Wpisy 1 027 407 – 1 027 506
21 lipca 2012 16:07 → 21 lipca 2012 17:07, 100 wpisów
ja już zaraz znikam
mala
dzis 4/5 wiec tez coś
dalem to na dwa losowanka ciekawe czy cos sie powtorzy
dalem to na dwa losowanka ciekawe czy cos sie powtorzy
mała557 u mnie także nie ciekawie o 14:00 był Januszek i nic mi nie dał ale o 22:15 znów on będzie to może wtedy się poprawi i choć 7/10 dla mnie wylosuje
gg36 wole kupony szczególnie multi multi plus
multi multi plus 1984 ja w multi miałam przed kilkoma dniami 2/2, 3/3, 6/8 ale teraz lipa
dzis z chybika na wieczor maszyna dala mi 32
w keno ja same po 2 zł...generalnie wtapiam w keno
dobra teraz już uciekam bo mnie wołają na obiad a jeszcze muszę kupon loteriady zarejestrować choć i tak na razie jeszcze nic nie wygrałem w loteriadzie ale jest za darmo i dlatego ją rejestruję
mała557
gg36
multi multi plus 1984
Odnośnie loteriady:
W tamtym roku jak pracowałam w kolekturze to z kilkoma znajomymi zbierałyśmy kupony loteriady i rejestrowałyśmy na stronie internetowej, uzbierałyśmy ich przeszło 2000 - 3000tyś i d.u.p.a nawet zwykłego aparatu i mp4 nie wygrałyśmy
Odnośnie loteriady:
W tamtym roku jak pracowałam w kolekturze to z kilkoma znajomymi zbierałyśmy kupony loteriady i rejestrowałyśmy na stronie internetowej, uzbierałyśmy ich przeszło 2000 - 3000tyś i d.u.p.a nawet zwykłego aparatu i mp4 nie wygrałyśmy
multi multi plus 1984 nie dziękuję, podziękuję jak wygram 9/9 lub 5/5 w Mini bo będzie wtedy za co dziękować
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym aby Janusz o 22:15 przyniósł wysokie wygrane cześć do poklikania
pamiętajmy, że hazard to gra losowa jak i wygrane są losowe, więc jak będzie miała być wgrana to będzie. Koniec i kropka.
multi multi plus 1984 wysokich
multi multi plus 1984 wysokich
to ja słyszałem dzisiaj w kolekturze że gościu zarejestrował 700 i też doopa blada nic nie wygrał
m.dorotka możesz klepać, a być może się uda, ale ja jestem do tego uprzedzona i negatywnie nastawiona. Całymi popołudniami klepałam i lipa
I co, że niby większe szanse jak się zarejestruje więcej kodów hehe jasne
Damian a nic ciekawego, żyję sobie w Poniedziałek wracam do pracy po urlopie, heh ciężko będzie, ale dam radę no a w między czasie kombinuję jak ich ograć w Mini
a co u Ciebie??
a co u Ciebie??
Damian ja biorę jeszcze w sierpniu lub we wrześniu, się zobaczy jeszcze
Damian czasami mam ich po dziurki w nosie i wrzeszczę na nich ile wlezie ale taka praca, mają wykonywać plecenia a nie obijać się
Damian tu chodzi o to, że roboty w cholerę, a oni robią wszystko tylko, żeby nie robić
Ja rozumiem, że można się poobijać, ale oni robią to już notorycznie
Damianku a tak na marginesie 'to' o czym myślałeś, to nie wiesz jak się robi?