Wpisy 1 026 641 – 1 026 740
21 lipca 2012 00:00 → 21 lipca 2012 07:48, 100 wpisów
Dzwoni brunetka do blondyki.
- Hej. Mój maż powiedział, że idzie na ***i. Jest u ciebie?
- Hej. Mój maż powiedział, że idzie na ***i. Jest u ciebie?
Lecą dwie blondynki do Los Angeles. Wlatują właśnie w przestrzeń powietrzną stanu, kiedy nagła turbulencja gwałtownie rzuca samolotem.
- Ojeju, jakie wyboje!
- Ty jednak jesteś głupia torba, jakie wyboje? Po prostu jesteśmy już w Kaliforni, tutaj to normalne...
- Co?
- Trzęsienia ziemi...
- Ojeju, jakie wyboje!
- Ty jednak jesteś głupia torba, jakie wyboje? Po prostu jesteśmy już w Kaliforni, tutaj to normalne...
- Co?
- Trzęsienia ziemi...
Czarodziejskie lustro
Siedzi sobie blondynka, brunetka i ruda i jest też czarodziejskie lustro, które po tym jak sie skłamie wciąga. Podchodzi brunetka i mówi:
-Myślę, że mam piękne nogi!!
A lustro ją wciągnęło. Podchodzi ruda i mówi:
-Myślę, że mam piękną twarz!!.A lustro ją wciągnęło. Podchodzi blondynka i mówi:
-Myśle- i lustro ją wciągnęło.
Siedzi sobie blondynka, brunetka i ruda i jest też czarodziejskie lustro, które po tym jak sie skłamie wciąga. Podchodzi brunetka i mówi:
-Myślę, że mam piękne nogi!!
A lustro ją wciągnęło. Podchodzi ruda i mówi:
-Myślę, że mam piękną twarz!!.A lustro ją wciągnęło. Podchodzi blondynka i mówi:
-Myśle- i lustro ją wciągnęło.
Małgosia wieczorem podglądała rodziców.
Rano pyta mamy:
- Mamo, mamo co wy wczoraj z tatem robiliście
- Smażyliśmy naleśniki - odpowiada matka po małym zmieszaniu
Popołudniu wraca Małgosia uradowana do domu i od razu opowiada mamie:
- Wiesz co byłam z Jasiem w lesie i też smażyliśmy naleśniki, ale Jasiowi tak się spodobało, że na koniec nawet patelnie wylizał
Rano pyta mamy:
- Mamo, mamo co wy wczoraj z tatem robiliście
- Smażyliśmy naleśniki - odpowiada matka po małym zmieszaniu
Popołudniu wraca Małgosia uradowana do domu i od razu opowiada mamie:
- Wiesz co byłam z Jasiem w lesie i też smażyliśmy naleśniki, ale Jasiowi tak się spodobało, że na koniec nawet patelnie wylizał
Idą Jaś z Małgosia przez mostek i Małgosi zachciało się sikać. Usiadła na poręczy mostu i sika. Nagle krzyczy:
- Jasiu, Jasiu nasikałam do kajaka.
Jasio wychyla się przez poręcz:
- To nie kajak, to twoja c***a się odbija w wodzie.
- Jasiu, Jasiu nasikałam do kajaka.
Jasio wychyla się przez poręcz:
- To nie kajak, to twoja c***a się odbija w wodzie.
Mały Jasio chodzi do klasy matematycznej. Pewnego dnia nauczyciel wezwał go do odpowiedzi:
- Gdybym ci dał 500 złotych - mówi nauczyciel - a ty byś dał 100 zł Marysi, 100 zł Basi i 100 zł Zuzi, to co byś miał?
Rezolutny Jasio na to:
- Orgię.
- Gdybym ci dał 500 złotych - mówi nauczyciel - a ty byś dał 100 zł Marysi, 100 zł Basi i 100 zł Zuzi, to co byś miał?
Rezolutny Jasio na to:
- Orgię.
