jocia ja nie jestem złośliwa i nie oceniaj nikogo
ja liczby podaję w profilu nie będę podawać zestawów bo tylkotyle mogę typować w tym momęcie to ty przeginasz
ja liczby podaję w profilu nie będę podawać zestawów bo tylkotyle mogę typować w tym momęcie to ty przeginasz
agatko..nie mam jeszcze nic..dzisiaj na 22:15 ostroznie, bo przewaznie jest lipa, jak losuja na wizji .
lukasz300 proponuję dać ten zestaw jeszcze na tydzień ale zrobisz jak będziesz chciał ja tylko wypowiadam się swoją sugestią i spostrzeżeniem
hm,złota rybko a gdzie te twoje wygrane,pokaż choć raz skan wygranych
moimi każdy może grać i nie musi pytać tylko zauważ sama co innego podajesz a innymi liczbami grasz i z tej strony tak to wygląda
jesteś złota rybko złośliwa sama się o tym przekonałam niejednokrotnie
ja gram za swoje i nie będę żadnych skanów pokazywać
zwykła .czy mm77też już pokazałaś tu co potrafisz
zwykła .czy mm77też już pokazałaś tu co potrafisz
max..dzieki
złota rybko..to po co to było..widze sama..pisałam,ze kiepsko.. i na dodatek ,ze nie mam skreslonego kuponu..po 13.
Nie prawda ..gram swoimi ..tymi, które podaję .
złota rybko..to po co to było..widze sama..pisałam,ze kiepsko.. i na dodatek ,ze nie mam skreslonego kuponu..po 13.
Nie prawda ..gram swoimi ..tymi, które podaję .
jak mu sie to nie podoba to niech spada z multipasko i nie typuje
zreszta...to i tak nie przez niego wymyslone liczby...ponoc je od kogos dostał wiec nerwy do konserwy
o co sie wadzicie jesli ktos podaje w profilu chyba normalne że moze to zerznąc inna osoba jeszcze jak typujesz dobrze gdyby ktoś wysłal te liczby np co ja miałem w profilu i by padła wygrana 10/10 to mieć pretensje do siebie a nie tego który posłał to samo cza cza cza
jasne złota rybko,że grasz za swoje no przecież że nie za mojetylko chwalić to się nie jeden już tu chwaił
ale ja nie pisałam o sobie tylko o Tobie
ja Ci nigdy nic złego, / no chyba,że inny nick Twój/ a Ty się przypięłaś ni z tego ni z owego jak i w chwili obecnej do joci
ja Ci nigdy nic złego, / no chyba,że inny nick Twój/ a Ty się przypięłaś ni z tego ni z owego jak i w chwili obecnej do joci
jocia graj swoimi i wygrywaj ja ci życzę samych 10/10
nie jestem złośliwa no właśnie kriss ja typuję a nie będę 10 ników zakladać
max 73 jak wygrasz tyle co ja to pokaż skan
nie jestem złośliwa no właśnie kriss ja typuję a nie będę 10 ników zakladać
max 73 jak wygrasz tyle co ja to pokaż skan
acha czyli Twoja złośliwość wobec mnie była bezpodstawna?
No to teraz już wiemy dlaczego przypięłaś do joci
No to teraz już wiemy dlaczego przypięłaś do joci
jociu jeśli to tak odebrałaś to przepraszam
zwyłka ale ja nie mam ochoty z tobą pisać
zwyłka ale ja nie mam ochoty z tobą pisać
trisetum to prawda tym bardziej jak ty byś na przykład nie wysłał tego kuponu a ta druga osoba by wysłała to byś przynajmniej powiedział że choć ktoś wygrał na tym zestawie a to żeś ty nie wysłał to tak jak mówisz mógłbyś mieć pretensje sam do siebie żeś nie wysłał tego zestawu liczb a tam padło 10/10
ZŁOTA RYBKO'WYGRYWASZ BARDZO CZĘSTO Z TEGO CO PISZESZ Z CZYSTEJ CIEKAWOŚCI PODAJ LICZBY O 22.14
max73 to taka strona co wszyscy się chwalą
m77 to nie czytaj tylko wypad z mp
m77 to nie czytaj tylko wypad z mp
naucz się pisać mój nick to zwykła niech ci poda
następna miła i życzliwa
sara dziękuję
max73 a ty kogo klonem jesteś
max73 a ty kogo klonem jesteś
kobiety
max73 i zacznij typować w profilu a nie zadymy szukać
ja jestem jedna jedyna złotarybka
ja jestem jedna jedyna złotarybka
jarek21
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
jarek21 na razie drobnica
Siemka wszystkim I co nie ma bata na bonusa Ale pamietajcie ,ze 19 groszy z kazdej wydanej zlotowki na gre liczbowa wspiera polski sport i kulture
Tak naprawde, to omija mnie średnio dwa razy w miesiącu 10/10 .. gram asekuracyjnie.. bo to i owo ..mi nie pozwala by pójść na całość
sławek(dobre i to zresztą mówisz jak Ryszard Rembiszewski którego bardzo cenię i wielka szkoda że nie prowadzi już losowań)
jarek21 a jak u bukmachera coś wchodzi?
jocia no nie żle smuda sobie żyje jak król
jarek21 rozumiem
Sławku jeszcze nie..zaraz zacznę..
ale na 22..wątpię
jak teraz miałam blisko 40 liczb.. to na 22 bedzie troszke mniej.. a to nic dobrego nie wrózy
Sławku..nie pytaj ..chcesz wiedzec, to cofnij czat
Smuda..to palac dla paru rodzin
ale na 22..wątpię
jak teraz miałam blisko 40 liczb.. to na 22 bedzie troszke mniej.. a to nic dobrego nie wrózy
Sławku..nie pytaj ..chcesz wiedzec, to cofnij czat
Smuda..to palac dla paru rodzin
a wiecie dlaczego polska reprezentacja jest porownywalna z jądrami? -Bo sa zawsze blisko akcji ale nigdy nie wchodza
m. dorotko
jak bede pewna , to podam..,ale za dwie, trzy godzinki
jak bede pewna , to podam..,ale za dwie, trzy godzinki
dorotko.. to chybił trafił... poczytaj czat ..nie jestem dumna z siebie
mała557
gg36
m.dorotka
mała557 jak wygrane ostatnio?
gg
wlasnie wydrapalem w fioletowej krzyżowce 6 zl. hehe
wlasnie wydrapalem w fioletowej krzyżowce 6 zl. hehe
jocia cześć