W restauracji kelnerka przyjmuje zamówienie od klienta, ten chcąc ją poderwać odpowiada:
- Za pączki całuję w rączki
- Za ciasteczka całuję w usteczka
Kelnerka na to:
- Panie, zamów se Pan zupę i... daj mi Pan spokój
- Za pączki całuję w rączki
- Za ciasteczka całuję w usteczka
Kelnerka na to:
- Panie, zamów se Pan zupę i... daj mi Pan spokój
13maxa.. zobacz gość agatka.....przeczytaj na dole ksiega bogeiman6 prawda czy nie prawda pisze
dobra juz wychodzę ide do braciaa..
13maxa...jak lila pierwszy raz przyszła na czacie miała zachowanie jak kootkuu ...
zobacz nr...56521
zobacz nr...56521
krzysio jak fajnie było...same typowania
Wracam.. , bo jeszcze daleko do końca
Wracam.. , bo jeszcze daleko do końca
jocia...
jocia
ja polowalam i upolowalam szerszenia,ktory mi wpadl do pokoju
olbrzym 2 cm
ja polowalam i upolowalam szerszenia,ktory mi wpadl do pokoju
olbrzym 2 cm
tak..wiem kiedyś osa nie użadliła.. w naczynko krwionosne( krew ciurkiem poleciała).. i miałam kłopoty z oddychaniem, spuchłam cala, miałam wysypkę i czułam,ze mózg mi sie nie miesci w czaszce .. straszne.. ratowali mnie.. zastrzykiem dozylnym .Trzeba uważać
yo0cia...jak osa napaduje ..ty miałaś wyskoczyć do stawu i nic stało ..nie tak stoi gapisz np osa fruwa
agatko.. bywa.
Usiadłam na osie.. nie widziałam jej. i uzadliła mnie w okolicach kolana wstałam szybciej..jak usiadłam..
Krzysio to było w domu w pokoju.. usiadłam w fotelu...
Usiadłam na osie.. nie widziałam jej. i uzadliła mnie w okolicach kolana wstałam szybciej..jak usiadłam..
Krzysio to było w domu w pokoju.. usiadłam w fotelu...
jocia ..aha no ..
ale kurde ..nic nie obliczyłem MM ...pewnie jestem leniem..za duzo poczytałem Archiwium na czaciei poowwoo ide tam
pani yoo00cia...
13maxa ..wyłącz twój PC XXX i juz spać ..
pani yoo00cia...
13maxa ..wyłącz twój PC XXX i juz spać ..
krzysio cyferkowych ... czytałam kiedys..od wpisu 01.. super .. poczatki
Myslalem ,ze ja wczesnie wstaje ale tu sa zawodnicy jeszcze lepsi
- Co może zrobić ateista poproszony o odmówienie modlitwy?
- Odmówić i nie odmówić albo nie odmówić i odmówić.
- Odmówić i nie odmówić albo nie odmówić i odmówić.
k.rwa wk.rwienie na całego ,u buka zagrałem na remisy 3/8 wczoraj miałem 2 remisy uradowany że 1 z 6 to na pewno siadzie ,a tu ch.ja 6 błędów ,dwa wyniki 1 bramką do remisu-juz mnie k.rwica -nie idzie klompletnie nic ugrać -tuski przykreciły wajche- te ciule
horoskop na weekend:
Wodnik,
Wreszcie powoli zaczyna rozwijać się wszystko po Twojej myśli. Doświadczysz ważnych spraw, które będą miały wpływ na poprawienie Twojej przyszłości. Zmień swoje postępowanie i nie bądź taki nieugięty, ale bardziej dyspozycyjny dla swojego partnera, bo czuje się on samotny i zaniedbywany.
Wodnik,
Wreszcie powoli zaczyna rozwijać się wszystko po Twojej myśli. Doświadczysz ważnych spraw, które będą miały wpływ na poprawienie Twojej przyszłości. Zmień swoje postępowanie i nie bądź taki nieugięty, ale bardziej dyspozycyjny dla swojego partnera, bo czuje się on samotny i zaniedbywany.